סקר

RJlake

New member
../images/Emo124.gif סקר../images/Emo124.gif

לאחר שעות מרובות של מוזיקה רגועה בימים האחרונים ולאו דווקא מרצון יצא לי להרהר בשאלה "לא משעמם לשדרנים שם?"
הרי הם משדרנים מוזיקה שקטה שאותי באופן אישי יכולה להרדים(שזה דבר נהדר) ומשחילים במקרה הטוב חצי שורה פעם בחצי שעה ואם מתמזל מזלם יש דיווחים. אז שאלתי היא איזו תוכנית הייתם ממש רוצים לשדר (ואין שום קשר לשדרנים שמשדרים אותה) ומנגד לאיזו תוכנית ממש לא הייתם רוצים להתקרב. זו יכולה להיות כל תוכנית שמשודרת בגלגל"צ בכל שעה ובכל יום... תתפרעו

RJlake

New member
../images/Emo18.gif

נעים זו תוכנית שלא הייתי רוצה לשדר כי בקושי מדברים שם ושכן מדברים אז זה בלחש וברוגע ולפעמים זה מעצבן! גם לא הייתי רוצה לשדר את הגרסה המלאה של המצעד כי זה ארוך,מייגע ולא כזה מעניין
כן הייתי רוצה לשדר את הגרסה הקצרה של המצעד כי זה תמיד כיף לדעת לפני כולם מי מקום ראשון
ואת סינגלס כי זו תוכנית שבאמת אפשר להשתחחר בה ויש שם מגוון רחב של מוזיקה אז זה נחמד למרות שיש בה את החיסרון שהמוזיקה חוזרת על עצמה שוב ושוב

L L B

New member
חחח... ואני חשבתי

ששאלת הסקר תהיה מה לדעתנו עושים השדרנים בזמן ששיר מתנגן ברקע

RJlake

New member
../images/Emo6.gif זה באמת מטעה אבל כבר

עברנו על זה פעם בפורום

RJlake

New member
לא באופן מסודר..זה היה חלק משרשור

אחר ונראה לי שגם אסף היה שם...
אחפש בהזדמנות

../images/Emo13.gif

דעתי דומה לשלך. אני חושב שהתוכנית הכי שווה היא סינגלס, גם השירים הכי חדשים ויפים וגם כי אפשר להשתחרר ולהגיד מה שבא לך. אהנה גם להגיש את המצעד, גם בגרסה המלאה וגם הקצרה. עייפות לא תשפיע עליי
תוכנית שלא ארצה להתקרב אליה היא תוכנית ראיונות. לא כל כך אוהב את זה.

limors2

Active member
גמני חשבתי כמו LLB../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

הייתי רוצה לשדר את המצעד בגרסה המקוצרת- גם לדעת לפני כולם (ולהתעלל באנשים
) וגן לדעת יותר לפי מה הם קובעים איזה שירים יוצאים מהמצעד...
ולא הייתי רוצה לשדר תתכוניות שמאוחר בלילה. זה נראה לי אפילו יותר משעמם מהרגיל...

tkuihehr

New member
אני חושב שאפשר להפיח רוח חיים גם שם

אולי פשוט כי השדרנים עייפים ולא מתאמצים, אולי באמת יש להם משהו יותר טוב לעשות מאשר לדבר בין השירים, אולי הם בכלל לא באולפן, אבל אם רוצים לדבר ולצחוק, אז אפשר, ואז אפילו הכי נוח זה לעשות את זה בלילה. הדר הנחתה שלשום 4 שעות מוזיקה בלילה, ועשתה את זה הכי שמח והכי סינגלססססס שאפשר לאור הנסיבות, כמו שאנחנו רגילים ממנה... והיא דיברה אחרי כל שיר, ולא רק פעם בחצי שעה כשיש דיווחים, אז אפשר. לא הייתי מתנגד לשדר בלילה, לא הייתי רוצה להנחות את סינגלס, וגם לא את המבוקשים, הכי הייתי רוצה את המצעד וזהו. אבל פחות משאני רוצה לשדר אני רוצה להיות עורך, הוא זה שבאמת אחראי על המוזיקה, ומידי פעם הייתי שמח לשדר סתם שעות של מוזיקה כמו סופשבוע רגוע, לא משהו קבוע...

yhaa hi

New member
../images/Emo150.gif

לא הייתי רוצה את סטראטר (למי יש כח לקום?) ומדינה בדרך אבל, הייתי רוצה לשדר את שתיקת הכבישים

למעלה