ס-ק-ר

../images/Emo124.gifס-ק-ר ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

אנשים, יש סקר חדש שהוספתי! הפעם משהו קצת אחר ורלוונטי לתקופה הזו, ממש עכשיו אחרי שיצא הסינגל "יום אחד איתך" והקליפ. בלי קשר (ואפילו מומלץ) אתם מוזמנים גם לפתוח דיון כאן לשם שינוי כי בזמן האחרון יצאו כאן שרשורים של שנה טובה וכד', ולא ממש יצא לכתוב ולדון על עניינים אחרים, למשל מה דעתכם (בהמשך להצבעה לסקר החדש) הסיבה ש"יום אחד איתך" פחות תופס מאשר "פס ליום אחד"? לדעתי השיר מקסים ומרגש, אבל אולי הוא לא היה צריך להיות זה שייצא כסינגל אחרי הלהיט ההסטרי "פס ליום אחד"? בטוח שיש לכם מה לומר בעניין.. נ.ב - הזכויות של התמונה שמורות לנטלי :)

mori17

New member
לדעתי.....

זה שיר יפה ומאוד מרגש והביצוע גם אבל פס סוחף נורא למשל כל פעם שאני שומעת את פס כולי באנרגיה שכזאת חח
ובאמת לא היה צריך לצאת אחרי הסינגל של פס אולי אם היה מוציאים את כל המעלות היה יותר מצליח
מורי

orianush

New member
אווף אריאל זה סקר קשה חח...

יש שם כמה דברים חשובים... חשוב מאוד שהוא יופיע בטלוויזיה כדי שכל מי שלא ממש שומע רדיו ולא ממש מכיר אותו יוכל להכיר.. וגם עוד סינגל וקליפ זה ממש חשוב.. וגם ההופעות.. למרות שעדיף אולי קודם טלוויזיה ואז יכירו אותו יותר וגם יבואו להופעות.. =/.. חח מסובך קצת..

9B9

New member
אני חושבת..

שהוא לא נקלט בגלל שהוא פחות קיצבי..ואני יודעת שיש שירים ממש לא קיצבים שנקלטים אבל גם זה שאין ליוסי כל כך הרבה חסיפות חוץ מהקליפ ושמשיעים את זה ברדיו הוא לא משתתף בכל כך הרבה תוכניות..ויש הרבה אנשים שלא מכירים אותו (וזה חבל)...תאמינו אבל יש אנשים שלא שומעים רדיו..ואם הם רואים ערוץ 24 אז לא תמיד יוצא לראות את הקליפ...ופס ליום אחד היה שיר מאוד קצבי קליט שממלא באנרגיה..(וחבל שאנשים לא יודעים מי זה יוסי..הם מפסידים בגדול!)

יולי 17

New member
את ממש אבל ממש טועה!

נו באמת? זה כבר לא מה שהיה פעם! היום יוסי כן זמר מוכר!!! אני לא אומרת, ברור שהוא לא שי גבסו או נינט ולא כולם מכירים אותו, אבל כן אפשר להגיד שהוא מוכר!!! אבל מה שנכון לדעתי זה שלא שומעים ממנו בכלל!1 מתי פעם אחרונה שמעתם משהו על יוסי בתקשורת?< לא בטלויזיה ולא בשום מקום מאז שהוא הוציא את השיר! גם באינטרנט אין דברים חדשים עליו או כתבות ונראה לי שיש יותר מדי שקט! וזה לא צריך להיות ככה! כשהיה פס ליום אחד היה רעש! ומה הקשר לנותן אנרגיה????! למה שיר שקט לא יכול להיות מוצלח???? מה אמא לא היה להיט הסטרי,? והנה זה לא היה שיר קצבי כמו שרשמת! אני מאוד מחכה לשיר הבא שהוא יוציא. האלבום הזה באמת משגע, אני חושבת שיום אחד איתך שיר יפה אבל לא גרם לי להשתגע כמו פס ליום אחד ומראית הדז'וו, הקליפ באמת באמת מהמם. בקיצור צריך להוציא שיר חדש ולעשות רעש! שידברו עליו! על השיר ועל יוסי לא כמו שיצא השיר הזה יום אחד איתך והיה שקט מופתי!!!, בלי אפילו הופעה אחת בטלויזיה! אסור שזה יהיה ככה. אה, וכותבים חשיפות לא חסיפות...

