סקר קטן לסקרנית כמוני

אורא

New member
../images/Emo124.gif סקר קטן לסקרנית כמוני

אחרי כמה שנות נישואין.. התחלתם להרחיב את הקן המשפחתי... אור

עדוש

New member
בעלי רצה שנתחיל לנסות עוד לפני

לפני החתונה, אמרתי לו: רק אחרי! הגיע יום החתונה, היה יפה נחמד מרגש ונגמר, ובעלי אומר לי: נו, לעבודה? אמרתי לו: רק כשיהיה לי מפתח של דירה משלי ( גרנו אז אצל ההורים שלי) ובאמת, התחתנו בדצ´, קנינו בית בינ´, בפבר´ קיבלנו מפתחות וזרקתי את הגלולות. כ-3 ח3 אחרי החתונה. בהצלחה- אם אתם מנסים

אורא

New member
גמני גמני רוצה ישר אחרי

הנישואים... החתונה שלנו תהיה ביום חמישי, יום שישי על הבוקר כל הגלולות ייזרקו אחר כבוד מהבית ...

הגנובה

New member
אור יקירתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הנושא הזה כל כך אינדבידואלי
לכל זוג יש את הסיבות שלו למה להביא או לא להביא ילד לעולם... השיקולים הם שונים ומשונים: 1. מצב הזוגיות 2. רצון להתבסס לפני 3. חוסר בשלות להיות הורים ועוד ועוד ועוד.... החשוב ביותר.... שני בני הזוג חייבים להרגיש שהם רוצים תינוק... אסור לכפות על אף אחד מהצדדים להביא ילד או "לסחוט" זאת ממנו... כשתרצו שניכם... תדעו זאת

מנופ

New member
מיד !!!

האמת לא תוכנן כל כך, אבל מה שיצא שאת יום הנישואין הראשון שלנו חגגנו בחדר ניתוח.

אורא

New member
יקירתי, אני שאלתי מתוך סקרנות

לגביי באופן אישי, הוא רוצה יותר ממני - בעצם אותו דבר. אבל אני לא מוכנה להיכנס להריון אפילו יום לפני החתונה. והוא רוצה להתחיל לנסות מעכשיו.. האמת את כל הבדיקות הרפואיות כבר עשינו, אז ישר אחרי החתונה נזרוק את הגלולות וניתן לזתן לעשות את שלו.. אור

הגנובה

New member
אני לא רוצה להישמע שמרנית... או לא

באופנה... אבל... לדעתי.... להיכנס להריון לפני החתונה זה קצת נמהר... אני מאחלת לך כל טוב
ושכל התכניות שלך יצאו לפועל
ושתהיו בריאים ותוכלו לממש את כל החלומות שלכם... כולל ילדים
... אני חושבת (וזה מה שאני הייתי עושה) - שאת צריכה לחכות אחרי הנישואין... אני בטוחה שיהיו כאלו שיחלקו על דעתי...אבל דעתי לא נובעת משמרנות יתר אלא מתוך נסיון בחיים ש- "הכל יכול לקרות... ואין חדש תחת השמש... - נושא החתונה הוא נושא מלחיץ מאוד... התגלגלות העניינים עד שמגיעים לחתונה מלחיצה מאוד... את רוצה להוסיף על כל זה גם הריון
.... ישנן עוד סיבות למה לדעתי זה לא נכון להכנס להריון לפני החתונה... אבל אסתפק בזה... אני מאחלת לך הצלחה בכל מה שתעשי

אורא

New member
גנובה את באמת גנובה ../images/Emo6.gif

הריי אני כתבתי בדיוק כמוך שאני לא מוכנה להיכנס להריון לפני החתונה
הוא רוצה, וניסה לזרוק לי פעם אחת את הגלולות, לא עזר לא הוא שילם על זה ביוקר.. יש הסכם (כרגיל אצלנו
) יכולתי להיות עורכת דין מרוב הסכמים. אחרי החתונה, זורקים את הגולות ונותנים לטבע לעשות את שלו.. עשינו את הבדיקות, כי היינו אמורים להתחתן באוקטובר ורציתי להיות בטוחה שאין מחלות והכל תקין טפו.טפו.טפו.
עכשיו מקובל עלייך, אני ממש אבל ממש צריכה אישור

