סקר לכולם!

קורטי

New member
../images/Emo124.gifסקר לכולם!../images/Emo124.gif

נתחיל מאסוציאציות: ירוק? ציצים? דתיים? גדר ההפרדה? גומיה? ים? ציפור? צבא? בגד? ריח? ילדות? גשם? רחוב? מחברת? עכבר? מספר? ועכשיו שאלות של בעד\ נגד-- סמים? סיגריות? הומואים? לסביות? דת? תוכנית ההתנתקות? שלום? אנרכיה? קיבוצים? אהבה ווירטואלית? סטוצים? ושאלות רגילות: מה הדבר שהכי מטריד אותך כרגע? האם אתה מקשיב כרגע למוזיקה? אם כן מה אתה שומע? האם יש לך חיות מחמד (פרט..)? צבע אהוב? מה הוא המאכל שהכי בא לך לאכול כרגע? הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו: מה יש לכם על שולחן המחשב (חוץ ממחשב ומה שקשור אליו..)? מה עשיתם היום? מה אתם מתכוונים לעשות בהמשך היום? איך אתם מרגישים? וזהו.... אין לי כוח לעוד... תהנו...

Zoharrr

New member
You will always be my boo...

נתחיל מאסוציאציות: ירוק?דרו פאוולר ציצים?איכסה דתיים?כנ"ל...סתם...חלק ממני גדר ההפרדה?רעיון מעולה, אבל למה ליד הבית שלי??? גומיה?שחור ים?שיזוף ציפור?נחניאלי צבא?ירוק בגד?לא משנה מה רק שיהיה שחור או עם פסים ריח?הוגו בוס ילדות?אויש גשם?רטוב רחוב?מנורות מחברת?בלעכס עכבר?חמוד מספר?2 ועכשיו שאלות של בעד\ נגד-- סמים?נגד סיגריות?נגד הומואים?בעד לסביות?בעד דת?בעד תוכנית ההתנתקות?לאדעת שלום?בעד אבל זה לא יקרה אנרכיה?מעולה!!!!בעד! קיבוצים?בלעכס אהבה ווירטואלית?לאדעת סטוצים?בעד ושאלות רגילות: מה הדבר שהכי מטריד אותך כרגע?"אם אני לובשת סווטישירט בלי כלום מתחת זה קצת מסוכן לא?" האם אתה מקשיב כרגע למוזיקה? אם כן מה אתה שומע?Usher feat Alicia Keys - My Boo האם יש לך חיות מחמד (פרט..)?- צבע אהוב?שחור מה הוא המאכל שהכי בא לך לאכול כרגע?ליקריש הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו:קרן מה יש לכם על שולחן המחשב (חוץ ממחשב ומה שקשור אליו..)?נטורל, צלחת עם אוכל מהצהריים,לק, דאורדורט,שני דיסקים,תמונות שלי ופלאפוןאה וטיפקס מה עשיתם היום?למדתי...לא. בעצם ישנתי...Lol מה אתם מתכוונים לעשות בהמשך היום?לארגן תיק איך אתם מרגישים?בסדר

קורטי

New member
התשובות שלי!

