סקר - טלוויזיה

פלוטוֹ

New member
../images/Emo124.gif סקר - טלוויזיה

1. איזה תוכניות טלוויזיה ישראליות אתם רואים? 2. איזה תוכניות טלוויזיה זרות אתם רואים? 3. איזה פרסומת הכי מעצבנת אתכם? (אפשר גם נוסטלגיות) 3. איזה פרסומת אתם הכי אוהבים? (אפשר גם נוסטלגיות)

פלוטוֹ

New member
ואני אענה ראשון ../images/Emo13.gif

1. איזה תוכניות טלוויזיה ישראליות אתם רואים? בקביעות - חדשות (בערוץ 2), פרנקו וספקטור (
), אהבה מעבר לפינה, גיא פינס... מידי פעם - יצפאן, ארץ נהדרת ועוד כל מיני 2. איזה תוכניות טלוויזיה זרות אתם רואים? לא רואה
3. איזה פרסומת הכי מעצבנת אתכם? (אפשר גם נוסטלגיות) של ESC... של "עניתה תעני זאת אני" ויש עוד כל מיני 4. איזה פרסומת אתם הכי אוהבים? (אפשר גם נוסטלגיות) אני אוהב את רוב הפרסומות של אוראנג' ושל בנק לאומי... פרסומת אחת אני זוכר - במסגרת הקמפיין של פלאפון שהיה לפני כמה שנים "עם פלאפון תדבר עד שיגמרו לך המילים"... את הפרסומת עם הילדה, הדובי והקבצן... היא הייתה כ"כ מרגשת...

אוריקס

New member
הנה

תכניות טלוויזיה ישראליות: עכשיו - ארץ נהדרת. פעם - קומדי סטור (אין על זה
) 2. זרות: חברים, לפעמים סיינפלד, של מי השורה הזאת בכלל 3. פרסומת מעצבנת: בינתיים סוגרים את המים, תירוש, מקליקים את העניינים, מרק עוף אסם 4. פרסומת אהובה: פוקס, מילקי, אניתה, לא זוכר עוד...

yuval k

New member
לא רואה טלויזיה ב-כ-ל-ל

אלא אם הלא-יודע-כמה-זמן-נטו של אסתי המכוערת (סדרה זבל אבל משעמם לי
- ללא הפרסומות שבאמצע) נחשבות טלויזיה

[eLad]

New member
../images/Emo11.gif

1. איזה תוכניות טלוויזיה ישראליות אתם רואים? אסתי, סטיב (הפסדתי את ה2 האחרונים). 2. איזה תוכניות טלוויזיה זרות אתם רואים? 24. סדרה רולז. call for help ושות' בטקטיוי. 3. איזה פרסומת הכי מעצבנת אתכם? (אפשר גם נוסטלגיות) ממש לא זוכר. אה, זאתי של אורנג' עם ההוא שרוקד בכניסה. הפרסומת נחמדה אבל נמאסת מאוד מהר. והשיר הזה מגעיל. שילכו לשמוע paradise lost
. 4. איזה פרסומת אתם הכי אוהבים? (אפשר גם נוסטלגיות) "הלו, איז דיס הארלם?" "איט שורלי איינט בוורלי הילס מאן, וואט דו יו וונט?" "אול רייט, ליסן טו דיס - אני דודי התותח שעושה פה בלאגן, אני הכלי אני ענק שחבל לכם על הזמן" "אני דודי! אני דודי! אני דודי דודי התותח!" ממש נחמדה

Salem

New member
../images/Emo44.gif

1. לא אוהב סדרות ישראליות, לא אוהב הפקות ישראליות. אבל גיא פינס זה סביר...
2. אמממ... Sabrina The Teenage Witch
Xena: Warrior Princess
CSI/ CSI: Miami - סדרת מתח מעולה Malcolm In The Middle - קומדיה ממש חביבה
אבל כרגע לא משודרת חוץ מזה אני רואה עוד הרבה דברים, די פתוח לרוב הסדרות שמשודרות בערוץ 3, 2 וBBC...

למעלה