סקר חדש

Pukipsey007

New member
../images/Emo124.gifסקר חדש

מה אתם שותים על הבוקר? ואוכלים? מחשבלפטופ/ או רגיל? קרטינג? או רכיבה על סוסים? אוהבים את פורים?/לא? למה לא? תחפושת ילדות שהכי אהבתם?/שהכי שנאתם? אוזני המן-פרג/אגוזים? למה תתחפשו השנה?/למה לא תתחפשו אפ'פעם? התחפושת הכי מצחיקה שראיתם?/התחפושת הכי עלובה? משלוח מנות קנוי/לבד? מי שהכין לבד- מה שמתם בפנים? מסיבת תחפושות- הייתם?/ לא? תוכניות לחופש פורים? יש?/אין? זכיתם פעם בפרס בתחרות תחפושות?

Pukipsey007

New member
תשובות

מה אתם שותים על הבוקר? שוקו או מיץ תפוזים ואוכלים? קורנפלקס אבל עדיף לחמניות וכאלה מחשבלפטופ/ או רגיל? לפטופ קרטינג? או רכיבה על סוסים? קרטינג אוהבים את פורים?/לא? למה לא?ככה.. תחפושת ילדות שהכי אהבתם? דנוור הדינוזאור האחרון/שהכי שנאתם? פנקיסטית אוזני המן-פרג/אגוזים? ריבת חלב
למה תתחפשו השנה? צריכה רעיונות/למה לא תתחפשו אפ'פעם? למשאית התחפושת הכי מצחיקה שראיתם? אחד שהתחפש למורה לאנגלית/התחפושת הכי עלובה? מלאך משלוח מנות קנוי/לבד? מי שהכין לבד- מה שמתם בפנים?עדיף קנוי אבל אם אין ברירה אז לבד שמתי מה שיש בבית מסיבת תחפושות- הייתם?/ לא? לא הייתי תוכניות לחופש פורים? יש?/אין? ללמוד
זכיתם פעם בפרס בתחרות תחפושותNO WAY אמיר פיי..

Lt ResheF 55

New member
טוב אין לי כותרת מעניינת

שותה? שוקו
אבל רק של יוטבתה! דיר באעלק האחרים מגעילים נראה לי עד גיל 40 אני אשתה שוקו אוכלים? לרוב אני לא אוכל אבל מקסימום דוחף איזה סנדביץ מחשב רגיל קרטינג? מי צריך קרטינג שיש אוטו
פורים? בטח שאוהבים את פורים, כל הכוסיות מתחפשות לזונות! תחפושת ילדות שאהבתי? אנא ערף לא ממש מתעניין בזה.... שנאתי? כנ"ל פרג לא מתחפש כרגיל
למה אני אל אתחפש? לאחד שמתחפש?
תחפושת מצחיקה? ראיתי את אלביס! תחפושת עלובה? אחד שניסה להצחיק ולקח מאח שלו תחפושת של צב נינג'ה משלוח מנות? קנוי, מה אני אשב בוקר להכין?! מסיבת תחפושות? הייתי פעם אחת והתייאשתי אחרי כמה דקות שלא זיהיתי את חברים שלי תוכניות לחופש פורים? זה שמור עימי זכיתי באוזן המן בגן מתישהו בטח

אני../images/Emo70.gif ו...יום משפחה שמח../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

