סקר חדש!

limors2

Active member
../images/Emo124.gifסקר חדש!../images/Emo124.gif../images/Emo54.gif

תוצאות הסקר הקודם: מהי התוכנית הגלגלצית האהובה עליכם?
במקום הראשון עם 19 הצבעות (25.68%)- סינגלס עם הדר מרקס! מפתיע, לא?
במקום השני עם 9 הצבעות (12.16&)- המצעד עם עומרי/הדר במקום השלישי עם 6 הצבעות (8.11%)- תיקו בין הבחירות עם עומרי ל"אי אפשר לבחור רק באחת"
ולסקר החדש
איזו גרסה של המצעד אתם מעדיפים, המלאה או המקוצרת? פרטו נמקו והדגימו בשרשור הזה!

chen010189

New member
נימוק

האמת שדי התלבטתי כי בגרסה החלקית יש את פינות "היה היה" ו"מסביב לעולם" שבשבילן שווה (לפחות בשבילי) לחכות למצעד חוץ מהמקומות. מצד שני, אני תמיד מעדיפה לדעת כמה שיותר מקומות ובגלל זה אני מעדיפה את הגרסה המלאה! בסופו של דבר, בחרתי במלאה.

Inbar789

New member
מקוצרת../images/Emo103.gif

אף פעם לא יוצא לי לשמוע את המלאה
.

קשה

כיף לשמוע את הטופ טן בגלל שאתה שומע ממש את המקומות בלייב ויש את פינת ההיה היה. מצד שני חמישי ב2 עד 4 זה בעייתי, ובשבת זה עם הדר. בסוף בחרתי במקוצרת.

RJlake

New member
המלאה../images/Emo2.gif

קודם כל כי בכלל לא יוצא לי לשמוע את המקוצרת כי זה על שעות ביצפר
ועד כמה שאני אוהבת את עמרי והכל אבל לפעמים הוא יכול להיות כזה יבש במצעד שזה מרגיש סתמי ולא מושך במיוחד
וגם במלאה יש לנו פה שרשור לפוצץ בשטויות וכאלה
(לא לע"ע במצעד האחרון
)

yhaa hi

New member
המקוצרת

כי יותר יוצא לי לשמוע אותה למרות שבגרסה המלאה אין את ה"היה היה" ומסביב לעולם (ואני לא אוהבת את זה) אבל יותר נחמד לי במקוצר...

a b u y a

New member
מלאה

בגלל הדר ומצבי הרוח שלה... אולי אני אתחיל לשמוע את המקוצרת כי ביטלו לנו את השיעור שנפל בדיוק על המצעד

tkuihehr

New member
המלאה

המקומות, השעה, המנחה, הכל נפלא את המצעד המקוצר אני מפסיד כי אני לא יכול לשמוע, כך שהמצעד הארוך מבחינתי חדש ,לא שמעתי שום דבר קודם. ההפסד היחידי מהארוך הוא להפסיד את ההיה היה, הפינה ההכי אהובה עלי ברדיו, שם יש שירים ממש שווים. וזהו.

למעלה