סקר

dilan angel

New member
../images/Emo124.gifסקר../images/Emo47.gif../images/Emo110.gif

כל מי שנעלם קורא פה בודק הודעות וכו'.. בואו נזיז טיפה את הפורום.. הוא חוזר לתקופות הלא יפות שלו
1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? 2-בן או בת? 3-קצת על עצמי: 4-מזל (של החודשים כאילו..): 5-מה שלומך? 6-לחוץ? 7-סרט טיפשי שראית? 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? 9-אתה רגיש למשו? 10-מה החולשה שלך? 11-מה הצד החזק שלך? 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? 18-דמקה או שש בש? 19-פלאפל או פיצה? 20-כריסטינה או בריטני? 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? 23-תחנת רדיו אהובה? 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? 25-מה אכלת הבוקר? 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז?

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifME../images/Emo110.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות?בטח
2-בן או בת? בת
3-קצת על עצמי: סתם משעממת
4-מזל: נאחחחחס
5-מה שלומך? הכל מעוללללללללהה 6-לחוץ? לעע 7-סרט טיפשי שראית? אמריקן פאי 3
פשוט בזבוז כסף..סבלתי כל רגע 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך?כןן.. 9-אתה רגיש למשו?להרבה דברים 10-מה החולשה שלך?אנשים בוכים/עצובים/סובלים/מסכנים 11-מה הצד החזק שלך?אני לא חושבת שיש לי אחד
12-הסתבכת פעם עם המשטרה?כן..בסאמר סקול, כמעט עם משטרת אנגליה
13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות?יש מצב.. 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט?הא? חחח
15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?יאפפ 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך:וואו כמה כאלה היו לי.. 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע?בזמן האחרו אין
אני כמעט ולא רואה טלויזיה 18-דמקה או שש בש?דמקה
19-פלאפל או פיצה?פיצצצה
20-כריסטינה או בריטני?כרסטינה
21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא..מ-מ-ש לא! 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?למורה שלי לביולוגיה
רק להרביץ
אתם לא יודעים איזה מחשבות כריניליות עולות לי בראש שאני חושבת עליה...#$^%$@^@$@!$#$!^%$^%
23-תחנת רדיו אהובה?102 FM 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה?new של נו דאוט
בכל מצב!!!! לא יודעת למההה זה כמו קסם 25-מה אכלת הבוקר?אמממממ שוגי גו יאמי 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:פעם הייתה לי אובססיה/מחלה על בריטני- לפני 3 שנים..היום אני כבר לא מעריצה אפחד 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? עזבו
28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים? ת'אמת, אני קוראת רק למי שמעניין אותי 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כן

אני עונה../images/Emo41.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: אוהבת לרקוד, לראות טלויזיה, לשמוע מוזיקה ועוד 4-מזל (של החודשים כאילו..): קשת 5-מה שלומך? בסדר 6-לחוץ? לא.... 7-סרט טיפשי שראית? דוגמה <שילשום> 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? בד"כ כן 9-אתה רגיש למשו? לא.... 10-מה החולשה שלך? ממתקים.... 11-מה הצד החזק שלך? אני יודעת לעמוד על שלי 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לאאא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? אה? חח סתם...כן אני מאלה 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? כן....בצ'אטים..חח 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: ~אין לי מושג~ 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? יש הרבה: מכושפות, שנות ה-70 <כשהיה>, ספין סיטי, הטופ מודל הבאה, וכו' 18-דמקה או שש בש? שניהם 19-פלאפל או פיצה? שניהם...אבל...פיצה 20-כריסטינה או בריטני? בריטני 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? משום מה אין לי כל כך חשק לבקר במזרח הרחוק אחרי הצונאמי... 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לאחת שהייתה החברה הכי טובה שלי, עכשיו אני שונאת אותה 23-תחנת רדיו אהובה? 100 FM 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? Ashlee simpson- Lala והשיר שהוא גם הכינוי שלי... 25-מה אכלת הבוקר? קורנפלקס 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: יש הרבה: בריטני, אשלי סימפסון, גוון טפני, אשטון קוצ'ר, דסטניז צ'יילד ועוד מלאא 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? לא זוכרת, היו הרבה חח 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? בד"כ כן 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? לא....