מה אתם שותים על הבוקר? -מיץ תפוזים...
ואוכלים? -בבית-קורון קטן ובבית ספר- סנדוויץ', כמובן, שאימא עושה.
מחשבלפטופ/ או רגיל? רגיל.
קרטינג? או רכיבה על סוסים? אוטו.
אוהבים את פורים?/לא? כן, אין לי בעיה עם החג הזה...
תחפושת ילדות שהכי אהבתם?/שהכי שנאתם? אההה... פעם התחפשתי ל"איש הירוק"...וזה היה ממש מגניב... לבשתי הכל ירוק, וכל הפנים שלי היו צבועות בירוק...ובגב היה מודבק לי הסיפור על האיש הירוק. מ-ג-נ-י-ב. שהכי שנאתי ? אין... תמיד התחפשתי לדברים שאהבתי ושרציתי להתחפש. גם פעם התחפשתי ל"חווה והנחש" ולבשתי מן שק כזה ענק ועלי תאנה... והיה סביבי נחש ענק מבד. גם כן... מ-ג-נ-י-ב. התחפשתי ל"שנות ה-80" שנה שעברה (כולם מתחפשים ל70/60...אני גוונתי) והיה מאוד משעשע <שנות ה-80 הם השנים הכי רעות מבחינת לבוש...כפי שאתם יודעים> ופעם התחפשתי לעכביש שזה בכלל היה אחד הדברים היותר מגניבים שראיתי. אין מה להגיד אני מגניבה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :)
אוזני המן-פרג/אגוזים? פרג. אבל רק של אימא שלי.
למה תתחפשו השנה? השנה אני אתחפש ל"אבק כוכבים". הכל שחור...ויהיו עלי מלא כוכבים ואני הולכת לקנות גם שרביט עם כוכב... ולהתאפר עם מלא נצנצים ושחור אפור.
למה לא תתחפשו אפ'פעם? לליצן ו/או קוסם. ש-ו-נ-א-ת ליצנים...אבל הכי הכי שונאת ק-ו-ס-מ-י-ם !!!
התחפושת הכי מצחיקה שראיתם? שנה שעבר 3 בנים מהשכבה שלי התחפשו לבנצי מומו ויודל'ה... וזה היה ק-ו-ר-ע !!!! וגם המנהלת שלי התחפשה, שנה שעברה, לגמד וזה היה משעשע. ו...4 מחבריי התחפשו לחבורה של "סקובי דו" זה היה ענק.
התחפושת הכי עלובה? מישהו מהשכבה שלי פעם התחפש... תחזיקו חזק- ל "אי.סי.קיו"
זה היה הדבר ה-כ-י ע-ל-ו-ב שראיתי איי פעם !!! הוא שם על עצמו קרטון ענק ופשוט צייר את האיסיקיו שלו עם כל הרשימה שלו.
משלוח מנות קנוי/לבד? ברור שלב רק לבד !!! הכי כייף להכין
מי שהכין לבד- מה שמתם בפנים? את כל הדברים השגרתיים.... וגם בגיל שלי אני משתדלת לשים הפתעה. רק בשביל השעשוע. שנה שעברה (יא'...) כבר לא עשינו משלוחי מנות..ואני וחברה שלי פשוט החלפנו בינינו משלוח מנות והיה נחמד.
מסיבת תחפושות- הייתם? הייתי.ועד היום אני זוכרת אותה !!! זה היה נדמה לי בכיתה ט'....< למרות שלא כ"כ התחפשתי...רק שמתי על עצמי איזה כובע.>
תוכניות לחופש פורים?אין, אבל יום אחרי חופשת פורים אני נוסעת ממגמת תקשורת שלי ל"פסיטבל דימונה". וכן, יש דבר כזה. זה רק לבתי ספר תיכון אם אני לא טועה....זה כל מניי הרצאות וסרטים. ואנחנו צריכים לישון שם בבית ספר עם כל המגמה <הסיוט הכי גדול שלי הולך להתגשם- לישון בבית ספר>.
זכיתם פעם בפרס בתחרות תחפושות? לא.

Nino Schibetta

New member
here we go..............

