עדכון לו"ז - הגיע המכתב!

perelizer

New member
../images/Emo124.gif עדכון לו"ז - הגיע המכתב!

לכל מי שעוקב בשקיקה ... כנראה שמשהו זז בשגרירות כי היום קיבלנו את המכתב המיוחל יחד עם כל המסמכים המקוריים שהגשנו. המכתב אומר שתוך 6 חודשים נקבל בדיקות רפואיות. הגשנו ב - (תחילת) ספטמבר 2005 (למען הסר ספק: Skilled Worker אשר הוגש בת"א ללא עבודה מסודרת). ובאותה נשימה - מכר שלי הגיש לפני שנה בבאפלו ובדיוק קיבל את המכתב. אז כנראה ששם הרבה יותר רגוע (מישהו אמר בורחים מהארץ?) אגב - משהו מעניין, המעטפה הגיעה פתוחה (למרות שזה דואר ישראל רשום) ועל המעטפה כתוב: "Arrived Opened and Damaged" כך שנראה שמישהו בדרך מאוד מתעניין בדואר מהשגרירות.
ספוקי. אני יודע שיש פה מגישים מאוגוסט 05' שטרם השמיעו קול. מחזיקים לכם ולבאים בתור אצבעות.

shipy1234

New member
מזל טוב!!!

איזה מוזר שחלק ממגישי אוגוסט 2005 עוד לא קיבלו את המכתב. בכל אופן, שוב מזל טוב, בקרוב אצלי, אצל דנה ושאר מחזור אוגוסט-אוקטובר 2005...

זה מחזק את התיאוריה שהשמעתי במפגש

ועליה לא אחזור כאן, (ונא לא לצטט ולא לייחס) והמבין יבין. הם בודקים את התיקים, הם מקבלים החלטות בתיקים, אבל לא משחררים בדיקות רפואיות כי יש מכסות, וכי המכסות קטנו בשל החלטות מהתחום הבילטרלי, ולא בגלל אדמיניסטרציה לקויה. דנה אני מתנצל, טעיתי כשחשבתי שהם ישחררו ב ספטמבר אוקטובר בדיקות רפואיות חשבתי שלאולמרט אין מילה אצל הארפר, טעיתי. זה יקרה כניראה בפברואר, זה עיכוב מכוון, והארוחה? עלי. חבל. שיפי למה לא באת?

על דעת? לחצים כבדים הופעלו להערכתי.

אתה זוכר את הדרישה של השגריר באוטאווה של ייאשרו מעמד פליט לפסולי חיתון ולשאר מבקשי המעמד המגיעים מישראל בטענה שישראל אינה מדינת עולם שלישי ולכן לא ייתכן לתת מעמד פליט לאזרחיה??

אבל מכאן ועד קנוניה בין הממשלות הדרך ארוכה

השגריר יכול לדרוש מה שבא לו. בשביל לשנות מדיניות בסדר גודל כזה צריך התערבות של השר הממונה. זה א'. ב': לא נראה לי שיש מישהו מהאנשים שאוחזים בהגה השלטון בישראל שיכול לתכנן ל10 דקות הקרובות. אז להגיד שמישהו מתווה מדיניות וכו' זה לתת להם יותר מדי קרדיט.

perelizer

New member
תעודת יושר מהארץ- צריך להוציא פעם שנייה??

היום קבלנו הודעה שתוך חצי שנה נקבל בדיקות רפואיות. הוצאנו תעודת יושר עם פתיחת התיק ב-2005. האם אנחנו צריכים להוציא תעודת יושר שנית כיוון שהראשונה לא תקפה??? תודה

מזל טוב. מתי פתחתחם את התיק?

אם התגוררתם מאז מחוץ לישראל, אתם לא חייבים. אם אתם מץגוררים בישראל אתם צריכים לבקש תעודת יושר במקביל לביצוע הבדיקות הרפואיות. הוצאת תעודת יושר לוקחת כ 6 שבועות ואותו דבר עיבוד הבדיקות הרפואיות. אני הייתי מחכה למכתב ורץ למשטרה. זו בדרך כלל חוליה חלשה כי הביורוקרטיה במשטרה אינה תמיד במיטבה.

joe2b

New member
מזל טוב !!!

כנראה שגם מגישי אוגוסט-אוקטובר בדרך (כי אנחנו יודעים שנובמבר גם קיבלו). אולי העיכוב קשור בכל זאת לקצב העבודה של דואר ישראל?? מעניין מה לגבינו (תחילת דצמבר 2005).

shipy1234

New member
נובמבר 05 קיבלו איפה שמעת?

הבחור הנ"ל מספטמבר 05 במסלול SKILLED WORKER ללא עבודה מאורגנת הוא הלו"ז הכי מאוחר ששמעתי. איפה שמעת על נובמבר 05?

למעלה