סקר - נסיון סופי למנגה

JeeChan

New member
../images/Emo124.gif סקר - נסיון סופי למנגה

אני רואה שהעניין עדיין ממשיך ואני לא אוהב להיות דיקטטור, אז אני אתן לכם לבחור בין 3 אופציות (מי שלא אוהב את 3 האופציות, שיגיד לי על הצעה שלישית בפרטי ואני אשקול אותה). אך ראשית ללא קשר לאופציות, מעתה והלאה כל שרשור מנגה נפתח בהודעה שמכילה בכותרת רק את הסימן
+ מספר הפרק, ומשם אפשר לשרשר תגובות. אופציה א' - בשרשור המנגה על הודעה מחוייבת להיות מסומנת בסימן ספויילר, הודעות שלא יסומנו ימחקו. אופציה ב' - השרשור עצמו יוגדר כשרשור ספויילר, ולא תהיה חובה לסמן ספויילר בהודעות. אופציה ג' - השרשור עצמו יוגדר כשרשור ספויילר, ויהיה חובה לסמן ספויילר בהודעות, רק עד שהשרשור יתקפל, אחרי כן לא תהיה חובה.

The Snow fox

New member
ב'.../images/Emo63.gif

האופציה הראשונה פשוט לא הגיונית, ובקשר לשלישית- ומה עם מי שאין לו קיפול שרשור, או שהקפילו שרשור שלו מאוחר יותר או משהו?

Envious

New member
בעקרון אני לא קוראת את המנגה P:

ולי בכלל לא מפריעים ספוילרים מכל כיוון שהוא ! (תשאלו את ענבר אני שאלתי אותה כל פרק מה יש בפרק הבא XD) אז לא אכפת לי

S.Riddle

New member
עם תלבושות פודל של להלה-צ'אן, כמובן

ואז הם מתגייסים לצה"ל, מתקבלים ללהקה הצבאית והולכים להופיע לפני חיל החינוך עם מחרוזת שלמה שמורכבת מ"HI, TUTI DESU".

0Onegaineko0

New member
כן, ואישידה יהיה לבוש בחצאית טוטו

והוא ירקוד עם איצ'יגו את הפאס דה דוקים או איך שלא אומרים את זה D= ווט! אנחנו עושים פה שירשור ספויילרים! OOO:

S.Riddle

New member
פרינסס תותי? :x

זה אומר שאיצ'יגו הוא בעצם ברווז? >> (בטוּטוּ.)

0Onegaineko0

New member
לולו, נכון, שכחתי :)

*דופקת את הראש בקיר על איוות השם של גרימג'ו הסגיד*

למעלה