תורי לענות לסקר של עצמי...
עד לא מזמן חלק גדול מאוד מהיקף הקניות היה מוצרי איפור וטיפוח. יש לי המון מוצרים באופן כללי, כמותי, וגם לא מעט מוצרים יוקרתיים שכמובן עליהם הלך אחוז גדול יותר מהתקציב. גיליתי בעיקר 2 פירמות שחוררו לי את הכיס: דקלאור (טיפוח) ו- mac (איפור). גם את אסתי לאודר אני מאוד אוהבת, אבל קניתי רק מוצר אחד שלה וקיבלתי תיק מלא מוצרים מוצלחים מאוד, כך שממנה אני נהנית וההשקעה בסה"כ לא הייתה גדולה במיוחד... בתקופה האחרונה הגעתי לנקודת רוויה ואני קונה הרבה פחות, ואפילו כמעט בכלל לא קונה. אני לא חושבת שיש מוצר שאין לי ואני לא חושבת שיש צבע שאין לי. ההתמכרות האחרונה שלי היא לשפתונים ללא גוון, ומהם אני קונה דווקא עממיים עד עממיים מאוד, למשל לאבלו ועוד חברות דומות. בגדים מעולם לא אהבתי לקנות. אני קונה בדרך כלל כשאני מגיעה למסקנה שאין לי מה ללבוש, אבל באמת אין, כי הבגדים כבר ישנים מאוד, או כבר מאוד לא אופנתיים (ואני הולכת עם בגדים בכיף כמה שנים טובות). אני קונה גם כשיש לי צורך למשהו לערב. ליום יום אני מרשה לעצמי ללכת על דברים פשוטים יותר. גם נעליים מעולם לא אהבתי. אני לא חושבת שיש לי מספיק נעליים מבחינת סגנונות וצבעים אבל אני לא אוהבת לקנות אז הולכת עם מה שיש. תיקים - בעבר הייתה אהבה שלי וקניתי עשרות. היום אני הולכת עם כמה בודדים. אולי שניים, לא יותר. עוד חלק לא מבוטל בקניות שלי היה מתנות, בעיקר לאחותי ולאחיינים, מתנות ללא סיבה מיוחדת, ללא אירוע כמו יום הולדת, אלא סתם כי אני אוהבת אותם