הגנובה

New member
מתוקה שלי../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כל מה שתעשי מקובל עלי
כל הכבוד לך על הנחרצות
נראה לי שהיום כל מה שאכתוב יהיה די "כבד" - כי מצב הרוח שלי על הפנים
... אז אל תתייחסי לכבדות
אני איתך לאורך כל הדרך

אורא

New member
יקירתי תחזיקי מעמד ../images/Emo24.gif

תתחזקי, ותשפרי את ההרגשה מהר קחי כמה חיוכים
בהאהבה ממני ותתחילי להנות מהחיים, אם הוא הולך שייחנק איתם.. קחי את הילדים לאמא שלך ותהנו ממני באהבה

הגנובה

New member
אני נכנסתי להריון עם ביתי הבכורה

אחרי כמעט שלוש שנות נישואין... בעקבות הצרות שנחתו עלינו ישר אחרי החתונה (מחלתו של אבי... מצב פיננסי ועוד) - לא חשבנו אפילו על ילדים... היינו גם צעירים מאוד (התחתנו בני 21)... אז עוד היה זמן לחשוב על זה... אבל אחרי כשנתיים וחצי מהחתונה אמרו לנו שאבי לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן... ואז גם אנחנו וגם אחי (ללא תיאום מראש - ובלי לידע אחד את השני) החלטנו להביא ילד כדי שאבי יוכל לראות את הנכדים שלו... נכנסנו להריון בהפרש של חודשים וחצי... ביתי הבכורה גדולה מאחייני בחודשיים וחצי... ביום שילדתי את ביתי שתהיה בריאה ותיבדל לחיים ארוכים... אבי עלה אלי למחלקה (המחלקה שלו היתה מתחת למחלקת יולדות) - ואמר לי שהרופאים הודיע לו שהוא נקי מהמחלה... זה היה יום מאושר מאוד עבורנו
לצערי הרב - שנה אחרי זה הוא חלה שוב...ואחרי כ-3 שנים... שוב נכנסתי להריון עם בני שיהיה בריא ויבדל לחיים ארוכים... אבל כשהייתי בחודש שישי - אבי נפטר - ולא הספיר לראות את בני...

smagi

New member
אנחנו נכנסנו להריון 5 חודשים

אחרי החתונה. למרות שניסינו מיד אחרי... היום יש לנו את נועם בת שנתיים ואת נוקי (הכלבה) בת שלוש.

אורא

New member
אולי אני משוגעת אבל אני

רוצה תאומים.. כן כן תאומים.. מה אתן מתפלאות
אחרי החתונה תאומים.. או שהוא עולה לבוידם - סידרתי לו כבר מיטה מזה נוחה שם
שינוח שלוש שנים וינסה שוב אחרי החתונה אחרי החתונה, את רוצה את כל העולם ולא מוכנה לחכות אין לך סבלנות הכל כאן ועכשיו
ממש משוגעתף יש לי כבר חדר באברבנל..

הגנובה

New member
גם אני רציתי תאומים - אבל לא הצליח

לנו... חשבתי תמיד שב"פעם הבא" יהיו תאומים... אבל בגילי המופלג...39... כבר לא תהיה ה"פעם הבאה"... אז שיהיה לך בהצלחה

אורא

New member
תתפלאי, בת דודה שלי אחרי

4 לידות רגילות.. בגיל 39 הביאה תאומים (בן ובת) ואז נודע לי שיש לנו סיכוי גדול. לאבא שלי היה תאום שמת בילדותם ממחלה, (אחת הסיבות שרצתי לעשות את הכל הבדיקות). ודודה שלי שהיא רופאה הסבירה לי שהגן שמפרק את הביצית ויוצר תאומים עוב בדרך כלל בבנות, ובגלל שלסבתא שלי היו תאומים גם לנו יש סיכוי.. חוץ מזה בגיל 39 היום זה כבר לא אמצע החיים כמו פעם זו רק ההתחלה. את עדיין יכולה להיכנס להריון ולהיות אמא פעם שלישית ואולי תאומים

תאומים!!!

אורא שלום! מה שדודה שלך הסבירה לך זה רק בתאומים זהים.כאשר התאומים בן ובת הם לא זהים כמובן,אלא משתי ביציות. אני, דרך אגב תאומה זהה, ולאחותי התאומה יש נכדים (מהבת שלה)תאומים זהים. אצלי התאומים שנולדו לי השבוע , מכלתי, זה מקרי בהחלט ולא מהגנים שלי שכן הם בו ובת.

למעלה