סקר חדש עולה היום!

דון גל

New member
../images/Emo124.gif סקר חדש עולה היום!

איזה דמות קבועה אתם הכי אוהבים באסם? תוצאות הסקר הקודם:
האם אתם מחכים או מצפים לתחילת העונה השלישית של "המגן?" 4 ענו "מחכים" (14%) 5 ענו "מצפים" (17%) 17 ענו "גם מחכים וגם מצפים!" (59%) 1 ענה "ראיתי כבר את העונה השלישית" (3%) 2 ענו "מה זה "המגן?" (7%) סה"כ ענו: 29 גולשים... קדימה, לענות לסקר החדש! הדון.

v e g a

New member
קרב צמוד לויק ודאץ'.....

אני אוהב את שניהם(יחסים אפלטוניים בלבד!!!),אבל לדאץ' יש פינה קצת יותר חמה אצלי בלב..... בחרתי בו ד"א

just me2

New member
השחקן משחק בצורה נפלאה

את הדמות הכ"כ מעצבנת:) הבחירה שלי הולכת לשיין.. מת על החיוכיים הטיפשיים האלה:)

אני חושבת שהדבר היפה בויק

זה שלמרות שהוא מושחת והוא בגד באישתו והוא לפעמים קצת חורג מהכללים אפשר עדיין לאהוב אותו הוא לא גורם לדחות אותו וזה גם מה שמדהים בסדרה כל שאר הדמויות הן פחות או יותר בצד מסוים דאץ וקלודט הם הטובים של שאר הצוות של ויק הם מתנדנדים הם לא ממש חורגים מהכללים יש להם יסורי מצפון הקיצר לאחר הנאום הארוך הזה ויק הוא השולט

igonnakillu

New member
גמני אישית נקרעת בין ההולנדי לויק!

ויק הוא דמות כריזמטית אהובה וקשוחה (+ חכמה) שפשוט אין מצב ששונאים אותה או לא מחבבים נגיד.. דאץ' הוא דמות מדהימה שחייבים להבין לעומק ורק אז לאהוב...לכאורה הבנו שיש לו בעיות אגו וכולי אבל מצד שני תנו לו פושע שמתעסק בשתיית הקוקה קולה שלו ותוך מס' דקות הוא יצליח לפענח לכם את כל הפסיכולוגיה שלו ולתפוס אותו! זה המיוחד בו! קיצר אני יותר בכיוון של ויק!

ofrasch1

New member
שיין

דמות שקשה להזדהות איתה, נלעג ומעורר סלידה, ומצד שני נאמן מאוד, מבולבל ומצחיק (קרטיס ואן דאם...). גם משחק טוב. לדעתי, בגלל שויק הוא דמות מורכבת כל כך, שבכל זאת יוצרת הזדהות, אז את כל הכעס שאמור להיות מופנה לויק - מפנים ל"שעיר לעזאזל" שלו - שיין. שיין הוא כזה אנטי-גיבור שנורא קל להעביר אליו את הסלידה שמרגישים כלפי המעשים של הסטרייק טים.

v e g a

New member
נכון

הוא נראה גם הילבלי כזה..... ואני מבקש-קליטוס ואן דאם

למעלה