1. מה אתם שותים על הבוקר? ואוכלים? שותים מים, אוכלים פיתה עם חומוס (יאמיייי) 2. מחשבלפטופ/ או רגיל? ברור רגיל, איכסה לפטופ, לשים אצבע על מסך קטן כמו מסכנים כדי להזיז את החץ על המסך. 3. קרטינג? או רכיבה על סוסים? אני מת על קרטינג, פשוט מת על זה טוב נו... בתור חובב פורמולה 1 איך לא ? רכיבה על סוסים עשיתי פעם בנתניה, פתאום הסוס התחיל לדהור והתחיל להקפיץ אותי... כאב לי התחת שבוע שלם אחרי זה 4. אוהבים את פורים?/לא? למה לא? תמיד נחמד להתחפש פה ושם רק תעשו לי טובה... נמאס לי לראות קאובוי או אינדיאני 5. תחפושת ילדות שהכי אהבתם?/שהכי שנאתם? אהבתי להתחפש לנינג'ה בזמנו שהנינג'ה היה להיט אהבתי גם להתחפש לרוח רפאים וגם לגורילה לא סובל תחפושות של קאובוי ואינדיאני (אמרתי כבר מקודם) 6. אוזני המן-פרג/אגוזים? פרג (גם לא מת על זה) 7. למה תתחפשו השנה?/למה לא תתחפשו אפ'פעם? תלוי...אם אני אלך למסיבת תחפושות אולי אתחפש לחייזר 8. התחפושת הכי מצחיקה שראיתם?/התחפושת הכי עלובה? שנים עברו מאז.... לא זוכר כבר 9. משלוח מנות קנוי/לבד? מי שהכין לבד- מה שמתם בפנים? למי יש כח להכין בכלל ? 10. מסיבת תחפושות- הייתם?/ לא? הייתי לפני שנתיים בדיסקוטק 11. תוכניות לחופש פורים? יש?/אין? אפליה !!! השאלון הזה אשכרה לילדים... מה איתי ??? לא...אין חופש... עובדים ! 12. זכיתם פעם בפרס בתחרות תחפושות? לא השתתפתי תחרות כזאת דווקא התחיל טוב השאלון עד שהגיע רק לשאלות פורים....

מה יש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

טוב... צודק. 20 שנה אחורה.... לך תזכור.
קשיש ...
חחח....סתם סתם

טוארג

New member
בלה בלה בלה יאדה יאדה יאדה:

שותים - קפה, שיהיה קר (!!!) וחזק מאוד. אוכלים - קרואסון עם חמאה, או פרוסת עוגה מארקפה. מחשב - יש לי לפטופ עם מסך ומקלדת ועכבר של מחשב רגיל (זה מהמשרד, וככה זה גם שם) ככה שאני מניח שזה הטוב מבין העולמות... קרטינג. לא אוהב את פורים, זה חג יצורי משהו. תחפושת ילדות שהכי אהבתי? בכיתה ט' התחפשתי לקורט קוביין במדי מלאך. אני שונא אוזני המן... מאכל מגעיל. למה אני אתחפש השנה? לבנאדם שאורז מזוודות לקראת נסיעה צפויה לניו יורק (אופס! זה לא תחפושת!) אני בחיים לא אתחפש ל... כל דבר. התחפושת הכי מצחיקה שראיתי? מישהי עם אפרו הולכת ולידה מישהי שהיא דו מינית, וביחד עם דו-שיח... התחפושת הכי עלובה? מעבר חציה? לוידע.. משהו בגן. משלוח מנות? לבד. לא זוכר מה שמתי בפנים. מה זה השאלון המעצבן הזה!! אני שונא את החג הדבילי הזה, משלוח מנות זה מפגר, ותחפושות זה דבילי, ואני מעבר לזה כבר. הייתי ולא התחפשתי. תוכניות לחופש פורים? קודם כל, לי אין חופש (ככה זה כשעובדים ילדודס!!), ובסוף החופש אני טס לניו יורק. לא זכיתי אבל הייתי מועמד (ראו כיתה ט')

