סקר חדש

shelly cool

New member
../images/Emo124.gifסקר חדש../images/Emo124.gif

(אל תשימו לב לבלונים אני שמה אותם כי זה הסקר הראשון שאני עורכת.......
) לא ניראה לי שכבר הייה אותו...... טוב הינה זה בא : אתם בדרך לקניון לפגוש חברים ופתאום רואים את מרי קייט ואשלי מעבר לפינה מה אתם עושים
- רצים אליהן ומיתנפלים אפילו שיש שומרי ראש - הולכים לכיוון שלהן אומרים שאתם מעריצים גדולים ומבקשים שייתקשרו - חושבים שזה חלום ולא מציאות - לא שמים לב(כאילו שזה אפשרי.....) ------------------------------------------------------- בבקשה תענו כי זה הסקר הראשון שלי

karin agajany

New member
אני הייתי בוחרת באפשרות השניה

כי זה ממש מה שאני חושבת שצריך לעשות

RinRan

New member
אפשרות 2../images/Emo70.gif

כי בכל זאת.... יש להן חיים למסכנות

boli bop

New member
גם אני אפשרות 2 כי אני חושבת שאפילו

אם הן כוכבות מפורסמות בכל העולם יש להן חיים משלהן ! אני הייתי רוצה ללכת לקניון בלי שפתאום יקפצו לי משום מקום ויבקשו ממני חתימה עם הקדשה - שאני בכלל לא מכירה אותם !!!!!!!!!!!!!! אבל בקשר לטלפון לא הייתי מצפה שהן יחזירו לי צלצול יש להן יותר ממליון מעריצים נראה לי ודווקא אלי יחזירו תשובה ? הייתי מבקשת מהם חתימה ואם הלוואי משום מקום הייתה צצה לי מצלמה הייתי מצטלמת איתן !!!! דרך אגב סקר מאוד יפה ! כל הכבוד על הרעיון !

סחתיין על הסקר, שלי../images/Emo70.gif

אני בוחרת באפשרות 2 אבל במקום לבקש שהן יתקשרו אלי (כמו שרומי רשמה)הייתי מבקשת חתימה...

A d i d a

New member
אני...

הייתי קודם כל חושבת שזה חלום, אח"כ הייתי באה אליהם ואומרת "שלום, קוראים לי עדי ואני מישראל, אני מעריצה גדולה שלכן. תוכלו לתת לי חתימה ושנצטלם?" היום הזה היה עושה אותי מאושרת... :) כמובן שהייתי רוצה את מספר הטלופן שלהן בבית אבל לא נעים לי לבקש. בכל זאת, צריך לכבד את הפרטיות שלהן! הייתי נותנת להן את מספר הטלפון שלי...

למעלה