סקר חדש סקר ראשון הייתם בהופעה של גאגא בארץ? רוצו לבחור, וספרו במה בחרתם!
L limors2 Active member 30/7/10 #1 ../images/Emo124.gifסקר חדש../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif סקר ראשון הייתם בהופעה של גאגא בארץ? רוצו לבחור, וספרו במה בחרתם!
../images/Emo124.gifסקר חדש../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif סקר ראשון הייתם בהופעה של גאגא בארץ? רוצו לבחור, וספרו במה בחרתם!
S spiceupmylife New member 30/7/10 #2 לא... ../images/Emo10.gif y'all are lucky little monsters......
ה הרגלים רעים New member 30/7/10 #8 ../images/Emo45.gif לא הבנתי מאיפה הפליצו תדיג'יי הזה או מה שהוא לא היה
H How I Disappear New member 30/7/10 #5 לא ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif זה היה עוד לפני שכלכך אהבתי אותה, כאילו הכרתי אותה והכל אבל עוד לא הגיע הקראש ועכשיו אני ממש מתבאס מזה ומקווה מאווווווווד שהיא תגיע שוב פעם
לא ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif זה היה עוד לפני שכלכך אהבתי אותה, כאילו הכרתי אותה והכל אבל עוד לא הגיע הקראש ועכשיו אני ממש מתבאס מזה ומקווה מאווווווווד שהיא תגיע שוב פעם
M mafakit New member 30/7/10 #11 לא ../images/Emo7.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif התחלתי לשמוע אותה ממש אחרי ההופעה שלה בארץ איף כמה התבאסתי שלא הלכתי...
לא ../images/Emo7.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif התחלתי לשמוע אותה ממש אחרי ההופעה שלה בארץ איף כמה התבאסתי שלא הלכתי...
ש שנבוקדו קשוח ואפל New member 2/8/10 #15 כככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן@#^ @#^ והיה כלכךכ שווווהה@#^@#^ אבל פיספסתי את פוקר פייס ובראון אייסס>: אבל היה כלכךכ כיייייייייייףףףףףףףףףףףףף*______________* בא לי שובבבבבבבבבבבבב!~
כככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן@#^ @#^ והיה כלכךכ שווווהה@#^@#^ אבל פיספסתי את פוקר פייס ובראון אייסס>: אבל היה כלכךכ כיייייייייייףףףףףףףףףףףףף*______________* בא לי שובבבבבבבבבבבבב!~