9B9

New member
תראי..אני מסתכלת על מי שמסביבי

ושאני מזכירה את השם יוסי אזולאי הם אומרים לי מי זה?...ואני אומרת זה מי ששר את השיר הזה וזה וזה..אז הם אומרים לי אהה...אני חושבת שבאמת יוסי צריך להתפרסם יותר כלומר להופיע בטלויזה שיכתבו עליו וכו'...כי פשוט הרבה אנשים מפסידים את הקול והשירים המדהימים שלו!

mori17

New member
צודקת ../images/Emo10.gif

הוא צריך שיהיה לו יחסי ציבור.....אחרת אנשים לא יכירו אותו וזה חבל אני הכרתי אותו דרך פס וממש אבל ממש במקרה הגעתי לאתר שלו ופשוט התאהבתי בשירים שלו
וקניתי ת'דיסק שלו
מה שחשוב שהוא יעשה יחסי ציבור
מורי

moranush86

New member
תראו אני כבר אמרתי את זה מתישהו...

אין ליוסי יחסי ציבור טובים. אם היו לו, אז הוא לא היה צריך לחכות 4 שנים לפריצה שעדיין לא הגיע חצי של שיאה. כך שזה לא כ"כ משנה איזה סינגל יצא אחרי "פס", זה פשוט היחסי ציבור שלו. לדעתי הוא היה צריך להוציא את "יום אחד" ואז את פס והלאה יהיה חכם להוציא את "דז'ה וו" יחד עם קליפ. אבל הכי נחוץ שהוא יתארח בכמה שיותר תכניות טלוויזיה אחד אחרי השניולא רק אצל ירון אילן ומיכל זוארץ. אז משה דץ - תתחיל לפעול!!

ניר86

New member
קצת מסובך אבל...

לדעתי צריך לצאת שיר וקליפ חדש ביחד עם הופעות בטלויזיה. קצת שיר עם זמרות כמו מאיה או שירי לא כל כך ריאלי עכשיו כי שתיהם הוציאו דיסק חדש וגם יוסי ככה שלא יהיה דיסק שהשיר יכלל בו אבל גם ככה זה לא הרעיון הכי טוב בעולם כי אז רוב התשומת לב תהיה על מאיה או שירי ואז יוסי קצת יעלם , ומה שאני רוצה וכולכם רוצים שכל התושמת לב וכל אור הזרקורים (חחח) יכוון כלפי יוסי ככה שאני מאמין ומקווה ומחזיק אצבעות ששיר וקליפ חדש יעשו את העבודה הנכונה מבחינתי זה דה ז'וו שאני מקווה ורוצה מאוד להאמין שיושמע הרבה בגלגלצ

האמת היא ש...

אני גם נאלץ להסכים איתך, שדה ז'ה וו יהיה הסינגל האולטימטיבי בתקופה הזו. אני חושב שהשיר גם עם סיכויים טובים להיכנס כמו שאנחנו רוצים, בגלגל"צ, אני מקווה שיוסי חושב כמונו. מה שנשאר זה לחכות ולראות. "מורנה מורנה מורנה......."

מור212

New member
טוב אז ככה...

זה אחד השירים הכי סוחפים בדיסק שלו.. אני אישית לא מפסיקה לשמוע את השיר הזה בגלל שאפשר להתחבר אליו .. עכשיו השיר פס יום אחד קיצבי וממש קליט ומשמיעים אותו בלי הפסקה בערוץ.. אולי בגלל זה "יום אחד איתך" פחות הצליח... גם אני חושבת שהוא צריך יותר יחסי ציבור....

מלודי22

New member
אז לדעתיי

השיר יפה מאוד, באמת מרגש, אבל...חסר...חסר לו פילפל! הוא דווקא באמת קליט והכל, אבל אני חושבת שהוא יכל לבחור אחר..אחרי פס ליום אחד. אני גם מבינה את הצורך להוציא את השיר שנושא את שם האלבום נראה לי שכדאי ליוסי עכשיו להוציא למשל את מראית הדה זה וו שזה ממש שיר יפה, או את כל המעלות תמונה יפה!!!

למעלה