סקר סקר סקר !

dhara

New member
../images/Emo124.gif סקר סקר סקר ! ../images/Emo239.gif

טוב, אז ההתמודדות שלי עם לנסות להשיג את הקולקציה של אליס בארץ הפלאות (אפילו באתר של OPI היא לא מופיעה, דאם איט!) העלתה לי רעיון לסקר: נגיד שיש לכן בwish-list לק שיצא בקולקציה מוגבלת ולא נמכר יותר חוץ מאשר אצל מוכרים מסויימים באיביי או משהו כזה, לק שאתן ממש, ממש, מממששששש רוצות אותו, לק שאתן יודעות שאין אותו להמון נשים ברחבי העולם - ובארץ הוא בכלל נדיר. כמה כסף הייתן שמות עליו?? 15$? 20$? 30$?? 40$???? [וכן, אלו חלק מהמחירים שרוצים ברשת בשביל לק בודד בקולקציה של אליס!!] קדימה, רוצה לשמוע אתכן

sHiR TaDmOr

New member
אני אגיד לך את האמת,

אני מאוד אוהבת את הלקים בקולקציה הזאת (ממה שראיתי. אין לי אותם)...ובשביל לק כזה, התכלת\הצבעוני הייתי משלמת עד 40 ש"ח, אולי אולי 50. לא יותר.

Ultra marine

New member
אני חושבת שזה עניין של קריזה

תמצאי אותי בקריזה ראויה ובלק שאני באמת רוצה ופרדוקסל הוכיח שאפשר להוציא המון!
כבר חודשים שאני רוצה 5 צלליות מקולקציית dare to wear של מאק שלא הגיעה לארץ. בסוף הזמנתי את כולן, יצא לי כולל משלוח קרוב ל 80 ש"ח לאחת. שסה"כ בהתחשב בזה שאילו צלליות בודדות (הכוונה לא לפלטה) זה לא יקר כי בארץ זה היה עולה 100... ובכל זאת, חתיכת הוצאה בבומבה. דנרה עשתה לי חשק עם צהוב ואדום ופתאום נזכרתי שלא הזמנתי אותן וככה תוך פחות משעה הוצאתי 400 ש"ח..

dhara

New member
כשהייתי עכשיו בניו יורק נכנסתי למאק

ויצאתי עם חור של 240$ בכיס

Ultra marine

New member
אאוץ!

ואיך עכשיו היית בניו יורק ואנחנו דנות על להזמין לארץ את הלקים? למה לא חשבת על זה כשהיית שם!!!

dhara

New member
../images/Emo6.gif

כי הייתי שם רק שבוע - חיפשתי אותם אבל באמת שאין להשיג. כמובן שקניתי 6-7 לקים אחרים, אבל הקולקציה של אליס פשוט נעלמה מעל פני האדמה..

Ultra marine

New member
טוב, הקולקציה הזאת כבר די ישנה

וגם היה כזה באז סביבה שלא פלא שהכל נעלם ונגמר. אני מקווה שאת הלקח למדת
חשבתי יותר בסגנון של להזמין ולשלוח לכתובת בארה"ב ולאסוף משם..

לא יותר מ-10$ ללק

ולא משנה כמה הוא מוגבל/נדיר/מהמם. אני אומרת את זה כי עדיין לא יצא לי להתאהב קשות בלק ברמות של "חייבת רק אותו". משיטוטיי ברשת, אני רואה שלכל לק יש דיופ, גם אם לא זהה אז מספיק דומה כדי לספק אותי. הרבה פעמים יוצאים גוונים מאוד מאוד דומים בקולקציות מקבילות של החברות השונות - עכשיו, לדוגמא, אנחנו מוצפים באפורים/סגולים מעושנים/חומים שוקולדיים למיניהם. אז אסי כבר סולד אאוט ברוב האתרים, אבל קולור קלאב, שיצאו עם צבעים מאוד מאוד דומים, עדיין ניתן להשיג, ואפילו בחצי מחיר... כמובן שיש מצב שעמדתי תשתנה כשאפגוש את "האחד" שלא אוכל לחיות בלעדיו... אבל עד אז... לא מוכנה לפשוט רגל בשביל תחביב!

למעלה