עדכון מענבלית

אשנתי

New member
../images/Emo124.gif עדכון מענבלית ../images/Emo41.gif

ענבלית ילדה הבוקר ב-11 בן בריא במשקל 3300 גרם (בבי"ח) בלידה נרתיקית אחרי ניתוח קיסרי. כל הכבוד!
למשפחה המתרחבת! המון בריאות לרך הנולד ושפע חלב!

swann

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

איזה חדשות מעולות!! ענבל יקירתי - המון מזל טוב, כולי סקרנות לשמוע מה ואיך והשתלשלות העניינים מאז העדכון האחרון.
ומזל טוב לליה הענקית - אחות גדולה
וכמובן כל הכבוד לך
על הויבק, ידעתי שתוכלי לכל איומי הסכין...

../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif איזה יופי!!!!!

כמה מרגש- כל הכבוד לאמא האמיצה שלא נשברה! מחכה לסיפור

ט ו ש ה

New member
חדשות נהדרות ../images/Emo13.gif

כל הכבוד על ה"עמידה במשימה", על האומץ, הביטחון והאמונה בגוף. רק אושר ונחת, ומזל טוב על הרחבת המשפחה

mise

New member
איזו התרגשות ../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo106.gif

מזל טוב
המון שמחה ואושר וכל הכבוד על הכוחות, אורך הרוח והעוצמה. מורידה בפניך את הכובע!!! מחכים לשמוע את הסיפור!

mise

New member
ניסיתי להתמקד במחשבה על לידת ויבק.

ו - וואוו. נדהמתי מהעוצמות, מהכוחות, מהיכולת, מהתחושות שהציפו אותי. כמה אומץ צריך. איזו גבורה. כמה אושר הציף אותי ביודעי שיש נשים כ"כ חזקות ואיתנות המסוגלות לקבל עליהן לידה כזו. גם היולדות, גם המיילדות.

tookmy

New member
מזלטוב גם כאן ../images/Emo140.gif

איזה יופי! מחכה בקוצר רוח לסיפור.

POOH*

New member
הרבה הרבה מזל טוב...

שמחה שילדת כמו שרצית.. מקווה שהייתה חוויה טובה.. POOH

עינבלית

New member
חזרתי../images/Emo70.gifאיזה כייף של ברכות!

בקיצור נמרץ, מבטיחה לפרט בעתיד (אני לא ישנתי ולא אכלתי מאז יום שלישי בערב)- הברזנו מביה"ח כי הם לא הואילו בטובם לשחררני אחרי 6 שעות כמו שביקשתי. מחר נחזור כדי לקבל אנטי D (מקווה שלא ימשכו אותי מיליון שעות) ומענק לידה. ויבק אמיתית, בלי אילחוש או טשטוש, נקלטתי עם פתיחה של 5 ס"מ בשבע וחצי בבוקר, בעשר וחצי הייתי במלאה וב11:50 הוא נולד, עם גיזור קטן הצידה ובלי קרעים. שמו - אדם, כמו אדם וחווה. ויאללה- תודה על כל האצבעות שהחזקתן אני הולכת לנסות לישון, עם רמות אדרנלין שלא היו מביישות מטפס הרים.

tonti

New member
איך אני גאה בך!../images/Emo24.gif

מזל טוב יקירתי ושפע חלב!

למעלה