dolca1

New member
mine

-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן 2-בן או בת?בת 3-קצת על עצמי: פריקית.. מתה על אוונסנס ונו דאוט כמובן.. 4-מזל (של החודשים כאילו..): בתולה 5-מה שלומך? אצלי אחלה... 6-לחוץ?לא.. 7-סרט טיפשי שראית? שחכו אותי בבית 2 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? נגיד ש.. 9-אתה רגיש למשו? 10-מה החולשה שלך? שוקולד ומים 11-מה הצד החזק שלך?בציור ובריקוד.. והלצחיק ובלהיות צינית 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..)לא.. וטוב שכך 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות?לא.. כי זה לגמרי דפוק.. 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לא אני אמיתית לגמרי.. 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?אולי אימא שלי.. 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך:אם משהו מתחיל בטוב אז זה בטוח יגמר ברע ואם משהו מתחיל ברע הוא יגמר רע יותר 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? סאמרלנד המדהימה! 18-דמקה או שש בש? שש בש 19-פלאפל או פיצה? פיצה 20-כריסטינה או בריטני? 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא חושבת גם בגלל מה שקרה ןגם איך שהם תמיד שם נראים לי מסכנים.. 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? ל**** - אני לא רוצה לפגוע אם היא או הוא יראו את זה.. 23-תחנת רדיו אהובה? 99 אלא מה? 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? thoughtless- evanescence 25-מה אכלת הבוקר?דגנים לא זוכרת איך קוראים להם.. 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: איימי לי הסולנית 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? שלפעמים אני אומרת מן איזה מפגרת או מקללת בצחוק וזה פוגע או שאני נותנת מכה למישהי בצחוק ובסוף זה נעשה רציני יותר.. 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? כן.. 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? מזתומרת??

SummerBreeze

New member
../images/Emo15.gifאני../images/Emo15.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? יאס
2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: אמממ אהבת מוסיקה, לשיר, סרטים, לכתוב שירים, לנגן.. וזהו נראה לי
4-מזל (של החודשים כאילו..): שור
5-מה שלומך? לא משו... קמתי צרודה
6-לחוץ? עכשיו לא
... 7-סרט טיפשי שראית? יותר מדיי
... אמריקן פאיי, מת לצעוק, ועוד אחד עם שני המפגרים קווין ועוד אחד
ובטח יש עוד... 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? אממ לא ממש... אבל זה באשמתי
דחסתי בו יותר מדיי דברים
9-אתה רגיש למשו? יש לי אלרגיה לאוגרים
10-מה החולשה שלך? חיות
11-מה הצד החזק שלך? אממ לא יודעת
12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..): נופ 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? אולי לפעמיים 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? לא 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: אממ... אין משו שזכור לי במיוחד
17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? THE O.C ומגרש ביתי 18-דמקה או שש בש? אף אחד 19-פלאפל או פיצה? פיצה
20-כריסטינה או בריטני? כריסטינה
21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא, בלי קשר למה שקרה.. אני פשוט לא מבינה מה מעניין שם
22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? אף אחד 23-תחנת רדיו אהובה? לא ממש שומעת רדיו
24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? יש הרבה שירים... Lostprophets - goodbye tonight אחלה שיר להלאת מוטיבציה
25-מה אכלת הבוקר? תה ועוגיות 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: הערצתי פעם את להקות הבנים למינהן... פייב, אן סינק. את בריטני גם הערצתי אבל רק בתקופת האלבום הראשון והשני... עכשיו אני אוהבת הרבה מאוד להקות.. אבל לא הייתי אומרת שאני מעריצה.. אני פשוט נהנית לשמוע את המוזיקה
27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? עשיתי הרבה דברים טיפשיים... אין הכי הכי... 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? תלוי כמה ענו... עד עכשיו קראתי את של כולם
29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כן

1 LOVE 1

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo26.gif MOI ../images/Emo36.gif../images/Emo185.gif

(זאת אני GRAND MASTER yoovi...) 1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות?כן
2-בן או בת?בת - המין החזק
3-קצת על עצמי:אממ... נחמדה...
4-מזל (של החודשים כאילו..):תאומים (חודש יוני)
5-מה שלומך?סבביישן
6-לחוץ?לא ממש...
7-סרט טיפשי שראית?סרט טיפשי?... לא זוכרת
8-אתה מרוצה מהמחשב שלך?כן, למה לא?...
9-אתה רגיש למשו?לא...
10-מה החולשה שלך?חולשה... לא גיליתי עדיין...
11-מה הצד החזק שלך?צד חזק?... אממ... מוזיקה
12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..)מה פתאום?! טפו טפו טפו
13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות?לא הבנתי...
14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט?לא הבנתי...
15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו?לא... לא נראה לי
16-ספר על חוק מרפי שקרה לך:מאיפה לי?! אני כולה בכיתה ו'
17-איזו סדרה אתה רואה קבוע?"פלוריסיינטה"
18-דמקה או שש בש?מעדיפה דמקה
19-פלאפל או פיצה?
פיצה
20-כריסטינה או בריטני?כריסטינה
21-תרצה לבקר בהודו מתישהו?לא...
22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול?לילד מפגר מהכיתה שלי... כיף להרביץ לו
23-תחנת רדיו אהובה?100FM
24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה?אין לי...
25-מה אכלת הבוקר?עוגת בראוניז
26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם:
לואיסנה לופילטו המושלמת שלי
(בתמונה...
) 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית?לא זוכרת...
28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים?כן
29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז?לא יודעת מה זה...

