יש כמה דברים ממש מומלצים:
יש כמה דברים ממש מומלצים: אני אדבר עליהם בקצרה פירוט יש בויקיפדיה. אם לא מפריעים לך דברים קצת ישנים ,כלומר שהאפקטים זולים כמו בסדרה הקלאסית של הדוקטור יש הרבה דברים שעשו בשנות ה-70 ,בעיקר בגלל הדחיפה שנתנה סדרה כמו דוקטור הו לתעשיה,בבי בי סי עשו הרבה דברים והמתחרים בטלביזיה המסחרית הגיבו בהתאם. טרי נאישון שיצר את הדאלקים יצר שני סדרות עיקריות,הראשונה היא אופרת חלל גרנדיוזית בתקציב מזערי בשם Blake's 7 שהיא פחות או יותר הארכטייפ של סדרות מד"ב מודרניות כמו Farscape או Lexx ,קבוצת אנשים שבורחים מפדרציה טוטלאטרית נתקלים בחללית חייזרית בעלת טכנולוגיה מתקדמת,הם הופכים למורדים תחת הנהגתו של רוג' בלייק ועוברים המון הרפתקאות,העלילות מורכבות ומסובכות השחקנים מדהימים בכשרונם,הכתיבה משובחת הדיאלוגים שנונים,האפקטים הם כמו של דוקטור הו,התוכן למבוגרים ומזכיר מאוד את "אני קלאודיוס" ועוד סדרות מופת אחרת מהתקופה.(4 עונות 13 פרקים לעונה 50 דקות לפרק). הסדרה השניה היא Survivors או ניצולים ,היא עוסקת בוירוס שמשמיד את רוב אוכלוסית כ"א והחברה שאנשים יוצרים לעצמם אחרי,סדרה מרתקת ומבוססת דמיות בלי אפקט מיוחד אחד (מה שפחות מיישן אותה יחסית להיום) ,מצד אחד סדרה מאוד טרגית מצד שני היא מעבירה גם אווירה של חירות מהעולם המודרני,הרבה פרקים מעוררי מחשבה.(3 עונות 13 פרקים לעונה 50 דקות לפרק). עוד סדרות קצרות יותר יחסית הם Moonbase 3 שיצר מפיק דוקטור הו לשעבר,ברי לטס. Doomwatch מעין משטרת מדענים ממשלתית שעוקבת אחרי נסויים מדעים שיצאו מכלל שליטה,Timeslip סדרת ילדים איכותית,Ufo ו Space 1999 של ג'רי אנדרסון,star cops של כריס באוצ'ר (תסריטאי בעבר של דוקטור הו וBlake's 7 ), עוד כמה דברים קצרים ומשובחים Day of the triffids (הגרסה משנות השמונים) ,The night man שני הספיישלים The flipside of dominic Hyde ו Another flip for dominic ,סדרה לילדים מצוינת בשם The tommrow people.הרבה מחזות של מד"ב במיוחד של ניג'ל נייל ( Nigel kneale ) והקו-פרודוקציה עם גרמניה Star maidens . יש לי עוד דברים,זה פחות או יותר מה שיש לי על המדפים,בלי לפתוח ארונות יותר מידי,כתבתי את השמות באנגלית אז מי שמעוניין ביותר מידע עליהם שידביק אותם בגוגל ויוסיף (+Wiki ) והוא סופר מוצא את זה.