Carpet Crawler

New member
לעבודה ולמלאכה

מה אתם שותים על הבוקר? ואוכלים? אני אף פעם לא רעב כשאני מתעורר, צמא רק אם לא שתיתי הרבה יום לפני, אם כן אז מים. מחשבלפטופ/ או רגיל? רגיל. לידידה שלי יש לפטופ, בקושי הצלחתי להתמודד איתו. קרטינג? או רכיבה על סוסים? רכבתי על סוס פעם אחת בילדותי הרכה ובקושי זוכר משהו, קרטינג מעולם לא. אוהבים את פורים?/לא? למה לא? ממ לא מתלהב מאף חג, אבל בפורים נחמד לראות כמה תחפושות משעשעות. תחפושת ילדות שהכי אהבתם?/שהכי שנאתם? בחטיבה היה אחד שהתחפש למשהו לא ברור, אני רק זוכר איזו גיטרה מזוייפת שנדבקת למלפפון שהוא תקע בריצ'רץ' של המכנסיים. היה מעניין. ואני עצמי בביה"ס היסודי בשנות התשעים העליזות התחפשתי פעם אחת להבבא בובה, הדמות המיתולוגית של מוני מושונוב מ"זהו זה", ופעם אחת למדען הצרפתי מהמבזק של ז'ק בקומדי סטור - שתי תחפושות שקרובות ללבי
אוזני המן-פרג/אגוזים? לא מת על אוזני המן, ולא חושב שטעמתי עם אגוזים. רגע זה לא *קרם* אגוזים, נכון? ומפרג נגמלתי. למה תתחפשו השנה?/למה לא תתחפשו אפ'פעם? אין כרגע כוונה להתחפש, אבל מי יודע אולי ברגע האחרון. לא נראה לי שאני אי פעם אתחפש לליצן או לאינדיאני. כמה נדוש
(וזו גם חצי התשובה לשאלה לפני הקודמת). התחפושת הכי מצחיקה שראיתם?/התחפושת הכי עלובה? הכי מצחיקה מה שציינתי למעלה, והכי עלובה בימי מלחמת המפרץ היו כמה שהתחפשו לחדר אטום. משלוח מנות קנוי/לבד? מי שהכין לבד- מה שמתם בפנים? כבר כמעט שכחתי מה זה בכלל
אבל הכי קרוב ללהכין לבד שהגעתי זה לקנות כמה ממתקים ולדחוף אותם לשקית. מסיבת תחפושות- הייתם?/ לא? מזמן... תוכניות לחופש פורים? יש?/אין? אין. זכיתם פעם בפרס בתחרות תחפושות? לא, ואני משלים עם זה מדי יום ביומו. זהו השלמתי.

qt1

New member
פורים../images/Emo4.gif

מה אתם שותים על הבוקר? נס קפה חזק. ואוכלים? מסטיק אורביט. מחשבלפטופ/ או רגיל? רגיל (לא סובלת את הצעצוע הקטן). קרטינג? או רכיבה על סוסים? קרטינג. אוהבים את פורים?/לא? למה לא?לא אוהבת חג סתמי כזה. תחפושת ילדות שהכי אהבתם? מלכת אסתר? (אבל זה היה בוורוד כי לאמא שלי לא היה בד לבן)/שהכי שנאתם? כל השאר...(בטח לא היה לה בד בצבע המתאים) אוזני המן-פרג/אגוזים? לא תודה... למה תתחפשו השנה? לא מתחפשת. התחפושת הכי מצחיקה שראיתם? בנים שמחופשים לבנות מעלים בי חיוך/התחפושת הכי עלובה?גזר (נשבעת לכם שזה לא שקר!) משלוח מנות קנוי/לבד? מי שהכין לבד- מה שמתם בפנים?עדיף קנוי אבל אם אין ברירה אז לבד שמה מה שיש בבית וקונה אוזני המן כי אני לא יודעת לאפות וגם לא אוהבת לאפות דברים שאני לא יכולה לאכול. מסיבת תחפושות- הייתם?/ לא? לא הייתי. תוכניות לחופש פורים? יש?/אין? ללמוד,לסבול את ההוצאה הכספית של הילדים בשביל יום אחד של פורים... זכיתם פעם בפרס בתחרות תחפושות-ממש לא , אבל זכיתי בסט לקפה במסיבה ונתתי לאיזה סבתא כי לא היה לי נעים

למעלה