סקר פורום די ג'יי vol. 1

דור דקל

New member
../images/Emo124.gifסקר פורום די ג'יי vol. 1

בשנה האחרונה הופצצנו ע"י גל חידושים/טרקים שמספלים שירים משנות ה-70 וה-80. מה אתם אומרים? תופעה מעצבנת של חוסר מקוריות או אולי זה דווקא נחמד שהדור החדש נחשף לקלאסיקות? יאללה לשרשר...

סתם חוסר מקוריות

בדרך כלל גם ראינו שהחידושים באו על ידי הדיג'יאים הכי מסחריים שיש לא מת על החידושים...

יותר מנחמד ../images/Emo70.gif

אני אוהב את זה מאוד ואין לי הרבה למי שיש המלצות שפכו בכייף כמה שיותר !

חמוד לא יותר

סבבה לשים באמצע הסט איזה חידוש שמקפיץ את כולם.. אבל אי אפשר להגזים ולשים מלא

מטורף על זה

אני יותר מאוהב את זה זה ממש כיף לשמוע את זה לדעתי במסיבות זה לא מתאים אבל לשמוע את זה ככה בואוט או בבית עם החבר'ה זה ממש נחמד אוהב אוהב וכמו שאדיר אמר תביאו המלצות להרבה שירים כאלה .. לי יש 2 שממש אני אוהב benassi bros - עם החידוש ל touch me ו east clubbers - עם החידוש ל to the moon and back

אמממממ

להחשף לקלאסיקה אף לא היה דבר רע....אבל לכל דבר יש גבול! זה כמו השמש...לצאת מדי יום לספוג קצת קרני אור זה טוב...אבל כל יום 8 שעות בשמש זה מוגזם והתופעה המקורית הפכה למאוסה!...ואני בעד להחדיר איזה טראק חמוד כזה בתחילת הסט ולגמור עם זה....

valor93

New member
מצטרף לחבריי....

יש כמה וכמה חידושים ממש טובים ובמיוחד למסיבות.... אני חושב שבסטים מסויימים אפשר לשים הרבה יותר מטראק אחד כזה... אפילו 4-5..... מקפיץ מאוד... ונחמד לשים משו שכולם מכירים את המילים אליו=]

הבעיה היא

שחידושים בדרך כלל נשמעים אותו הדבר על ידי אותו האומן מזאת אומרת?! קחו לדוגמא את רויאל גיגולוס כל הטראקים נשמעים אותו הדבר בני בניסי זה משו אחר אבל גם פחות או יותר אותו דבר אבל בישראל כמו בישראל סט שמורכב מחידושים יכול במהרה להיות סט שיתברר כבחירה מוצלחת חבל חבל חבל...

חוסר מקוריות משווע

אין לי שום בעיה לשמוע טראק שיש בו סאמפל קטן מאיזה שיר מהסבנטיז או מהאייטיז ושמי שעושה את מה שאני שומע משתמש בו בצורה חדשה, אבל אני לא סובל רמיקסים ומיקסים של שירים שלמים - לדעתי זה מראה על חוסר יצירתיות אצל מי שעושה את זה אם זה כל מה שהוא יכול להגיע אליו כדי להיות בתוך 'סצנה' מסוימת. למרות זאת אני מאוד מעריך יוצרים שעושים גרסאות משלהם ליצירות כאלה - כמו, למשל, dub side of the moon של הקולקטיב all stars easy star שבו הם פשוט עשו גרסת רוטס-דאב-רגאיי לdark side of the moon של הפינק פלויד וזה יצא להם מצוין - כמובן, גם פה (ואולי בעיקר פה, בגלל שאחרי הכל מדובר בטאצ' האישי שלך ליצירה מוכרת) כמו בכל דבר צריך לדעת איך לגשת לזה.

rikcom

New member
המלצות לקטעים ממש טובים בנושא

אם זה נעשה בצורה שיטתית זה די מעיק אבל ישנם יוצרים שמטפלים בשירים האלה כאשר כל רצועה זוכה לגוון המיחד אותה. כל עוד היצירה לא צורחת הצילו והיוצר המקורי לא פנה לויצו או נע"מת , זה מאוד נחמד שדור(האם זאת התחנפות למנהל הפורום?!) חדש מכיר יצירות ישנות . המלצה אישית על הרמיקס לפינק פלויד של DIRTY FUNKERSושל SIMONE GIGANTE-SHIN LIKE A STER. יש עוד המון יוצרים מקוריים שעושים חסד למקור . חוץ מזה מה קורה פה בעניין האלקטרו? אם כבר עסקנו בשנות ה80 זה די מתבקש.

למעלה