נתחיל מאסוציאציות: ירוק? יום שלישי ציצים? "אני אוהב ציצים גדולים"- יש שיר מטומטם כזה... דתיים? סבא וסבתא גדר ההפרדה? איכס... פוליטיקה.. גומיה? די הכוסון שלי... ים? חולון ציפור? חופש.. צבא? דובדבן בגד? צעיף פסים... ריח? של אחרי הגשם... ילדות? שמש בהירה גשם? נשיקה רחוב? סתיו מחברת? מתמטיקה עכבר? חתול מספר? 666 ועכשיו שאלות של בעד\ נגד-- סמים? בעד סיגריות? בעד הומואים? לא נגד לסביות? לא נגד דת? נגד (אבל רק לעצמי..) תוכנית ההתנתקות? נגד שלום? נגד אנרכיה? בעד קיבוצים? אין דיעה מגובשת בנושא אהבה ווירטואלית? נגד סטוצים? נגד אבל לא אם אני שיכורה... ושאלות רגילות: מה הדבר שהכי מטריד אותך כרגע? איך לקרב בין שני אנשים שאני מאוד אוהבת שיכול להיות ביניהם משו כזה יפה.... אבל אם פאקניג לא עושים כלום... האם אתה מקשיב כרגע למוזיקה? אם כן מה אתה שומע? ברפלמאוס נייט- להקת בלאק מטאל ישראלית... האם יש לך חיות מחמד (פרט..)? צב אחד והמון דגים... צבע אהוב? שחור מה הוא המאכל שהכי בא לך לאכול כרגע? תותים עם סוכר ואת הכוסון שלי. הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו: הגוטית שלי, מושה, הכוסון ועוד כמה אנשים.. מה יש לכם על שולחן המחשב (חוץ ממחשב ומה שקשור אליו..)? האמ.... הרבה ניירות? מה עשיתם היום? הייתי בבית של מליינים ורציתי למות מקנאה- יש להם סאונה בבית ושולחן סנוקר בבית וספות כאלה מדהימות- אהההה ויש להם אוכל טעים מהולנד... מה אתם מתכוונים לעשות בהמשך היום? מתמטיקה ולדבר באייסי עם ידיד טוב... איך אתם מרגישים?

Piren

New member
טוב.. יש זמן ../images/Emo13.gif

ירוק? מדי ב' ציצים? מתגעגע דתיים? נמאס גדר ההפרדה? נראית סבבה מפה גומיה? בנעליים ים? אין יותר!!!
ציפור? אויב בכיוון 010 (אהה.. הצבא
) צבא? מסתיים בעוד שבוע
בגד? אין.. התרגלתי למדים .. צריך לקנות ריח? רוגלך ילדות? לא זוכר בכלל גשם? שיגיע! רחוב? מכיר כמה מחברת? בקרוב, פסיכומטרי
עכבר? לוג'יטק מספר? 3.141592654 ועכשיו שאלות של בעד\ נגד-- סמים? נגד סיגריות? נגד הומואים? לא נגד.. מה זה בעד? לסביות? לא נגד.. מה זה בעד? דת? נגד תוכנית ההתנתקות? בעד שלום? בעד אנרכיה? בעד
קיבוצים? לא נגד ולא בעד אהבה ווירטואלית? בעד סטוצים? בעד ושאלות רגילות: מה הדבר שהכי מטריד אותך כרגע? החיים
האם אתה מקשיב כרגע למוזיקה? אם כן מה אתה שומע? אודיוסלייב האם יש לך חיות מחמד (פרט..)? 6 חתולים
חבל שאי אפשר לשים תמונות
צבע אהוב? בין כחול לאפור מה הוא המאכל שהכי בא לך לאכול כרגע? המבורגר הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו: ההורים מה יש לכם על שולחן המחשב (חוץ ממחשב ומה שקשור אליו..)? מצלמה, פאלם, הסרטים שלי, סט שחמט, הוויסקי שלי, ספרים בסינית ובושם מה עשיתם היום? כלום.. קמתי ב-2 .. היה כיף
מה אתם מתכוונים לעשות בהמשך היום? נחייה ונראה איך אתם מרגישים? בבאסה האמת.. אבל משתפר

