סקר חדש עולה לאוויר

b o t t e n

New member
../images/Emo124.gifסקר חדש עולה לאוויר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ושמו בישראל: אני והשריטה שלי אם הייתם יכולים להשתתף בסדרה, מי הייתם
אפשרי ורצויי להיות דמות חדשה חלוטין
שפכו כאן, את מעלליכם הפרטיים בצח"מ.

כ"כ הרבה דברים שהייתי רוצה להיות...

דבר ראשון הייתי רוצה להיות האשה האחת והיחידה שג'ק אבוט ישתגע אחריה ויאבד את הצפון עד שהיא תכנע לו...(או שלא) למה ג'ק ? כי יש לו כח וערמומיות וכשהוא מאוהב אז רואים צד אחר ומקסים שלו שלא ראינו הרבה זמן... כשהוא מאוהב זה עד הסוף... בטח שהייתי רוצה להיות גם האשה של מלקולם אבל אז בטח הייתי מתה מהעין הרע של אוליביה אז נוותר על העניין... דבר שני לא היה אכפת לי להיות במקום מקנזי כדי להיות הנאבר 1 של אבוט ג'וניור... שבניגוד לשאר הטינס הוא הכי בשרני וחמוד שגם שהולך להיות לנו גבר גבר ! ולסיום לא היה אכפת לי להחליף את הת'ר טום... סתם בצחוק - להת'ר אין תחליף כבר אמרנו את זה. אז לסיום- אני חושבת שיהיה מעניין ביותר אם יגלו לג'ל בת שהיא מסרה לאימוץ כשהייתה עניה מרודה ולא יכלה לטפל בה, ונחשו מי הבת האבודה שלה? עם אמא קצת שרוטה אבל עשירה וסבתא קצת נודניקית אבל מולטי מיליונרית אני חושבת שאסתדר מצויין שם!!! לא?!

The Abbott Girl

New member
לללללללללללללללללא ../images/Emo72.gif

אני האישה החדשה בחייו של ג'ק את לא יכולה לקחת לי אותו!!!! ובניגוד לנשים בחייו של ג'ק אני גם אהיה החברה הכי טובה של אשלי, כי היא פשוט חמודה. אני יעזור לג'ק במאבקיו נגד המשופם, אבל לעומת זאת גם אפזול עין ואנסה להחבר לויקטוריה, באמת מי צריך אויבת כמוה?!

את תופסת לי בעלות על ג'קי צ'אן???

ועוד אומרת לי ככה בפשטות שאת ולא אחרת תהיי חברה של אשלי, כשאשלי היא השחקנית הכי אהובה עלי? טוב, את יודעת מה? אם אני לא יכולה לשמור את ג'קי לעצמי אז לא נורא שיהיה איתך, לפחות אני אדע שהוא בידיים טובות. ואת לא תעזבי אותו לאנחות לטובת משופם. (וסילחי נא לי פיליס, אבל לבנות הפורום יש יותר העדפה ...)

Dawn12

New member
אל תדאגי, זה לא יפריע לפיליס

כי יהיה לה אותי.
אחרי שלוש שנים בניו יורק, פיליס תחזור לג'נואה סיטי איתי (בעלה כמובן) ועם הבן שלנו (לשם הדיון נקרא לו ג'ייסון). אחרי שקצת יימאס לנו להתאכזר לכריס (אני צופה שזה ייקח לפחות שנה), יגיע הזמן לבצע את התוכנית שעבורה חזרנו לעיר. פיליס תלך אל ויקטור ותגיד לו שג'ייסון הוא למעשה הבן שלו. היא תמציא איזה סיפור על זרעונים מהמעבדה... מקורי, הא? ויקטור כמובן לא יאמין לה וידרוש בדיקת אבהות, אבל כולנו יודעים שהבדיקות האלה קטנות על פיליס שלי. הפעם, אני אהיה על תקן "סשה גרין" ואדאג לסדר את תוצאות הבדיקות במעבדה. ויקטור יאלץ להכיר בג'ייסון כבנו ובעזרת מייקל נצליח לסחוט ממנו הסכם מזונות שמן במיוחד. לפני שנעזוב בחזרה לניו יורק, פיליס תסמם את פול ואני אדאג להביא את לין אליו. פול יהיה לגמרי מחוק, ולין סוף סוף תזכה להגשים את חלומה הרטוב. בניו יורק, פיליס ואני נפתח את התמונות הלוהטות של פול, וכל חודש נשלח חלקים מהן אל כריסטין. אתם יודעים, סתם בשביל הכיף

../images/Emo45.gif שיחקת אותה../images/Emo45.gif

אז סיכמנו! אתה לוקח לך את פיליס ומשאיר לי את הדרך סלולה לג'קי, ואז הקרב הגדול עם
מתחיל!

The Abbott Girl

New member
שחרררררררררררררררררר ../images/Emo72.gif

ככה אתה זורק אותי לכלבים ונותן את ג'קי שלי למישהו אחר? NO WAY!!! ג'ק הוא רק שלי, אחרי שאהובתו האחרת קיבלה כבר מישהו אחר מהפורום פה (אזהרת
נחוצה פה?) והרמוניקה: אני מבטיחה לך שברגע שהכל יסתדר לטובה איתי ועם ג'ק אני יזרוק מילה טובה לבילי עלייך, אוקי? רק לא לנגוע לי בג'ק

שיכנעת אותי ../images/Emo72.gif../images/Emo45.gif

משום שאני לא רוצה להסתכסך עם אוהב ג'ק ואשלי וגם משום שגם אבוט ג'וניר עושה לי את זה (נכון שעכשיו בפרקים אלה הוא קטן אבל בתכלס השרמנט הקטן הוא בגילי) הקיצר רק שלחי אותו אלי ואני כבר יחנך אותו! ואם אפשר אז תציידי אותו בחומיות של מייימי (תמיד קינאתי בהם כשהם בבריכה ומיימ באה לה ככה עם המגש ומציעה להם מה-עוגיות שלה) אח... החיים הטובים.

junny

New member
הרמוני באמת...

