סקר: מה דעתכם על...

O Boy

New member
../images/Emo124.gifסקר: מה דעתכם על...../images/Emo35.gif

סקרררר מה דעתכם על...? מה דעתכם על שקרים? " " " בר רפאלי? " " " סקס? " " " ארטיקים? " " " תינוקות? " " " מותגים? " " " כסף? " " " מזרחית? " " " אינטרנט? " " " שוקולד? " " " ציפס? " " " ים? " " " קולה? " " " בי"ס? " " " החופש הגדולללל?

שלי :)

מה דעתכם על שקרים?בעעע...יאק...מגעיל :) " " " בר רפאלי?שונאת אותה!!!!!!!!!1 " " " סקס?תלוי עם מי ומתי..... " " " ארטיקים?מעדיפה גלידות :) " " " תינוקות?איזה חמודים :) " " " מותגים?פייי...אתם כבר בטח מכירים אותי אז מותג זה הכי פיצוץ :) " " " כסף?לא הכל בחיים :)בחיים לא הייתי מוותרת :) " " " מזרחית?בעעעעעעעע!! " " " אינטרנט?נייס ביותר...איך אפשר בלי? " " " שוקולד?יאמיייי... " " " ציפס?לא אוהבת... " " " ים?גם לא משהו...רק לאור השקיעהה " " " קולה?אחלה דבר " " " בי"ס?אין תגובה :) " " " החופש הגדולללל?הכי טוב שיש....

flowers girl

New member
../images/Emo26.gifאוקיייי...../images/Emo36.gif

מה דעתכם על שקרים?
" " " בר רפאלי? כוסית, אבל בזמן האחרון לא שומעים ממנה, מאז שהיא הצטרפה לרנואר
" " " סקס? סקס זה טוב, אבל לא בגיל קטן
" " " ארטיקים? טעים, אבל קרטיבים הרבההה יותר
" " " תינוקות? מתוקיםםםם, עד שהם מתחילים להיות אלימים (בגיל 4-5)
" " " מותגים? טוב, כל עוד זה לא עולה 2398490840384902848204890 דולר לזוג גרביים
" " " כסף? כסף זה טוב, עד שמתחילים להתמכר לזה
" " " מזרחית? בלעכס
" " " אינטרנט? כמו כסף, טוב עד שמתמכרים לזה
" " " שוקולד? טעים, עד שאוכלים כ"כ הרבה שנהיים דבים ומכורים לשוקולד
" " " ציפס? אותו דבר כמו השוקולד
" " " ים? ים.. לא אוהבת כ"כ. אמנם דרך להפגין את גופך החטוב, אבל הזדמנות לטביעה, טבילה בין טמפונים דגים מתים וקקי צף, וסרטן עור, וגם מלאאאאא מדוזות
" " " קולה? טעיםםםם
יאאמממ
" " " בי"ס? כיף כי פוגשים חברים, אבל בעיקרון מסריחחחחח
" " " החופש הגדולללל? כיףףףף
אבל קצת קצת משעמם
זהוו
אוהבת את כולכםםםם נעה

תשובות...

מה דעתכם על שקרים? אחד הדברים המגעילים " " " בר רפאלי? ילדה שהרסה לעצמה את הילדות " " " סקס? יאאאאאאאאאאא " " " ארטיקים? עא?! יש ויש... " " " תינוקות? סליחה לכל אוהבי התינוקות אבל יאק!! " " " מותגים? כסף מבוזבז " " " כסף? בא בקלות הולך בקלות " " " מזרחית? לא לטעמי.. " " " אינטרנט? משעמם " " " שוקולד? יאאאא... " " " ציפס? לא משו " " " ים? ממממ... יבשה =) " " " קולה? מגעיל " " " בי"ס? מוסד חשוב " " " החופש הגדולללל? ביזבוז זמן

