סקר חדש

Drorrrrrr

New member
../images/Emo124.gif סקר חדש

מפרי מחשבתי, השקעתי הרבה מחשבה (איזה עשר דקות
), אז יאללה
ושוב תודה על הסקר שעבר, שטל תרמה לנו: אתם רוצים שדה קולינג יעשו דואט עם אבריל לאבין זו הייתה התוצאה של הסקר שעבר

adi u

New member
הזוועה...

אבריל לבאין עם...עם....דה קולינג... בעעעעע.... דה קולינג לא יתדרדרו לרמה כזאת..אני מקווה לטובתם... כי ברגע שיקרה דבר כזה.... חבל על הזמן...בצהר רב... אני לא אשמע אותם יותר...

מה אבריל?!?!

מה אתם בסדר?? לשלב להקה כזאת טובה ומושכרת כמו דה קולינג עם אבריל?? אני חושבת שגם אני יפסיק לאהוב אותם...

aYaLoLy

New member
מהההההההההה?!?!?!?!

מה פתאומ אבריל?@?@?!?!? מי הטיפש שבחר באבריל?! למהההההההה?! למה אתמ הורסימ להקה כה מוכשרת עמ זמרת כל ככ.... שטחית ומעצבנת?!??! למההההההההה?!!?!!?!?

adi u

New member
טוב...אז מי החכם שבחר 7 פעמים...

אותו דבר....זה לא חוקי אתם יודעים.... אין הסבר אחר.... לא יכול להיות ש7 אנשים רוצים שדה קולינג יתרדרו לרמה כזאת רדודה ונמוכה כמו של אברילן..בעעעע!

aYaLoLy

New member
בדיוק!!! ../images/Emo166.gif

מי יעשה דבר כזה נורא?!?!? מי ירצה דבר כזה?!?!?!? אתמ בסדר?!?!?!

Charmed 4ever.

New member
אני חושבת שאתן קצת מגזימות ../images/Emo54.gif

|מיוחדת| אין שום סיבה להפסיק לשמוע או לאהוב את הלהקה האהובה, או לא אהובה... אבל שאתם אוהבים, רק כי הם עשו דואט (או במקרה של להקה, פשוט שיר משותף) עם מישהו\מישהי שאתם לא אוהבים. אני לא אוהבת את אבריל, ואני חושבת שזה ברור לכולם, אני חושבת שהמראה והקול שלה מאוד מלאכותיים והשירים שלה נהיים מאוסים תוך זמן מאוד קצר, אבל יש לה גם שירים יפים שאני אוהבת, ואני חושבת שבתור זמרת מצליחה דה קולינג והיא גם יחד יכולים לעלות לפסגה אין נואו טיים... ולמי שתהה, אני לא בחרתי באבריל.

juliajk

New member
טוב אל תגזימו...

אפשר לא לאהוב את אבריל ולא לאהוב את המחשבה אל שיר משותף אבל לנתוש את the calling בגלל דבר כזה זה מוגזם....

juliajk

New member
מה???????

אבריל אם the calling???? רק המחשבה אל זה גורמת לי לבכילה

די! נמאס מאבריל והשירים שלה!

סתם פוזרית! אחת שמנסה להראות שונה, ובמשך הזמן תהפוך להיות כמו כל הפרחות השרות. אני אישית לא רוצה בתוקף שדה קולינג יקליטו איתה שיר!!!! איכססססססס מכאן אפשר לראות שהתוצאות יהיו מבחילות! אבל, במחשבה שניה, נחיה ונראה, אם הם יקליטו איתה דואט, ונראה אם הוא יהיה יפה או לא.... אוהבת-

רגע רגע רגע...

אולי יצא להם דואט נחמד.. ות'אמת אני חושבת שהם ממש יצליחו יחד. ואני באופן אישי - שונאת את אבריל... אבל זה שהיא מנסה להראות שונה - או שהיא רוצה צומי "תראו אותי! אני שונה! לא כמו בריטני הפרחה..." או שהיא באמת שונה ועומדת על שלה, ועל זה באמת מגיע לה כל הכבוד. בכל אופן.... אני לא חושבת שאני ימשיך לשמוע את דה קולינג אם אבריל תעשה איתם דואט, לפחות לא את הדואט הזה...

aYaLoLy

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo170.gif

דפדפתי בראש 1 של חברה שלי וראיתי שמ שמישהו שאלת שאלה מי המ חברי ה"להקה" של אבריל, והיה כתוב שמ על אחד שהוא מזכיר את... את... את... אלכססססססססססס!!!!!!!!!!!!

taltal girl

New member
לאאאאאאא!!!!!! ../images/Emo25.gif

תרגעי
כולה מזכיר את אלכס. הרי, אפ'חד לא יכול להשתוות אליו.

בלעעעעעעעעעע גועל נפש

אבריל לוין......יאק השם הזה עושה בי חלחלה..... איזה גועל אלוהים איך אפשררררררררררררררר ועוד מזה אבל מזה חורשים על השיר הכבר לא כל כך חדש שלה וויט' יו באם טי וי...הגזימו קצת....אשכרה כל רבע שעה יש אותו!!!!

juliajk

New member
גם אני ראיתי את זה

גם אני ראיתי את זה...... איכס אד כמה אנשים צריחים להיות מפגרים כדי להשוות את אלכס ל בן אדם הזה מהלהקה של אבריל.. זה פשות מגעיל

crazy4tc

New member
גם אני לא אוהבת את אבריל

ואני חושבת שהיא ממש מזויפת כי אם היא באמת היתה שונה היא לא היתה מזכירה את זה כל שניה והיתה מתנהגת בטבעיות... אבל בכל זאת אם הם יעשו דואט אני אקשיב לו ואולי אני אפילו אוהב אותו... *צרחות סטייל סרט אימה*

love alex

New member
רגע...

אתם אומרים שאם דה קולינג היו עושים שיר עם אבריל זה היה זוועה אבל... תארו לכם שהם היו עושים שיר עם כריסטינה אגילרה? או עם... יו, עלה לי רעיון לחידון חדש... עם איזה זמר/זמרת (חוווץ מאבריייל!!!)/להקה הייתם חושבים שדה קולינג היו יוצרים אסון לאומי??? חחח....

למעלה