עונה ../images/Emo13.gif

נתחיל מאסוציאציות: ירוק? מדים ציצים? חזה דתיים? כיפה סרוגה גדר ההפרדה? בעד גומיה? רק כשישנים ים? קיץ ציפור? עורב צבא?
בגד? חצאית ריח? דלק ילדות? כיפית גשם? "רד כבר גשם" רחוב? מגעיל.. הרחוב שלי מחברת? מה זה? עכבר? מפחיד מספר? 5 ועכשיו שאלות של בעד\ נגד-- סמים? נגד
סיגריות? נגד
הומואים? בעד
לסביות? בעד
דת? בעד
תוכנית ההתנתקות? בעד
שלום? בעד
אנרכיה? בעד
קיבוצים? בעד
אהבה ווירטואלית? בעד
סטוצים? בעד
ושאלות רגילות: מה הדבר שהכי מטריד אותך כרגע? כן.. כמובן שזה קשור בצורה כלשהי לבנים.. האם אתה מקשיב כרגע למוזיקה? אם כן מה אתה שומע? Queen - Love of my life (נוסטלגיה) האם יש לך חיות מחמד (פרט..)? לא צבע אהוב? כחול, ירוק מה הוא המאכל שהכי בא לך לאכול כרגע? אני לא רעבה עכשיו הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו: המשפחה שלי.. מה יש לכם על שולחן המחשב (חוץ ממחשב ומה שקשור אליו..)? פלאפון וארגונית מה עשיתם היום? עד 5 בבסיס, אחרי הבסיס הלכתי עם חברה להסתובב בעזריאלי מה אתם מתכוונים לעשות בהמשך היום? היום כבר עומד להיגמר מבחינתי... אז לישון
איך אתם מרגישים? מצוין

Anna Karenina

New member
גם אני אענה...../images/Emo9.gif

ירוק? מדים.
ציצים? הממ..איבר?! דתיים? כל עוד מסתדרים, אז בסדר. גדר ההפרדה? לא נכנסת לזה עכשיו. גומיה? בצבע שחור. כי זה תקני.
ים? קיץ...
והרבה געגועים. ציפור? חופש? עוד הרבה זמן. (אבל בינתיים, רגילה!) צבא? אכן. מה לעשות... בגד? ג'ינס. ריח? אחרי גשם.
ילדות? חוויה. גשם? כיף!!
רחוב? הא?! מחברת? תמיד מסודרת...
עכבר? דפוק.
נתקע יותר מדי. הא, וגם חיה די מגעילה. מספר? 4 כבוד! ועכשיו שאלות של בעד\ נגד-- סמים? נגד. סיגריות? נגד. הומואים? בעד. כל אדם הוא מי שהוא. לסביות? כנ"ל. דת? בעד, במינון נורמלי, בלי כפייה ושטויות. תוכנית ההתנתקות? חדל פוליטיקה. עסקתי בזה מספיק. שלום? בטח שבעד.
אנרכיה? נגד. קיבוצים? בעד. אהבה ווירטואלית? תלוי בסיטואציה. סטוצים? נגד. ושאלות רגילות: מה הדבר שהכי מטריד אותך כרגע? הממ..עזבו. האם אתה מקשיב כרגע למוזיקה? לא, כי לפני שניה כיביתי את הטלויזיה. אם כן מה אתה שומע? מקודם ערוץ 24. האם יש לך חיות מחמד (פרט..)? לא. צבע אהוב? כחול. מה הוא המאכל שהכי בא לך לאכול כרגע? שומדבר.
הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו: אמא. מה יש לכם על שולחן המחשב (חוץ ממחשב ומה שקשור אליו..)? מממ..טלפון, מברשת שיער, חוברת מקצועית, טיפקס, כמה דפים, סלוטייפ. מה עשיתם היום? הקפצתי חברה לשדה"ת.
, וישנתי...
מה אתם מתכוונים לעשות בהמשך היום? לצאת לבלות. איך אתם מרגישים? בסדר. כרגע בתהליכי שיפור.

