סקר חדש

Drorrrrrr

New member
../images/Emo124.gif סקר חדש

מה הורס לכם את החוויה מהלהקה? רוצו להצביע בסקר הישן, "השירים של הלהקה נוגעים בכם כי.... תשעה בחרו ב: "כי אני מרגיש/ה בדיוק את מה שהם שרים. כל דבר שהם אומרים נותן לי להבין יותר את החיים שלי, נותן לי לראות את החיים מכמה נקודות מבט." שישה בחרו ב: "כי הם שרים על דברים מהחיים, כי כל שיר שלהם נוגע במשהו אחר מהחיים, והם כל כך צודקים במה שהם אומרים". שלושה בחרו ב: "לא כל השירים שלהם נוגעים בי, אבל חלקם נוגעים בי כי המנגינה פשוט נכנסת לי לראש ואני מצליח/ה להבין מה הם באמת מנסים לומר". שבוע טוב

TCgirl

New member
אנשימים!! ../images/Emo19.gif

מה לעזעזל הבעיה שלכם (של ה-10%) עם המראה של אהרון??? למרות שזאת דעתכם, אני לא ממש מבינה
אז הוא לא כזה חתיך... אתם אוהבים את הלהקה בגלל המוזיקה, לא בגלל איך שחברי הלהקה נראים, נכון?

crazy4tc

New member
רק אחד הצביע לזה...

ולמה זה הורס באמת??????????? הרי לא מדובר פה באיזה להקת בנים שכל מטרתה זה להראות יפה... זאת להקה עם כשרון!!!!!! אז מה קטע??!! בכל מקרה אני בטוחה שמי שבחר בזה עשה את סתם בשביל הצחוק... נכון??????????????????????????

לפי דעתי..../images/Emo68.gif

זה בטח סתם היה איזה מישהו שניסה לעצבן אותנו או שבטעות לחץ על הכפתור הלא נכון גם זה קורה..........

Adrienne

New member
........

אז ככה קוראים לי היום... הבנתי... נחמד כן אני בחרתי בזה, למה? כי אהרון ממש ממש לא יפה, אני לא אוהב אותו כל כך. כאילו אני לא מעריץ את הלהקה בגלל המראה, אחרת הייתי הולך להעריץ את כריסטינה אגילרה או אבריל לאבין, אבל כשמסתכלים על קליפים ורואים את אהרון זה פשוט לא יודע, ג'יפה כזה, כי הוא באיזשהוא מובן דוחה אותי קצת... אני יודע שזה נשמע מגעיל ומניאקי לחלוטין אבל אני לא שולט בזה...

crazy4tc

New member
אבל... אבל... אבל....

הוא חמוד!! הוא לא דוחה... נכון שהוא לא שיא היופי אבל הוא בהחלט לא דוחה... חוץ מזה שבקליפים אז מלבישים אותו ומאפרים אותו וגורמים לו להראות נורמלי... תסתכל עליו... הוא נראה בסדר! עכשיו תדבר אל התמונה ובקש ממנה סליחה!!

Drorrrrrr

New member
כל ההאשמות לעדי ../images/Emo3.gif

ואם בא לכם לצעוק על מנהל אז על איתמר

adi u

New member
../images/Emo10.gif אני לא עשיתי כלום

רק חיברתי את זה.... אני לא זאת שמצביעה

למעלה