i l0ve u

New member
אני../images/Emo70.gif

מה דעתכם על שקרים?
הכל מתגלה בסופו של דבר...חוץ משקרים לבנים אני חושבת שזה בסדר גמור ושאף אחד לא ישחק אותה תמים בקטע הזה אני שונאת שעושים את זה חח " " " בר רפאלי?
אממ היא מהממת אבל יש בה משו מוזר קצת אל תתנפלו עליי אבל היא כאילו גדולה כזאתי רזה אבל משו אצלה טיפה גברי...עזבו עזבו זה רק אני -לדעתי היא מהממת קצת הרסה לעצמה ת'ילדות אבל לא הייתה לי בעיה להתחלף איתה חחחח
" " " סקס?
אממ עדיין לא הנסיתי אז אני לא הכי יכולה להגיב חח " " " ארטיקים?
יאמי! בעיקר בקיץ..עדיף ארטיק קרח.. " " " תינוקות?
אממ חמודים מלאים בחננה סתם ...אממ מתוקחם כל עוד הם שותקים אני קצת מפחדת מהם שיבכו זה מפדח כזה שאם אתה מחזיק אותם הם בוכים..חחחזה משאיר טראומה...מקווה לכמה משלי שאגדל...
" " " מותגים?
אחלה! בעיקר למי שיכול להרשות לעצמו ומי שלא-מבאס -עדיף לרדת לשנקין...<שבימיינו זה מותג בפני עצמו..> " " " כסף?
לא קונה הכל בחיים...אבל הלוואי עליי -והרבה!חחח " " " מזרחית?
מה?מוזיקה?-אם כן אז זה אחלה היא מקפיצה אבל ים תיכוני זה פחות הטעם שלי במוזיקה...<פחות-לא בכלל לא> " " " אינטרנט?
אמממ זה עוד יהרוס ת'אנושות! " " " שוקולד?
מממממממ יאמייי בכל מצב..תמיד איתך שוקולד פרה..חח סתם " " " ציפס?
טעים! עם כל דבר כמעט <יעני בארוחות צהריים כאלה..> " " " ים?
-הכי שווה בקיץ! בחורים,ים ,חוף ו...אין מה להוסיף! " " " קולה?
-לא תראו אותי בלי זה לפי דעתי זה ההתמכרות שתהרוס אותי... " " " בי"ס?
בעעע למה לדבר על זה בכלל?? " " " החופש הגדולללל?
לדעתי זה ההמצאה הכי גאונית של מערכת החינוך חח

moi

מה דעתכם על שקרים? דבר רע. אבל אני מאלה שמקשיבים לצד השני ותת להם להסביר את עצמם... חוסך הרבה עוגמות נפש " " " בר רפאלי? איזה חבר כוסון יש לה
" " " סקס? מה כבר יכולה להיות דעתי
לא יודעת... אני אעדכן אתכם בעוד כמה שנים... " " " ארטיקים? חביב, מעצבן שנופל מלמטה " " " תינוקות? "גם אני הייתי תינוק מתוק, גם נאי ידעתי לחייך ולצחוק... "(קפטן הוק) " " " מותגים? תלוי איזה, בתכל'ס זה מה שאני קונה... " " " כסף? המצאה איומה
אני אומרת שצריך אסימונים או משהו.. או טרייד אין " " " מזרחית? בעעעע
" " " אינטרנט? קדוש
" " " שוקולד? שוקולד אימפריה
יאמי
" " " ציפס? רק עם קטשופ " " " ים? אם לא נשרפים... " " " קולה? איכס
יש לזה טעם של בירה
רק דיאט
" " " בי"ס? אני קוראת ללימור לעשות הפוך - 10 חודשי חופש וחודשיים למודים
" " " החופש הגדולללל? הכל אני יכולה
ייייש סוף סוף

O Boy

New member
דעתי על...?

מה דעתכם על שקרים? אני מגלה ישר את בעליהם! אל תשקרו, זה מתגלה! " " " בר רפאלי? יפהפייה, אבל יש יותר ממנה " " " סקס? כיף " " " ארטיקים? טעים " " " תינוקות? לא אוהב, לא אוהב, SORRY " " " מותגים? אוהב אותם
" " " כסף? חבל שלא מייצרים יותר... חחח, כיף שיש " " " מזרחית? מוזיקה נחמדה *לא יותר* " " " אינטרנט? המצאה נחמדה " " " שוקולד? טעים " " " ציפס? מקדונלד'ס, אני בא " " " ים? טוב שקיים, כיף!! " " " קולה? נגמלתי
" " " בי"ס? הלו?? חופש!! " " " החופש הגדולללל? טוב שנברא

fireblue1

New member
שלי...

