סקר

shirany

New member
../images/Emo124.gif סקר../images/Emo124.gif

איך אתם בוחרים את האישה שלכם

goldboxer

New member
פשוט...

1. בוחנים את הערימה ומוציאים את זו שנראית טוב. 2. מסובבים וממשמשים לבדוק שאין מכות/דפיקות/ריקבון. 3. נותנים מס' מכות על הצד החלק ומאזינים לקול שיוצא- קול עמום.. בחירה נכונה!!! זהו.. נשאר לקחת הביתה ולטעום בכיף. לעומת זאת.. לבחור אבטיח-זה כבר מסובך מידי... עניין של רגשות והעדפות. נו באמת! מה השאלה הזו?! זה לא סקר- את תקבלי כ"כ הרבה תשובות שונות שאם תהפכי את זה ל"עוגת אחוזים" תאלצי לפרוס פרוסות כ"כ קטנות.. וגם להשתמש בכל צבעי הקשת על גווניה.. בהצלחה :)

SpecialNight

New member
../images/Emo13.gif

במקום הראשון: יופי,זו האמת,אני לא אשקר,היופי זה כרטיס הביקור אצל האישה מבחינת הגברים [או מבחינתי לפחות]. היופי עומד על הכללים הבאים (מבחינתי): 1. פנים -> 1.תווי פנים,2.עיניים,3.שפתיים,4.אף,5.אוזניים. 2. תחת. -> 1. לא גדול ולא קטן,2. שיהיה עגול ולא צמיג. 3. חזה. -> לא ענק ולא פיצי :) 4. רגלים. -> דקות וארוכות. 5. ידיים. -> חלקות ומעוצבות. במקום השני: האופי 1. תחומי עניין משותפים,ציפיות משותפות לעתיד. 2. שתגיד לי מה היא אוהבת ומעדיפה ומה לא. 3. שתבין אותי. 4. שלא תעיר לי על כל דבר קטן. במקום השלישי: היחס בין היופי לאופי יש לציין שיהיו מצבים שאחד יחפה על השני,אבל לא בקיצוניות רבה. אפשר להתפשר לאחד הצדדים אבל לא בהגזמה. [אני לא מכליל את כולם,אני אומר את מה שאני חושב].

למעלה