סקר חדש! הצביעו בהמוניכן!

gertrude

New member
../images/Emo124.gifסקר חדש! הצביעו בהמוניכן!

[למי שלא יודעת על מה מדובר: הסקר נמצא בסרגל הכחול העליון, תחת הכותרת המפתיעה "סקרים"]

אותה בעיית סקרים ישנה:

התשובות לא קולעות בדיוק. אני בין א' לב', אבל אף אחד מהם בפני עצמו לא חד משמעי.

לאור הבעייה שהעלת האם השתתפת...

בסקר? אני בחרתי בב' אך שם כתוב: "לא רוצה ללדת/להוליד, אבל רוצה לגדל (למשל אימוץ)" ולגבי זה לא מדוייק. אני מוכן לגדל, אך אין לי רצון לזה. כלומר, שגידול ילדים אינו מהווה מטרה עבורי, אם כי ארתם לזה במקרה שאחיה עם מישהי שיש לה ילדים מקשר קודם, או שהיא רוצה לאמץ ואולי בעתיד אף ארצה בעצמי לאמץ. אבל להוליד איני רוצה כלל.

לא השתתפתי כי אני לא רוצה להטות

את התוצאות לכוונים שלא נכונים מבחינתי, לגרום לסקר להיות לא משקף.

זו דילמה שמוכרת גם לי

וזו סיבה נוספת לייחס חשיבות מופחתת לתוצאות סקרים.

habubnik

New member
מסכימה

אני הצבעתי לאופציה האחרונה מכיוון שאני בטוחה שאני לא רוצה ללדת, אבל עוד לא החלטתי לגבי לגדל. אבל לא הייתה אופציה כזו. חחחח..מצטערת אם ביעסתי אותך גרט.

XUXA141

New member
אין קטגוריה בשבילי..

אני ב"אני לא רוצה עוד ילדים, למרות שבארץ מי שעושה רק אחד זה כאילו שלא עשה כלום".

עינת12

New member
שושה

למה שאת ומרת מיץ פטל לא תקימו פורום של הורים לילדים יחידים מבחירה? או אמהות לילדים יחידים מבחירה? נראה לי שהרבה אנשים שבחרו בבחירה שלכן עשויים למצוא עניין בפורום כזה.

XUXA141

New member
זה נראה לי קצת מיותר..

כי בסך הכל, בגלל שכאמור בארץ מי שעושה "רק" ילד אחד, זה כאילו שלא עשתה כלום, אז היחס שאני מקבלת כשאני אומרת שאני לא רוצה "עוד" ילד זה בדיוק היחס שתקבל מי שלא רוצה ילדים בכלל... הבעיות הן בדיוק אותן בעיות. ומצד שני, לדבר על הילד שיש אפשר בכל פורום של הורות... ומצד שלישי, הרגשות שלי לגבי מסיונריות, כאלה שמרשים לילדים שלהם להרוס חופשי לכולם וכו' די דומים לרגשות של מי שאין לו ילדים כלל.. אז אשמח להשאר כאן ולתרום ולהנות מחברתכם אפילו אם יש לי ילד אחד...

אני רק שאלה

איפה אפשר לראות את תוצאות הסקרים שכבר היו? כשלוחצים על [סקר] זה מציג רק את הנוכחי, ואני חושבת שזה חבל.

gertrude

New member
באותה בוקסה של תוצאות הסקר

יש לך לינק למטה ל"ארכיון הסקרים".

למעלה