GarbageAddicted

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo185.gif../images/Emo23.gif

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן =] 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי:
קוראים לי ספיר
4-מזל (של החודשים כאילו..): סתולה (של החודשים
) 5-מה שלומך? אה, הייתי כבר יותר טוב. 6-לחוץ? כן 7-סרט טיפשי שראית? מפרקים את הבית . בעע גרוע ברמות. 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לא הוא לא עובד
9-אתה רגיש למשו? כן , דיגדוגים
10-מה החולשה שלך? אממ לא יודעת , קריפטונים
11-מה הצד החזק שלך? כל כך הרבה, אני לא יודעת
12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא. 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? כן
14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? כן, לפעמים 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? לא 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: זה עם הריבה
17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? אממ בובספוג 18-דמקה או שש בש? שש בש
19-פלאפל או פיצה? פלפאל. 20-כריסטינה או בריטני? גוון
21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? לא נראה לי . 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? חח זה נבזי מדי
23-תחנת רדיו אהובה? גלגל"צ 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? אממ creep
חח סתם לא יודעת... 25-מה אכלת הבוקר? שתיתי נס קפה עם חלב סויה ואכלתי חיוך אחד
. ( החברים האלו חח ) 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: אין 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? לא זוכרת . 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים ? לרוב כן :) 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? לא נראה לי

.................

1-מתכוון לענות תשובות אמיתיות? כן 2-בן או בת? בת 3-קצת על עצמי: אני בת 16 וחצי גרה בפ"ת אוהבת לרקוד, לשיר ולשמוע מוזיקה 4-מזל (של החודשים כאילו..): אריה 5-מה שלומך? מצויין... 6-לחוץ? לא 7-סרט טיפשי שראית? אני רואה כל הזמן כאלה.... האחרון: "קטע מהסרטים" 8-אתה מרוצה מהמחשב שלך? לא 9-אתה רגיש למשו? לא 10-מה החולשה שלך? עיניים יפות אצל גבר 11-מה הצד החזק שלך? אממממ... אומץ... זה נחשב?? 12-הסתבכת פעם עם המשטרה? (אם כן ספר..) לא 13-אתה אחד מאלה שעונה בלי קשר "אה?" על שאלות? ממש לא... 14-אתה מוסר מידע כוזב באינטרנט? תלוי... בפורום המידע עליי אמיתי לחלוטין 15-יש מישו שהיית עושה הכל בשבילו? כן, אמא שלי וחבר שלי 16-ספר על חוק מרפי שקרה לך: וואיי.... אמממ לא זוכרת... קורה לי מלא... 17-איזו סדרה אתה רואה קבוע? "חברים", "מאד טיוי"... אמממ כל השאר זה כשמזדמן... 18-דמקה או שש בש? דמקה 19-פלאפל או פיצה? פלאפל ופיצה 20-כריסטינה או בריטני? כריסטינה... למרות ששתיהן דפוקות... מצטערת בקשר למי שאוהב אותן... 21-תרצה לבקר בהודו מתישהו? אממממ למה לא??? 22-למי היית מרביץ עכשיו אם היית יכול? לאחותי השמנה בת ה- 24 כזאת דבק! אני עוד יחטיף לה בהמשך הערב על הכאפה שהיא לפני שניה נתנה לי... זה יבוא לה בהפתעה... 23-תחנת רדיו אהובה? 100 fm 24-איזה שיר נותן לך מוטיבציה? כל שיר של מדונה או של שנות ה- 80 25-מה אכלת הבוקר? לחמניה חומה עם מרגרינה, קוטג' ועגבניות... 26-דמות שאתה מעריץ או שהערצת פעם: מדונה, האלילה שלי... גוון בדרך אליה לפי דעתי 27-מה הדבר הכי טיפשי שעשית? אני עושה הרבה כאלה... אמממ... מה שעולה לי כרגע בראש, זה החיזורים שלי אחרי מישהו עד שכבר הוא היה נירטע מלשמוע את השם שלי... 28-אתה קורא תשובות של אחרים שעונים על סקרים? בדרך כלל כן.. 29-אתה יודע להתעסק עם האפשרויות שיש בשליחת הודעה בתפוז? כן

למעלה