מה דעתכם על שקרים?לא יודע עדיף לא לשקר אבל יש מקרים שפשוט חייבים{ואל תגיבו על זה כי אין לי כח להתווכח} בר רפאלי?לדעתי היא לא יפה בכלל עשו ממנה יותר ממה שהיא{יש ילדות בבית ספר שיותר יפות} סקס?טוב לעשות את זה עם אנשים שאוהבים באמת וזה כיף... ארטיקים?טעים וחייב אחד ביופ לפחות... תינוקות? לשמור מרחק... מותגים?סבבה כסף?נווו איזה שאלה זאת?!!!? מזרחית?יש שירים שאני אוהב ויש שלא... אינטרנט?כיף מידי פעם להעביר את הזמן... שוקולד?פייי איזה שאלה....בטח שאני אוהב שוקולד ואי אפשר בלי זה... ציפס?טעים וחבר שלי לימד אותי להכין אותם טעימים לאללה... אני בא ים?זה אומר בשבילי בנות קולה?עדיף על מים חופש?כל הכיף מתחיל מעכשיו...!!!

dark eyes

New member
תשובותי

מה דעתכם על שקרים? חבל שאנשים משתמשים בזה
" " " בר רפאלי?מהממת, בטח שיש יותר יפות. לא הייתי מתנגד לעשות לה טובה " " " סקס?מה היינו עושים בלי
" " " ארטיקים?אני חסיד של גלידה ושוקולד ומותר פעם בשבוע להתפרע...אז.. " " " תינוקות?נחמד שהם לא אצלי ואני ראה אותם 10 דקות בחודש " " " מותגים? סגנון חיים, משתדל שעל כל בגד יהיה מותג על מצורף
" " " כסף? אבא
" " " מזרחית? ממש לא " " " אינטרנט? נחמד " " " שוקולד? מכור קשששששה
" " " ציפס? לא אוהב סתם תפוח אדמה מטוגן ומשמין
" " " ים? בשביל זה חיים, לא
" " " קולה? שונא....מעדיף דיאט קולה אבל גם לא משהו.. " " " בי"ס? מקום מאוד נחמד בייחוד שהוא עולה באש
" " " החופש הגדולללל? אאאוווויייי , כל השנה מחכים לו והוא כאן

התשובות שלי

שקרים: משתדל להימנע כמה שאפשר.......שונא לשקר!!! בר רפאלי: סתם פוזה סקס: כל עוד שזה לא כולל ניצול זה טוב......תשאלו את ד"ר רות
ארטיקים: חובה בקיץ! תינוקות: צחוק של תינוק זה הדבר הכי חמוד שיש מותגים: לכל אחד יש כסף: מסנוור אנשים מזרחית: לא שומע אינטרנט: אחלה המצאה! שוקולד: טעים אבל משמין ים: יש בכלל סיבות למה לא? קולה: הכי טעים בבקבוק זכוכית בי"ס: מתיש! חופש גדול: עוד לא התחיל אצלי

