עדכון חשוב לגבי המפגש המתקרב

פ י ו ל ה

New member
../images/Emo124.gifעדכון חשוב לגבי המפגש המתקרב

שלום חברים וחברות!!! סליחה על ההתעכבות בהודעת העדכון . אנחנו מעוניינים לקיים את המפגש כמתוכנן ביום שישי הקרוב בשעה 10:30 בפארק הירקון וזאת למרות העדרותם של רבים וטובים. שימו
: הפעם אופי המפגש יהיה שונה. עליכם לדעת שלא מדובר במפגש גדול של הפורום בו יש סדנאות וסרטים וכל מיני הפתעות, אלא במפגש חברתי שכולם מוזמנים לקחת חלק בארגונו. הכוונה היא למפגשון כייפי ונחמד עם אוכל ואווירה טובה בשביל להכיר אחד את השני יותר טוב. כמו כן, המפגש פתוח וכווווווווווולם מוזמנים. גם החדשים וגם הסמויים וגם הביישנים וגם החברים של כל מי שהזכרתי. כמו כן, כולם מוזמנים להעלות כאן רעיונות ודברים שבא להם להביא או להעביר או לעשות. אני ארכז את הדברים, לצורך הנוחיות והסדר בלבד. בשביל שהמפגשון אכן ייצא לפועל אבקש מכם: 1. לצרף
להודעה זו אם אתם מצטרפים ואם מגיעים אתכם עוד אנשים, לציין גם כן. 2. לרשום בהודעתכם מה אתם יכולים להביא לנו מבחינת אוכל, שמיכות, מחצלות וכדומה וגם מבחינת תרומת תוכן, אם בא לכם. הכל מתקבל בברכה. 3. אם יש לכם תחום ידע שאתם חושבים שאתם יכולים לתרום בו, אנא רשמו גם כן כדי שנוכל להיעזר אחד בשני. אני אתחיל:
מביאה סלט ושמיכות וכל מה שאמצא כדי לשבת בכיף. יכולה לנסות לעזור לכם בתהיות לגבי שימוש בבובות ככלי טיפולי/חינוכי ובשאלות לגבי עבודה עם ילדי החינוך המיוחד. עכשיו תורכם!

simba6

New member
המפגש

אני באה אביא איתי שטיח לשבת, לחמים ומתבלים וכלים חד פעמיים ושקיות אשפה... הפעם בעקר אקשיב ואשאב השראה ... סימון

יהבוליק

New member
אני באה ../images/Emo45.gif

ומביאה שתיה ובפלים וכמובן את איזדרכת הבובה
איזה כיף !!

פ י ו ל ה

New member
הלו? ביפ ביפ! מי עוד מגיע?

לפי הספירה שלי: 1. פיולה 2. דודי 3. סימון 4. יהבוליק 5. המספרת המספרית חמישה אנשים זה לא מספיק למפגש. מי עוד מצטרף?

אנשים! איפה אתם????../images/Emo124.gif

אני חייבת לדעת עכשיו אם יהיה מפגש או לא. אם לא - יש לי מיליון דברים אחרים לעשות! בבקשה תתעוררו ותגיבו!

tov22

New member
../images/Emo45.gifהעוגה יצאה מהתנור...../images/Emo45.gif

נראה שיצא טעים- אני באה והיא איתי..

tov22

New member
אוי.. רק עכשיו ראיתי את ההודעה של פיולה..

והבנתי שהגבתי מאוחר מידי- מצטערת.. אאלץ לאכול את העוגה בעצמי (; סתאם.. המשפחה שלי מאוד תשמח בעוגה לשבת. פיולה ודודי, וכל מי שאירגן והתארגן למחר- תודה וסליחה, באמונה שעוד נצליח! שתהיה לכולנו שבת שלום עם הרבה מנוחה ושלווה ושיבוא עלינו כבר הגשם. טובית

למעלה