Black Star

New member
איזה כיף להיות בחופש ../images/Emo13.gif

אין לי שומדבר חשוב לעשות, יש לי זמן לענות לשאלונים כיפיים
נתחיל מאסוציאציות: ירוק? צבא - אין עד שבוע הבא
ציצים? בנים חרמנים דתיים? נגד כפייה. גדר ההפרדה? מחלוקת. גומיה? לשיער. ים? גלים ושקט. ציפור? חופש צבא? דרגות בגד? טרנינג ריח? מקלחת ילדות? משחקים גשם? להתכרבל בפוך רחוב? אפור מחברת? טושים עכבר? *אההה* צרחה ועלייה על כיסא
מספר? 9 ועכשיו שאלות של בעד\ נגד-- סמים? אני אישית נגד אבל אין לי בעיה עם מי שבוחר להתנסות בסמים קלים, כל עוד הוא לא מתמכר (פיזית או נפשית). סיגריות? אני לא ממש בעד, אבל גם אני לוקחת לי הפסקות סיגריה מדי פעם... פעם הייתי ממש ממש אנטי-סיגריות, אבל כנראה זה השתנה
הומואים? רוב החברים הכי טובים שלי.. אין לי מה להיות בעד או נגד, אני בעד שכל אחד יעשה מה שטוב לו ושאנשים לא ידחפו את האף למיטות של אחרים. לסביות? אותו דבר, למעט העובדה שהלסביות היחידות שאני מכירה הן בוצ'ות מפחידות ומכוערות. אבל אני יודעת שלא כולן ככה... אני לא עושה הכללות. באמת. דת? צורך אנושי די בסיסי, לדעתי בצורה שאנשים מתייחסים היום לדתות שלהם - די פרימיטיבי. תוכנית ההתנתקות? בעיקרון בעד מאוד, אבל צריך לעשות את זה בצורה חכמה. שלום? איך אפשר להיות נגד שלום? אנרכיה? איך אפשר להיות בעד אנרכיה? קיבוצים? רעיון יפה שלא יכול לשרוד בכלכלה של היום. אהבה ווירטואלית? לי זה נראה קצת משונה, אבל אני מכירה כמה וכמה זוגות שהכירו ככה ואוהבים מאוד. אז למה לא? סטוצים? מדי פעם, בטח.. אבל לא להפוך את זה לדרך חיים או הרגל. ושאלות רגילות: מה הדבר שהכי מטריד אותך כרגע? אההההה... עקיצה מגרדת ברגל. האם אתה מקשיב כרגע למוזיקה? כן. אם כן מה אתה שומע? כרגע - If I was the one של Ruff Endz (לא שיר מוכר, אבל זה מאחד הסרטים האהובים עליי - Center Stage) האם יש לך חיות מחמד (פרט..)? כן! הכלבה הכי מתוקה בעולם, שוגי. צבע אהוב? אין אחד... הרבה. וזה גם תלוי אם מדברים על בגד, תמונה, קיר בחדר... מה הוא המאכל שהכי בא לך לאכול כרגע? האמת שממש כלום, אני מלאה (אכלתי עוף. היה טעים). הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו: אמא. מה יש לכם על שולחן המחשב (חוץ ממחשב ומה שקשור אליו..)? כרגע? מילון, פלאפון... תשאלו מה יש לי על השולחן במשרד, זה כבר יהיה סיפור אחר לגמרי... מה עשיתם היום? הלכתי לרופא, לבנק, וקניות של דברים שהייתי צריכה. מרתק, הא? מה אתם מתכוונים לעשות בהמשך היום? עכשיו כמעט 00:00, מחר אני קמה מוקדם, ככה שבעיקרון לצחצח שיניים וללכת לישון... (למרות שחברה שלי רצתה שאני אבוא לשבת איתן בבית-קפה וכמעט עשיתי את זה). איך אתם מרגישים? בסיידר, קצת כואב לי הראש, אבל סה"כ סבבה. אחלה שאלון, תודה!

