שקט על הסט../images/Emo70.gif אקשן../images/Emo70.gif
אז שאני אתחיל
(הרשתי לעצמי להוסיף ביקורת לכל סרט)
פריסילה מלכת המדבר
אחד מסרטי הגייז המצויינים ביותר
עם הרבה דיבורים על החיים כגייז ודראג (ואפילו טרנס). וכמובן אחד מקטעי הדראג המוצלחים ביותר ל I Will Survive האגדי. [זה כנראה רק אני - אבל אחד הגייז בסרט (השרירי עם השיער השחור) דומה בטירוף למארק גנדלברג (מארקי-מארק). האם יש סיכוי
]
אידהו שלי
נראה לי שזה סרט הגייז הראשון שראיתי. העלילה של הסרט די מעורפלת (בטח שלא הבנתי אותה כשהייתי בן 11) ואני בקושי זוכר מה קורה שם, אבל אם אני לא טועה מסופר על 3 הומואים שיורדים לזנות ומשתמשים בסמים אבל מנסים לצאת מזה וחיות חיים יותר "נאורים". נראה לי .... אני באמת צריך לצפות בו שוב (נרשם ביומן). [עם קיינו ריבס,עוד שחקן מפורסם (ברח לי השם) ועוד מישהו
]
יוסי וג´אגר
איך אפשר בלי
. מופיע היום בסינרמה בת"א. עוד לא ראיתי. אבל הביצוע של עברי לידר ל"בוא" שהוקלט במיוחד עבוד הפסקול, לא מפסיק להתנגן אצלי.
בנים אינם בוכים
מבוססס על סיפור אמיתי. נערה לסבית (הביטוי טרנסג´נדרית מתאים גם כאן
) שלוקחת את זה עד הסוף המר. מתלבשת ומתנהגת כמו גבר לכל דבר, מתאהבת בבחורה מטקסס (אני לא טועה, נכון
) ובסופו של דבר אחיה של אותה בחורה גורם למותה האכזרי של הנערה. סרט עצוב, אך חובה.
המין האמיתי / המין האחר
(אני לא סגור על השם) יכול להיות שהבמאי התכוון לעשות קומדיה
כנראה... בכל מקרה - סיפורו של מורה בתיכון (הומו מוצהר) אשר היה חי באושר עם המאהב שלו (אפילו התחתנו) שנפטר בסוף מאיידס, והיום הוא חי עם אחותו של המאהב [מי אם לא - ליסה קודרו, פיבי האגדית] ועם החבר החדש והצעיר [לא זוכר את השם של השחקן, אבל הוא שיחק את קייל ב"סנסט ביץ" - עוד סדרה מצויינת, ושחקן עוד יותר שווה ומצויין]. כל העלילה מסתבכת כאשר אחותו של המורה [את זה אתם לא תנחשו - כריסטינה ריצ´י
] מגיעה לעיר ושוכבת עם המאהב הצעיר (סצינת הסקס היחידה, הפותחת את הסרט - לא רואים הרבה אבל מה שרואים (מהבחור כמובן) זה מספיק ויותר
). [4 שחקנים מפורסמים, וסרט לא מוכר אחד - לא ממש קומדיה, אבל עדין מצחיק. מומלץ בחום
]
דברים שאפשר לדעת עליה
(שוב, אני לא בטוח בשם) הסרט מתמקד בסיפורן של 4 (או שאולי 5
) נשים שונות. אחת מהן - לסבית [עוד הפתעה - קליסטה פלוקהארט]. הסרט עצמו די ארוך אבל בהחלט שווה צפיה. המשחק של קליסטה פשוט מצויין, מסתבר שהיא יכולה לעשות יותר מהדמות הניורוטית.