סקר חשבתי לי... מה דעתכם על צריבת שירים? או סתם הורדות מהקאזה/אימיול? בעד או נגד..?
ב בוא בסתיו New member 4/3/06 #1 ../images/Emo124.gif סקר ../images/Emo124.gif חשבתי לי... מה דעתכם על צריבת שירים? או סתם הורדות מהקאזה/אימיול? בעד או נגד..?
../images/Emo124.gif סקר ../images/Emo124.gif חשבתי לי... מה דעתכם על צריבת שירים? או סתם הורדות מהקאזה/אימיול? בעד או נגד..?
L liati28 New member 4/3/06 #2 נגד... כל עוד אין בעיות כספיות קשות אני באמת חושבת שזה עדיף לקנות דיסק, זה גם הרבה יותר כייף
S Shani M i s h a e l New member 4/3/06 #6 גם אני נגד ../images/Emo128.gif אלא אם כן זה דיסק שלא בא לארץ, או שבאמת סתם שיר פה שיר שם ..
ל לללייירררוווןןן1 New member 4/3/06 #3 אני חושבת שתלוי כיום זה כבר לא נחשב פשוט בגלל שכל העולם ואחותו עושים את זה למשל את הדיסק של לילה כן יש לי.. אבל אני חושבת שאם זה לא זמר שאתה כזה מעריך זה לא נורא.. לא? ?
אני חושבת שתלוי כיום זה כבר לא נחשב פשוט בגלל שכל העולם ואחותו עושים את זה למשל את הדיסק של לילה כן יש לי.. אבל אני חושבת שאם זה לא זמר שאתה כזה מעריך זה לא נורא.. לא? ?
B B E N 55443 New member 4/3/06 #4 גם אני חושב שתלוי ../images/Emo45.gif אבל אם לבחור בין בעד לנגד - אז - נגד
T tintin 2005 New member 4/3/06 #5 אל תהרגו אותי,אבל.. אני לגמרי אדיש לעניין אני לא חושב שזה סיפור כי כמו שלירון אמרה כל העולם עושה את זה
אל תהרגו אותי,אבל.. אני לגמרי אדיש לעניין אני לא חושב שזה סיפור כי כמו שלירון אמרה כל העולם עושה את זה