Stripperella

New member
../images/Emo187.gifעונה../images/Emo187.gif

ירוק? מ=כ=ב=י!!! ציצים? פומלות... דתיים? רמאים.....אבל יש גם נחמדים גדר ההפרדה? ערבים גומיה? שיער ים? בנים ציפור? כנפיים צבא? טירונות בגד? אופנה ריח? נרקיס ילדות? זכרונות גשם? שוקווו רחוב? ספסל מחברת? שורות עכבר? חתול מספר? 12 ועכשיו שאלות של בעד\ נגד-- סמים? נגד סיגריות? נגד הומואים? נייטרלית לסביות? נייטרלית דת? נייטרלית תוכנית ההתנתקות? בעד שלום? בעדדדדדד אנרכיה? קיבוצים? נייטרלית אהבה ווירטואלית? נגד סטוצים? לא יודעת.... ושאלות רגילות: מה הדבר שהכי מטריד אותך כרגע? הביצפר וכמה אנשים שמסביבי האם אתה מקשיב כרגע למוזיקה? אם כן מה אתה שומע? כן..אני שומעת ה+הוד+ם האם יש לך חיות מחמד (פרט..)? חתולללללה.... צבע אהוב? אדום מה הוא המאכל שהכי בא לך לאכול כרגע? קוראסוןןןן הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו: אבא מה יש לכם על שולחן המחשב (חוץ ממחשב ומה שקשור אליו..)? דפיםם והודעות מה עשיתם היום? ביצפר...עבודה....ומנוחחחחה מה אתם מתכוונים לעשות בהמשך היום? לנוח איך אתם מרגישים? אחלה

PinkWin

New member
משעמם לי גם אני אענה../images/Emo3.gif

נתחיל מאסוציאציות: ירוק? צפרדע ציצים? ציצים דתיים? לא עולה כלום גדר ההפרדה? לא עולה כלום גומיה? שיער ים? שמש ציפור? חבר צבא? שיעמום בגד? זארה ריח? אף ילדות? נוסטלגיה גשם?מטריה רחוב? בית מחברת?בית ספר עכבר?מקלדת מספר?3 ועכשיו שאלות של בעד\ נגד-- סמים? נגד סיגריות? נגד הומואים? בעד לסביות? בעד דת? לא בהגזמה תוכנית ההתנתקות?אין דעה שלום? בעד אנרכיה? בעד קיבוצים? בעד אהבה ווירטואלית? אין דעה סטוצים? נגד ושאלות רגילות: מה הדבר שהכי מטריד אותך כרגע? מינוס בבנק האם אתה מקשיב כרגע למוזיקה? אם כן מה אתה שומע? לא האם יש לך חיות מחמד (פרט..)? לא צבע אהוב? תכלת מה הוא המאכל שהכי בא לך לאכול כרגע? שום דבר הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו: החבר מה יש לכם על שולחן המחשב (חוץ ממחשב ומה שקשור אליו..)?פלאפון,מראה,מחברת קטנה,קלטת וידאו..יש הרבה מה עשיתם היום? הייתי אצל החבר מה אתם מתכוונים לעשות בהמשך היום? לצאת לאנשיהו איך אתם מרגישים? סבבה