coolel

New member
תשובותיי

שקרים - תלוי בנסיבות בר רפאלי? נחמד וזהו... רומי אבולעפיה או איך שלא רושמים הרבה הרבה יותר... סקס? לא ניסיתי עוד אבל סבבה ארטיקים? טעים... תינוקות? חמודים אבל בלי כל הקטע של החיתולים וכו'
מותגים - אוהב
כסף - אחד מיסודות החיים.... אחת מהסיבות לחיות... בקיצור חשוב מאוד... וכמה שיותר יותר טוב.... מזרחית - אוהב שוקולד - חולה על שוקולד.... צ'יפס - נחמד ים - סבבה, אבל בעיקר להשתזף קולה - טעים בי"ס - בעעעעעעעע.... החופש הגדול - כיף... פשוט כיף...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה דעתכם על שקרים? תלוי איזה שקר, שקרים שבאים במטרה לעשות רע לאנשים זה דבר פשוט דוחה! אין דבר יותר דוחה ומעליב מאשר שמישהו קורא למישהו שקרן1 (אצלי זה ככה לפחות) אבל לפעמים משקרים שקר למטרות טובות, זה נקרא שקר לבן, ובמקים כאלה אין כל כך מה לעשות אלא "לשקר"... " " " בר רפאלי? אני לא מתה עליה או משהו אבל היא ממש יפה! " " " סקס? חחח...מה כבר אפשר להגיד על זה? לא התנסתי..
" " " ארטיקים? אני מעדיפה גלידהההההההההה " " " תינוקות? הם מתוקיםםםםםםםםםם אני חולה על תינוקות, אבל זה מפחיד לראות תינוק מכוער בטירוף!!! " " " מותגים? אממ...יש כאלה שיגידו שזה סתם לפוזה, אני אישית לובשת כמעט ורק מותגים, ולא בשביל הפוזה, אני פשוט קונה שם בגדים כי אני אוהבת... " " " כסף? אממ...במידה מסויימת+
זה
אבל צריך לתת גבולות (
) " " " מזרחית? יש שירים נחמדים, אני אישת לא מתה על מזרחית... " " " אינטרנט?
" " " שוקולד?
" " " ציפס? אני מנסה להפסיק עם הצ'יפס, אל תזכירו לי! " " " ים?
" " " קולה? דייט קולה!!!!!!!!!!! " " " בי"ס?
" " " החופש הגדולללל?
שולטטטטטטטטטטטטטטטט

Finix7

New member
תשובות..

מה דעתכם על שקרים? חרא של דבר.. " " " בר רפאלי? סתם מזוייפת " " " סקס? עוד לא ניסיתי... " " " ארטיקים? זול ומרענן " " " תינוקות? מלחיץ- אם הם מתחילים לבכות.. " " " מותגים? לפעמים יפה..לא תמיד. " " " כסף? ממכר..תחשבו על זה. " " " מזרחית? לא משהו.. " " " אינטרנט? אחלה של דבר " " " שוקולד? אהה..נחמד. " " " ציפס? תלוי מתי. " " " ים? מגעיל. עדיף בריכה " " " קולה? לימון מוסיף המון.. " " " בי"ס? כיף (כן, רשמתי את זה.) " " " החופש הגדולללל? גדול!

una chiqita

New member
אני.. .. ..

מה דעתכם על שקרים?לפעמים מותר! """בר רפאלי? נחמדה """ סקס? פצצה! """ ארטיקים? לא יכולה בלי! """ תינוקות? חמודים אבל קצת מעצבנים """ מותגים? תלוי איזה.. """ כסף? כמה שיותר יותר טוב
""" מזרחית? לא תודה.. """ אינטרנט? אם לא הייתי אוהבת לא הייתי פה! ? """ שוקולד? טעים אך משמין """ ציפס? """ """ ים? אי אפשר בלי.. """ קולה? טעים. """ בי"ס? לא לומדת!! """ החופש הגדול? כל יום הוא חופש גדול בשבילי אין מה להשוות! ..

מאיה1983

New member
סקר מוזר. הנה התשובות!

מה דעתכם על שקרים? לא טוב... " " " בר רפאלי? יפה וטיפשה.. " " " סקס? אמממ אין תגובה " " " ארטיקים? אוהבת רק כשחם נורא " " " תינוקות? חמודיםםםם
" " " מותגים? תלוי איזה מותגים. " " " כסף? צריךךך " " " מזרחית? איכססס " " " אינטרנט? התמכרות! " " " שוקולד? אוהבת " " " ציפס? נחמד בפאב... " " " ים? אוהבתתתתתתת " " " קולה? טעיםם " " " בי"ס? איכס אל תזכירו לי " " " החופש הגדולללל? כיף. בשביל אלה שלומדים!

למעלה