אני../images/Emo70.gif ו...יום משפחה שמח../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif
מה אתם שותים על הבוקר? -מיץ תפוזים...
ואוכלים? -בבית-קורון קטן ובבית ספר- סנדוויץ', כמובן, שאימא עושה.
מחשבלפטופ/ או רגיל? רגיל.
קרטינג? או רכיבה על סוסים? אוטו.
אוהבים את פורים?/לא? כן, אין לי בעיה עם החג הזה...
תחפושת ילדות שהכי אהבתם?/שהכי שנאתם? אההה... פעם התחפשתי ל"איש הירוק"...וזה היה ממש מגניב... לבשתי הכל ירוק, וכל הפנים שלי היו צבועות בירוק...ובגב היה מודבק לי הסיפור על האיש הירוק. מ-ג-נ-י-ב. שהכי שנאתי ? אין... תמיד התחפשתי לדברים שאהבתי ושרציתי להתחפש. גם פעם התחפשתי ל"חווה והנחש" ולבשתי מן שק כזה ענק ועלי תאנה... והיה סביבי נחש ענק מבד. גם כן... מ-ג-נ-י-ב. התחפשתי ל"שנות ה-80" שנה שעברה (כולם מתחפשים ל70/60...אני גוונתי) והיה מאוד משעשע <שנות ה-80 הם השנים הכי רעות מבחינת לבוש...כפי שאתם יודעים> ופעם התחפשתי לעכביש שזה בכלל היה אחד הדברים היותר מגניבים שראיתי. אין מה להגיד אני מגניבה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוזני המן-פרג/אגוזים? פרג. אבל רק של אימא שלי.
למה תתחפשו השנה? השנה אני אתחפש ל"אבק כוכבים". הכל שחור...ויהיו עלי מלא כוכבים ואני הולכת לקנות גם שרביט עם כוכב... ולהתאפר עם מלא נצנצים ושחור אפור.
למה לא תתחפשו אפ'פעם? לליצן ו/או קוסם. ש-ו-נ-א-ת ליצנים...אבל הכי הכי שונאת ק-ו-ס-מ-י-ם !!!
התחפושת הכי מצחיקה שראיתם? שנה שעבר 3 בנים מהשכבה שלי התחפשו לבנצי מומו ויודל'ה... וזה היה ק-ו-ר-ע !!!! וגם המנהלת שלי התחפשה, שנה שעברה, לגמד וזה היה משעשע. ו...4 מחבריי התחפשו לחבורה של "סקובי דו" זה היה ענק.
התחפושת הכי עלובה? מישהו מהשכבה שלי פעם התחפש... תחזיקו חזק- ל "אי.סי.קיו"
זה היה הדבר ה-כ-י ע-ל-ו-ב שראיתי איי פעם !!! הוא שם על עצמו קרטון ענק ופשוט צייר את האיסיקיו שלו עם כל הרשימה שלו.
משלוח מנות קנוי/לבד? ברור ש
לב רק לבד !!! הכי כייף להכין
מי שהכין לבד- מה שמתם בפנים? את כל הדברים השגרתיים.... וגם בגיל שלי אני משתדלת לשים הפתעה. רק בשביל השעשוע. שנה שעברה (יא'...) כבר לא עשינו משלוחי מנות..ואני וחברה שלי פשוט החלפנו בינינו משלוח מנות והיה נחמד.
מסיבת תחפושות- הייתם? הייתי.ועד היום אני זוכרת אותה !!! זה היה נדמה לי בכיתה ט'....< למרות שלא כ"כ התחפשתי...רק שמתי על עצמי איזה כובע.>
תוכניות לחופש פורים?אין, אבל יום אחרי חופשת פורים אני נוסעת ממגמת תקשורת שלי ל"פסיטבל דימונה". וכן, יש דבר כזה. זה רק לבתי ספר תיכון אם אני לא טועה....זה כל מניי הרצאות וסרטים. ואנחנו צריכים לישון שם בבית ספר עם כל המגמה <הסיוט הכי גדול שלי הולך להתגשם- לישון בבית ספר>.
זכיתם פעם בפרס בתחרות תחפושות? לא.