SimplyMe1

New member
אחרי המון זמן שלא כתבתי בפורום

מפאת חוסר זמן בעיקר;הנה אני עונה על השאלון: אסוציאציות- ירוק-מדים. ציצים-חזיה. דתיים-בית כנסת. גדר ההפרדה-מעברים(כבוד:). גומיה-שחורה ותקנית. ים-חופש. ציפור-חרא. צבא-פקודות. בגד-מותג. ריח-גשם. ילדות-כיף. גשם-מגפיים. רחוב-מלוכלך. מחברת-ציורים. עכבר-גועל נפש של חיה. מס'-7.(מס' מזל שלי). בעד\נגד- סמים-נגד. סיגריות-דעתי חלוקה בנושא הסיגריות. הומואים-בעד.אני עצמי לא חלק מהקהילה אבל שההומואים\לסביות יעשו מה בראש שלהם. דת-נגד
תוכנית ההתנתקות-בעד++. שלום-בעד.אבל רחוק מלהתקיים. אנרכיה-נגד. קיבוצים-בעד. אהבה וירטואלית-נגד. סטוצים-נגד. הדבר שמטריד אותי כרגע-שאין לי מספיק כסף בעו"ש נכון להרגע ולמרות זה אני שומעת כרגע את השיר Stop\ג'מליה פסקול מברידג'ט ג'ונס ולא מחזיקה בשום חית מחמד כי אני חושבת שהצבע הסגול הוא הצבע הכי יפה ומה שבא לי לאכול עכשו זה משו מנאפיס(למרות שזה משמין:))והבנאדם שאני הכי סומכת עליו זו אחת החברות שלי וגם אמא שלי ומה שיש על שולחן המחשב זה כמה עיתונים מהיום.לקחתי אותם מהתחנת דלק היום ואחרי זה נסעתי לחברה עם האוטו וזה מה שעשיתי היום. איך אצלך?;)

pain is MY love

New member
מותר לי גם?... ../images/Emo9.gif

כן, כן אני עדיין קיימת!!! נתחיל מאסוציאציות: ירוק?- מדים ציצים?- יופי דתיים?- כפייה גדר ההפרדה?- פוליטיקה גומיה?- שיער אסוף ים?- חופש ציפור?- פחד גבהים צבא?- כבוד! בגד?- אזרחות ריח?- טלק ילדות?- אוקראינה גשם?- כייייף רחוב?- בית מחברת?- לימודים עכבר?- מחשב מספר?- לימודים ועכשיו שאלות של בעד\ נגד-- סמים?- לא בעד ולא נגד... סיגריות? - בעד הומואים?- בעד לסביות?- נגד דת?- בעד תוכנית ההתנתקות?- אין דעה שלום?- בעד אנרכיה?- נגד קיבוצים?- נגד! אהבה ווירטואלית?- נגד! סטוצים?- בעד ושאלות רגילות: מה הדבר שהכי מטריד אותך כרגע?- העובדה שאני רוצה לשרת קרוב לבית וצה"ל רוצה לעשות מה בזין שלו! האם אתה מקשיב כרגע למוזיקה? אם כן מה אתה שומע? מתי כספי- ברית עולם האם יש לך חיות מחמד (פרט..)?- אין צבע אהוב?- אדום מה הוא המאכל שהכי בא לך לאכול כרגע?- ביסלי פיצה כי אני מכורה
הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו: אמא מה יש לכם על שולחן המחשב (חוץ ממחשב ומה שקשור אליו..)?- מד חום, דקסמול, משאף וגליל של נייר טואלט.... הבנתם נכון- אני חולה! מה עשיתם היום?- סיימתי קורס קצונה ייעודית!!!! מה אתם מתכוונים לעשות בהמשך היום?- לישון!!!! איך אתם מרגישים?- על הפנים! כולי מנוזלת ובקושי נושמת עם איזה שפעת קטלנית... אבל הרבה שמחה בלב...

