סרטון חדש

The Immortal Me

New member
../images/Emo124.gifסרטון חדש../images/Emo70.gif../images/Emo215.gif

עוד אחד... ועוד אחד... ועוד אחד... היי, תראו, עוד אחד (וויד פילינג)
טוב, לאחרונה גמרתי לראות את העונה הראשונה (שוב) אז לרגל האירוע הכנתי סרטון. טוב, למעשה, זה לא קשור בכלל. אני עורכת את ה - "24 פרויקט", שזה אומר לעשות סירטון ב-24 שעות, עד שיגמר לי הטרייאאוט בפרימייר. אז בינתיים עשיתי שני סרטונים, והנה הראשון
כותרת: I Like The Way You Magic
שיר: I like the way, של הבודירוקרס. קישור: http://www.youtube.com/watch?v=q0mxx-N2HoQ הערות: *זה הסרטון האמיתי הראשון שהכנתי בפרימייר, ואני מניחה שרואים כי קצת השתגעתי עם האפקטים... *זה אחד הסרטונים היותר מגניבים שיצא לי לעבוד עליהם, כי כשיש שירים כאלה, הכי קל לעשות סירטון - הזמר אומר את הפועל, ואת שמה קטע שעושה את הפועל. לדעתי גם יצא מגניב ברמות. *מצטערת על האיכות הדי גרועה, בלאדי יוטוב... *הנה וידוי - הפייט/מג'יק סינס, הם מיחזור של סירטון אחר שעשיתי, שהיה כולו פייט/מג'יק סינס. אבל, היי, את הרוב עשיתי בעצמי-בעצמי! טוב, בעצם הכל עשיתי בעצמי, אבל את הרוב אני הכנתי חדש מהתנור
*אחרי שאני אסיים את הפרויקט, אני אעלה הכל ליוטוב. וביי הכל, איי מין כל הסירטונים שאי פעם יצרתי. הטוב, הרע והמכוער, לצערי. ואז תוכלו להיכנס לעמוד שלי ביוטוב ופשוט לראות הכל
הא-הא
אני הו-כה יעילה
*כבר אמרתי תודה לזאת שהכירה לי את פרימייר
תודהתודהתודה
טוב, מספיק עם הסייקו באבל. תראו ותגיבו, אנשים
רוני
. נ"ב - וואי, כמה אייקונים...

The Immortal Me

New member
עוד הערה-../images/Emo215.gif

שימו לב לליפסינק השנייתי של רוז, בהתחלה. רוני
.

always be me mc

New member
פרימייר../images/Emo99.gif והסרטון:::

כל הכבוד על הסירטון אני ממש אהבתי! נתתי לזה 5 כוכבים(וגם הגבתי לך שם אם אני לא טועה) זה באמת סירטון טוב עם הרבה קטעים שאהבתי! גם השיר היה ממש מתאים אבל לא יודעת .. נגעלתי קצת ממנו(שיר)
אבל חוץ מזה והעובדה שהשתוללת טיפה יותר מדי עם האפקטים. חשבתי שזה היה סירטון לא רע בכלל. כל הכבוד

YaEl 15

New member
סרטון יפה!!

אבל השיר לא... חוץ מזה - כל הכבוד!! אבל איזה באסה - לא הצלחתי להוריד את פרימייר... =[[

barhenhalliwell

New member
סרטו ממש נחמד

אני אישית בניגוד לשאר, אוהב את השיר ^^ הייתה לי קצת בעיה עם ההתחלה של הסרטון.. שהכל היה איטי מדיי. אח"כ נכנסנו לקצב והיה יותר מגניב! מה שכן, הסרטון ממש מפוזר. המון קטעים מוזרים שאמנם מתאימים למילים אבל לא קשורים לקליפ בכלליות.. וזה חבל. בכל מקרה, כל הכבוד ! יצא מגניב!

The Immortal Me

New member
יא../images/Emo70.gif../images/Emo215.gif

וואי, תודה לכל המגיבים! איזה מאגניב! והנה התגובה לתגובה שאני פיימוס פור: נופך- יאי! אתאתאת הגבת לי גם ביוטוב! אני רשמית אוהבת אותך. אני לא יודעת אם זה דבר טוב או רע... יעל- תודה! גם אני לא אוהבת את השיר, או את הסגנון, אבל נורא קל לעשות סרטון על המתכונת שלו, אז שיהיה... בר-חן- טוב, זה היה איטי כי השיר היה איטי, וכשהשיר התקדם דאגתי אפילו להמהיר את הקטעים! ת'נקס! רוני
.

למעלה