סקר חדש

מעיןבר

New member
../images/Emo124.gifסקר חדש ../images/Emo13.gif

מזמן לא עשינו פה סקר, אז לכבוד פסח הבא עלינו לטובה סקר חדש עלה במנגנון הסקרים

משוש30

New member
לא היה את אופציה שלי הצד שלו

בא להורים שלי... נו איך? פעם שניה כבר...

ו שתי

New member
בקצב הזה נחגוג על מדרגות הרבנות

אני לא מוכנה לשבת עם המשפחה שלו, הם מצידם לא טרחו עד רגע זה לידע מה התכניות שלהם, והאפיפיור פה, מתעקש שגם הפעם אנחנו צריכים להזמין אותם. בחיי שעד שהכרתי אותו, אהבתי את החגים. אלו היו 60 שניות על פסח באדיבות ושתי.

שלי

תודה לאל שהפעם אנחנו עם ההורים שלי בקיבוץ. מזה הרבה שנים עושים סדר כמו פעם -ואפילו מעלים את הילדים בשקי יוטה כמו פעם (גם עופרי ואבא שלו יעלו)

בלינקה

New member
גמצלנו מיקס מוזר

עקרונית, אצל הצד שלו. אצל אחותו. אז זה יהיה עם אחותו ואחיו ואמא שלו. אבל אחותו נשואה לבן דוד שלי, אז זה יהיה גם עם דודים שלי וסבתא שלי. מזל

odeia

New member
האופציה שלי לא קיימת אז בחרתי אחר

השנה עושים בקבוץ של אמא שלי, אבל היא לא תהיה שם, ולא נהיה עם אף אחד מהמשפחה.

isidora

New member
גמנחנו בקיבוץ של האיש

עם אמא שלו והאחים שלו והמשפחות שלהם אבל גם עם ההורים שלי והאחים שלי עם המשפחות שלהם (ואפילו האמא של הבעל של אחותי) וגם ההורים של אישתו של אחד האחים של האיש. מסובך? מזל שאפחד לא צריך לבשל ויש חדר אוכל...

mummy

New member
ואני הודעתי לכולם שלא יספרו אותי

בשום צד ובשום מקרה. או שאני אהיה שתי דקות לפני לידה, או שתי דקות אחרי (או לא פחות אטרקטיבי - ממש במהלכה...). כך או כך, אין לי שום כוונות להכנס לאוטו ולנסוע בפקקים המטורפים לשום כיוון (חלילה ובסוף אמצא את עצמי בחדר הלידה בפוריה...). למרבה ההפתעה, זה התקבל ממש לא בהבנה. ואני תוהה מה עבר להם בראש? האם הם באמת חשבו שבמצבי יש הגיון בתיזוז הלא הגיוני הזה? לאלוהים הפתרונים (אבל הוא בטח לא ירצה לשתף אותי בזה אחרי שאסרב (גם) לקיום מצוות סדר פסח...).

נראנ לי שתהיי האטרקציה של הסדר

גם אם לא תהיי נוכחת. אין נושא חם יותר מהריונית כורעת ללדת.

עמית@

New member
אני מציעה ליילד אותך על השולחן לצד

הקניידלך והכבד הקצוץ, לידת בית אמיתית באווירה פולנית חמה ואוהבת. קריעת ים סוף תעשי שם >עמית מתחלחלת מכמות האסוציאציות שיכולה לגרור התרחשות כזו<

mummy

New member
תודה יקירתי. גם אני אוהבת אותך ../images/Emo3.gif

מה זאת אומרת שיילדו אותי על השולחן? אני לא יולדת על משטחים סטטיים. רק בתנועה. ואם לא בעמידת שש, אז לפחות בכריעה. במים כמובן. לצד הדולפינים.

yaelia

New member
הזוי ../images/Emo6.gif אני מכירה סיפור כמעט כזה

שקרה, כן-כן, במשפחה של ש. אשתו של אחיו ילדה בערב פסח לידה טבעית בבית חולים, כעבור כמה שעות הם הלכו הביתה עם התינוקת (בארץ שהם גרים בה מותר ככה). יצא שהאם והאב החדשים היו עם התינוקת החדשה בחדר שלהם בעוד כל המשפחה המורחבת (ההורים משני הצדדים) שרה חד-גדיא בחדר הסמוך. עוד עשו להם פרצופים (רמז: מישהי שהיא גם קרובה שלי), שהם לא השתתפו בסדר. פלא שכיום הזוג הההוא גרוש:-

mummy

New member
תסריט כזה אני יכולה להבטיח שלא יקרה

חותמת בעינים עצומות על לידה טבעית ולהיות בבית תוך כמה שעות. אבל אז תהיי בטוחה שלא יתקיים כאן באף חדר סדר מכל סוג שהוא, ובטח שלא ישירו חד-גדיא. נשמע לי לגמרי פתולוגי. בלי לדעת כלום, באמת לא פלא שזה לא הלך שם...

אצל החמים של אחותי למחצה

נשמע מסובך? נכון! יש לי חצי אחות. היא נשואה לאיש שיש לו הורים נפלאים ומשפחה גדולה יותר מכל מה שנצליח לקבץ אי פעם מהצד שלנו. הם תמיד טורחים להזמין אותנו והסדר אצלהם ממש שמח וטעים. אז לשם אנחנו נוסעים. ההורים שלי מבריזים השנה ונוסעים לברצלונה.

למעלה