../images/Emo187.gif

נתחיל מאסוציאציות: ירוק?
ציצים? פמלה אנדרסון? דתיים? מאה שערים (?) גדר ההפרדה? בורינג גומיה? שיער ים? קיץ
ציפור? מנגינה צבא? מוות
בגד? ארון
ריח? בושם ילדות? בצפר יסודי גשם? חורף
רחוב? שכונה?
מחברת? בצפר
עכבר? מחשב
מספר? מתמטיקה ועכשיו שאלות של בעד\ נגד-- סמים? לא אכפת לי כלכך, מי שלוקח- שיהנה. סיגריות? ראה תשובה למעלה. הומואים? בכייף
לסביות? ראה תשובה למעלה :) דת? כל אחד ואיך שהוא בוחר לחיות תוכנית ההתנתקות? פוליטיקה זה בורינג שלום? בעד, אבל זה לא יקרה, לדעתי לפחות אנרכיה? רק אם אני המלכה
קיבוצים? וואטאבר אהבה ווירטואלית? כלכך לא
סטוצים? לפעמים זה נחמד ושאלות רגילות: מה הדבר שהכי מטריד אותך כרגע? למה אני צריכה לקום מוקדם
האם אתה מקשיב כרגע למוזיקה? אם כן מה אתה שומע? Bryan Adams - Diana האם יש לך חיות מחמד (פרט..)? חמוסה
צבע אהוב? כתום
מה הוא המאכל שהכי בא לך לאכול כרגע? להקיא הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו: הילה. מה יש לכם על שולחן המחשב (חוץ ממחשב ומה שקשור אליו..)? מצלמת רשת, מצלמה דיגיטלית, טלפון והבית שלו, משקפי שמש, שלט של הכבלים, עט, דף ציונים מהיום הורים, דיסיקים לצריבה והמודם. מה עשיתם היום? הייתי אצל חברה איזה שעה, ראיתי סרט וזהו מה אתם מתכוונים לעשות בהמשך היום? ללכת לישון וכמה שיותר מהר
איך אתם מרגישים? ליים

tuty fruty

New member
התשובות שלי

נתחיל מאסוציאציות: ירוק?הדשא בבית שלי ציצים?חברה שלי דתיים?ירושלים גדר ההפרדה?אח שלי (משרת בעזה) גומיה?יברה שלי ים?טיול שנתי ציפור?חופש צבא?אח שלי בגד?אותי ריח?שוקולד ילדות?בולי איש השלג גשם?חורף רחוב?המתמיד 38 מחברת?אזרחות עכבר?מחשב מספר?6 ועכשיו שאלות של בעד\ נגד-- סמים?נגד סיגריות?נגד הומואים?בעד לסביות?בעד דת?כל אחד באמנותו יחיה תוכנית ההתנתקות?בעד שלום?בעד אנרכיה?נגד קיבוצים?בעד אהבה ווירטואלית?בעד סטוצים?בעד ושאלות רגילות: מה הדבר שהכי מטריד אותך כרגע?עבודה באנגלית האם אתה מקשיב כרגע למוזיקה? אם כן מה אתה שומע?כן LEMON TREE האם יש לך חיות מחמד (פרט..)?כן כלב בשם ג'ימי צבע אהוב?כחול מה הוא המאכל שהכי בא לך לאכול כרגע?טוסט הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו:חברה שלי ואמא שלי מה יש לכם על שולחן המחשב (חוץ ממחשב ומה שקשור אליו..)?טלפון ספר ומצלמה ובושם (זה חדר של אח שלי) מה עשיתם היום?עבודה באנגלית שיעור נהיגה מה אתם מתכוונים לעשות בהמשך היום?לצאת לבית קפה עם חברות איך אתם מרגישים?נפלא תודה

