סקר קטן לסקרנית כמוני

39 גיל מופלג ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את בתי הבכורה ילדתי בגיל 36, את בני ילדתי בגיל 39.5 ועכשיו אנחנו עובדים על ה-3
אז בבקשה, אל תצחיקי אותי, גיל 39 זה מופלג

smagi

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד לכן../images/Emo140.gif

גם גיסתי בגיל 42 ילדה ותאומות אחרי 5 בנות....

הגנובה

New member
ממש אבו-אל-בנת בעלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

בסרט הנודע שלחו אותו לתלוש שפם של ג´ירפה... בעלה ניסה את זה
סתאאאאםםםם
- שיהיה במזל טוב
- ויהיו בריאות כולן
- כבר אמרתי לך שבנות זה הכי טוב

אין כמו בנות

אמנם בינתיים יש לי רק אחת, אבל זה כיף. בעלי רצה בן ובהתחלה קצת התבאס כששמענו שזו בת, אבל עכשיו הוא לא מוכן לוותר עליה. הוא מטורף עליה. נו, איך אפשר שלא???

אני מתה על בנות

יש לי שתי בנות ובן... באמצעית לא ידעו מה המין כמעט עד הלידה וכל ההריון הייתי בדיכאון שלא יצא בן, ונולדה בת, הדבר הכי מקסים שקיים עלי אדמות... אח"כ נכנסתי שוב להריון וכבר בסקירה המוקדמת שעשיתי ידעתי שזה בן ונורא התבאסתי,,, היום כמובן אני משוגעת עליו, אבל כבר רואה את ההבדלים בינהם,,, הוא בן 10 חודשים וקצת אבל שובב לא קטן,,,הבנות היו כ"כ עדינות בגילו והוא כזה מופרע,,,קורע את כל הפיטמות של הבקבוקים, מוציא לי את כל הבגדים מהשידה שליד המיטה שלו, שובר משחקים והוא חזק שזה לא להאמין שמדובר פה על תינוק קטן ולא על ילד בן 10,,, ובשביל להשויץ, הנה תמונה שלו כשהיה בן 7 חודשים

smagi

New member
איזה בובון ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מתה על ילדים עם לחיים כאלה גם לנועם שלי יש כאלה וכל היום אני נושכת לה אותם.

בולי27

New member
חמוד! אבל מה זה ההפליה הזו?

את משויצה רק בו? מהר להשויץ גם עם ה-
ות

התמונות שלי כבר

"ענתיקות" כי הסורק לא עובד, אבל אני אצרף תמונות שלהן קצת ישנות האמת, בד"כ אני משויצה קודם בתומר שהיא הנסיכה שלי... אז הנה:

מה קרה לך? היא מופיע בגלריה

של להיות הורים. האמת שזו כבר לא ממש תמונה עדכנית. אני צריכה כבר לסרוק אחת חדשה, אבל אין לי סורק.

meravido

New member
רגע רגע, לא ראיתן את הנסיכים שלי

אני אנסה להעביר תמונה גם

למעלה