סקר: לפני המריחה

b o t t e n

New member
../images/Emo124.gifסקר: לפני המריחה../images/Emo262.gif

לפני שאתן פותחות את הבקבוק, צריך לערבב את בלק. מי מנערת? מי משקשקת? מי מגלגלת בין שתי הידיים? ולמה דווקא כך?

ליאני777

New member
אני משקשקת.. ../images/Emo6.gif

בתוך הבקבוק יש גולה וכשאני משקשקת אני שומעת אותה זזה ואז אני יודעת שהלק התערבב מספיק..

edenable

New member
../images/Emo3.gif אז ככה

פעם הייתי מנערת את הלק ממש חזק, כדי לשמוע את הגולות מברזל עושות רעש. במיוחד בלקים סמיכים יותר. לא זוכרת איפה קראתי את זה, אבל כשמנערים לקים חזק יכולות להיווצר בועות קטנות במריחה (קרה לי ממש פעמים ספורות). וגם קראתי שזה לא מועיל ומספיק לגלגל את הלק בין הידיים וזה עושה את אותה העבודה. לכן היום אני רק הופכת את הלק כמה פעמים או מגלגלת בין הידיים וזהו.

poynter

New member
אני מגלגלת בין הידיים

קראתי שהחום של הידיים גורם ללק להתערבב טוב יותר להאמין?לא להאמין? אלוהים יודע חח

sHiR TaDmOr

New member
כל פעם פועלת בטקטיקה שונה ../images/Emo152.gif

פעם מגלגלת בין הידיים, פעם מנערת חזק וכו' וכו'
אגב, מישהי יודעת איפה אפשר לקנות את הגולות הקטנות האלה שיש בלקים מסויימים ? יש לי בחלק מהלקים שהגיעו עם זה, אבל אני רוצה לשים בעוד .

poynter

New member
תמיד רציתי לדעת והתביישתי לשאול../images/Emo9.gif

מה פשר הגולות הקטנות בתוך הלקים? יש להן מטרה בכלל?

sHiR TaDmOr

New member
הן בעלות משקל ולכן מערבבות את הלק בצורה

טובה יותר, והן גם מונעות היווצרות של בועות, או שאם יש בועות הן פשוט מעיפות אותן .. ולא צריך להתבייש, בשביל זה נועד הפורום :) !

poynter

New member
טוב לדעת!

החכמתי, תודה
אבל הן לא נמצאות בכל הבקבוקים, אם הן כל כך מועילות, מדוע?

עינב ג ל

New member
למשל

כאן זהירות, משלוח יקר כי זה מגיע עם דואר שליחים... אם את כבר שוקלת - ממליצה להזמין מהם גם מיקות שהן אחלה צלליות מינרליות, מיכלים וכו'. אחלה אתר.

lulilol2

New member
משתדלת לא לנער..

בגלל הבועות המעצבנות
מה שאני כן עושה זה, מחזיקה בפקק ומנדנדת את הבקבוק במהירות מצד לצד (אין לי מושג איך הגעתי להרגל הזה...) או שלפעמים מגלגלת בין הידיים

למעלה