בשלולית

New member
קצת באיחור... אבל שלי ../images/Emo13.gif

נתחיל מאסוציאציות: ירוק? עצים ציצים? עומדים דתיים? חבר שלי לשעבר גדר ההפרדה? בעד גומיה? שיער ים? סקס ציפור? חופש צבא? 25.4.06 בגד? ג'ינס ריח? גשם ילדות? אחותי התאומה גשם? חבר רחוב? שומשום מחברת? מחר ביצפר עכבר? מעבדה מספר? 7 ועכשיו שאלות של בעד\ נגד-- סמים? נגד סיגריות? נגד הומואים? נגד לסביות? נגד דת? בעד תוכנית ההתנתקות? בעד שלום? בעד אנרכיה? נגד קיבוצים? בעד אהבה ווירטואלית? בעד סטוצים? בעד ושאלות רגילות: מה הדבר שהכי מטריד אותך כרגע? *ראו שיחה שפתחתי לפני כמה דקות..* האם אתה מקשיב כרגע למוזיקה? כן אם כן מה אתה שומע? Enigma האם יש לך חיות מחמד (פרט..)? כלב בוקסר - קוראים לו רולי והוא בן 4 עוד מעט.. צבע אהוב? אדום וירוק מה הוא המאכל שהכי בא לך לאכול כרגע? ספגטי עם פטריות ושמנת הבנאדם שאתם הכי סומכים עליו: חברה שלי , כרמי. מה יש לכם על שולחן המחשב (חוץ ממחשב ומה שקשור אליו..)? יותר מדיי... כוס עם עפרונות, עטים וכו', טישו, טלפון (עשו לנו מרכזייה!), לוח שנה חמוד, נרות, ועוד כל מיני שטויות אחרים..... מה עשיתם היום? החמוד שכתוב בהודעה שפתחתי היה אצלי.... עד לא מזמן... וכרמי חברה שלי התנחלה אצלי כל היום לפני זה... מה אתם מתכוונים לעשות בהמשך היום? ללכת לישון איך אתם מרגישים? ככה....

yardenj

New member

נתחיל מאסוציאציות: ירוק?דשא. ציצים?חזייה. דתיים?בני עקיבא. גדר ההפרדה?קלקיליה. גומיה?מכנסי ספורט. ים?פריסבי. ציפור?נפש. צבא?מוד"ש. בגד?תחתוני בוקסר. ריח?סבון. ילדות?עשוקה
,סתם,שוב פעם-דשא. גשם?כיף. רחוב?משחקים. מחברת?מקושקשת. עכבר?אופטי. מספר?טלפון. ועכשיו שאלות של בעד\ נגד-- סמים?נגד. סיגריות?נגד. הומואים?שיהנו. לסביות?עדיף בלונדיניות ויפות. דת?אין לי יחס לדת. תוכנית ההתנתקות? שלום? אנרכיה?נגד. קיבוצים?בעד. אהבה ווירטואלית?אפשרי. סטוצים?בעד. ושאלות רגילות: מה הדבר שהכי מטריד אותך כרגע?העובדה שהחברים שלי חושבים שאני מנייאק. האם אתה מקשיב כרגע למוזיקה? אם כן מה אתה שומע?אכן מקשיב,בשניה זו?ביטלס. האם יש לך חיות מחמד (פרט..)?כבר לא. צבעים אהובים?ירוק בהיר,תכלת,כתום מה הוא המאכל שהכי בא לך לאכול כרגע?הייתי מוכן כרגע להרוג מישהו בשביל נקניק צרפתי וגבינה טובה. הבנאדם שאתה הכי סומך עליו:אני. מה יש לכם על שולחן המחשב (חוץ ממחשב ומה שקשור אליו..)?אין,זה מחשב נייד,אבל על הנייח יש ספרים. מה עשיתם היום?ביד,ברגל,באוזן,אבל בעיקר להעלות את כל אוסף הדיסקים למחשב(400+ מהם,לא משימה קלה). מה אתם מתכוונים לעשות בהמשך היום?לצאת לבלות. איך אתם מרגישים?מממ...דיכאון יומולדת...רק עוד 4 ימים...אבל לא נורא,פנאן.

yardenj

New member
שביזות יומולדת

זה הגיוני,בתכלס זה שבן אדם מגיע ליומולדת,לדוגמא-19,ורואה מה הולך בחיים. נניח מה קורה עם חברים?אם אתה מרוצה ממה שאתה עושה?בחורות? מה עשית ב 19 שנים? כאלו דברים,כמו חשבון נפש לייט. אצלנו בחבורה יש 7 אנשים שיש להם יומולדת בנוב',ב11 יום מ 14 ל 25 7 אנשים,נוב' נראה כזה מדכא אצלנו,כל יציאה לפחות 2 אנשים שבוזים.

למעלה