חשבתי שכבר לימדתי אותך.. למה שהוא יבוא אליך עם חומיות? פשוט לבשי בקיני מדליק ולכי אליו, ככה מימי תביא חומיות טריות ולא את אלה של אתמול וחוץ מזה- אחוזת אבוט? יש עליה ? למה לא ללכת לשם?

בסוף עוד בילי יטעה בדרך ויבוא אליך

או.קי. כרטיסים כבר הזמנתי, את הבייבי דול הסקסי ארזתי. חכי לי ג'נואה סיטי, הנני שםםםםם!!!

junny

New member
don't worry

לא לוקחת גברים לחברות, אבל הוא גם ילד בשבילי, אם הוא יגיע אלי אני אקשור אותו למיטה ואקרא לך מהר!! אבל.. אם מחלקים גברים אני בוחרת במלקולם!! מבחינתי הוא החתיך של הסדרה אבל בשביל לזכות בי הוא יהי החייב להחליף מקצוע, אני לא אסכים שהוא יסתובב ליד דוגמניות חצי ערומות כל הזמן ועוד יקבל על זה כסף???? אפשרות אחרת הוא בראד, אני אנחם אותו כל פעם שיפטרו אותו מהעבודה ואגרום לו להבין שניקי היא צנון זקן ויבש

יש לך טעם בגברים עליי לציין!../images/Emo45.gif

ושלא תביני לא נכון, בילי לא עושה לי את זה בתור הילד המפונק שהוא עכשיו. בימים אלה הוא נראה ממש מצויין וזה גם אחרי כמה שנים טובות שהוא הספיק לגדול, אבל אם לא הוא אז כמובן שמלקולם גם מתקבל אצלי בברכה וכמובן שגם בראד המסוקס וניק המתוק עם החיוך השווה מיליונים שלו... צריך רק לבחור לא ג'ני?!

junny

New member
ממש כמו בחיי היום יום..

אם זה רק היה כל כך פשוט.. תשמעי הרמוני, לא יודעת למה אבל תמיד חשבתי שאת בת 18 והרגשתי כאילו אני ה"אחות הגדולה" שלך, היום הצצתי בכרטיס וגילתי שאנחנו בנות אותו גיל.. אז כנראה שאת התאומה שלי ולא אחותי הקטנה חחחחחחח... מדהים איך כל הזמן בחיים עושים ספקולציות על אנשים..

גם לי זה קורה הרבה...

שאני חושבת שמישהו קטן מידי או גדול ואז בכרטיס מתברר בדיוק ההפך... אבל 18 ראבק??! לא מספיק שאני נראית קטנה לגילי אז אני גם נשמעת ככה??! אולי הייתי צריכה לגלות את האמת ולהגיד שויקטור עושה לי את זה ולא בילי בוי ואז אולי הייתי נשמעת קצת יותר גדולה. למרות שתדעי שהיו זמנים שהייתי די דלוקה על אריק מה"יפים והאמיצים", ועל ריד'ג אין בכלל מה לדבר! הוא היה אהבת חיי כשהתחילה הסידרה. אבל להתאהב בריד'ג זו לא חוכמה, הוא עושה את זה לכל אשה שניה שצופה ב"יפים" ובכלל בעונות הראשונות הוא היה נראה הרבה יותר טוב מעכשיו...

junny

New member
גם אני...

הייתי כל כך מאוהבת ברידג', עוד האמנתי שאולי יש לי סיכוי איתו... חחחח... ילדות קטנות יכולות להיות כל כך מטומטמות

יוליקה

Member
מנהל
לא בדיוק מקורי - נכון שחר???

ואני נפתח את התמונות הלוהטות של פול, וכל חודש נשלח חלקים מהן אל כריסטין. אתם יודעים, סתם בשביל הכיף שחרינו... משום מה זכור לי שאת התרגיל הזה עשתה בזמנו שילה לבראד וללורן פנמור כשצילמה אותם במיטה. ושלחה ללורן חתיכות מהתמונה שלהם. יש מישהו שזוכר זאת????

Dawn12

New member
אם לא שמת לב

שום דבר ממה שהיה כתוב לא היה מקורי... והיתה גם ההערה השנונה "מקורי, הא?" שילה אכן עשתה את התרגיל ללורן ובראד שניהלו רומן בזמן שלורן היתה נשואה לסקוט. היא הפכה את התמונות לפאזל ושלחה ללורן כל פעם חלק אחר. מלכה.

b o t t e n

New member
היא ג'ינג'ית אמיתי../images/Emo35.gif

לא לחינם ג'ינג'ית דומה נינג'ית

kawa

New member
אני מניחה ששרון

ואל ואל ואל כי היא יפייפיה אמיתית, וכי היא עם ניק ( יפיוף לא פחות ) כי יש לה יחסית חיים יציבים ( יחסית! ) כי היא קורבן למזימות רעות וקל להזדהות עם קורבן, כי היא טובה, כי היא התגלמות האגדה ה'סינדרלית'- באה ממקום של עוני והגיעה לחוות ניומן כי בעתיד ( זהירות ספויילר לא לקרוא מי שלא רוצה ) היא מקנטרת ולועגת לניקי ואפילו בספויילרים הראו אותה בזה ולועגת לניקי. ( מגיע לניקי אחרי שניקי לא קיבלה אותה זמן רב כבת זוג של ניקולאס ( אני משערת שבתור גבר.... הייתי רוצה להיות ויקטור

למעלה