עדכון מפגש מגדלי זוחלים.

• פותח הנושא naja
  • פורסם בתאריך

naja

New member
שאלה לכל חברי הפורום.

רפי יפרח המוכר לחלקכם כ"ילד הג'ונגל", מעוניין לערוך אצלו בחווה מפגש מגדלים. המפגש לא מכוון להיות "מפגש פורום זוחלים בתפוז" אלא מפגש של מגדלי זוחלים מכל הארץ, שיפורסם בין היתר גם באינטרנט. הסיבה למפגש הזה היא הרצון ליצור איזשהו מפגש\תערוכה חד או דו שנתי, שבהם יפגשו מגדלים וחובבי זוחלים מכל הארץ, יכירו אחד את השני, יצרו קשרים וישתפו אחד את השני בידע ובנסיון שלהם. השאיפה היא שבמפגש תתקיים תערוכה של זוחלים השייכים לרפי, למגדלים שונים ובעצם לכל מי שירצה להציג את האוסף\הזוחל שלו. כמו כן תהיה במקום מכירת זוחלים ע"י כל מי שיהיה מעוניין בכך(כנראה תמורת סכום מסויים-מעיין "שכירת דוכן"). הכניסה למפגש תהייה כרוכה בתשלום סימלי(כנראה 10 ש"ח), לכיסוי השתייה הקלה והכיבוד שיהיה במקום. השאלה שלי היא כזו-מה אתם חושבים שצריך להיות במפגש הזה או רוצים שיהיה בו? תצוגה, מכירה, מספיק לכם לפגוש אנשים מהתחום? בנוסף כמה מכם משערים שיעניין אותם להגיע למפגש כזה? ובאיזה יום הכי נוח לכם?(אמצע שבוע-שישי-שבת-פסח.....). בקיצור-שאלות ,רעיונות, הצעות ומענקים יתקבלו בברכה.....

Itamaro

New member
אני אהיה מאוד מעוניין

למרות שאני לא חושב שאני אוכל להביא את הנחש שלי לסיפור
. אני חשוב שאם יהיה שם בעיקר תצוגה ומכירה של כל מיני מוצרים חדשים בתחום, של גופי חימום שונים או ספרים בנושא, ובכלל פורומים שבהם יהיה אפשר להחליף ידע בגידול זוחלים, אז זה יכול להיות אחלה. ופסח נשמע לי רעיון טוב אם אפשר להוצי את זה לפועל בכזאת התראה קצרה...

Itamaro

New member
בנוסף

אני חושב שאפשר לעשות הרצאות על נושאים שונים בזאולוגיה כמו זוחלי הארץ וכו', וגם תערוכות צילום ואולי אפילו הקרנות של סרטים מייד אין יזראל בנושא.

אמממ

פסח רעיון טוב הכי טוב באמצע השבוע כי בשבת אני לא יכול להגיעה כי אני שומר שבת ויש הרבה כמוני אבל באיזה אזור המושב שלו ביכלל???

dreaming h

New member
מממ..

על אף היותי חדשה בתחום, אני אשמח להגיע למפגש כזה, לשמוע הרצאות ולקבל מידע על זוחלים שונים, אולי אפילו להביא איתי אנשים שלא כל כך חשופים לתחום לשמוע מידע על העולם המופלא הזה. יהיה נחמד מאוד ואף הכרחי בעיני לראות תצוגה של כמה שיותר מינים וסוגים, אולי אפשר לעשות איזושהי תערוכת תמונות של זוחלים בנוסף, ומכירה. אני חושבת שאוכל לעזור בארגון, וגם בארגון שתייה. נראה לי שהכי נוח זה סופ"ש, או פסח, לטובת אנשים לומדים/עובדים.

dreaming h

New member
עוד דבר...

אשמח לקבל תמונות זוחלים של חברי הפורום, להדפיס את המובחרות, ולהכין את התערוכה.

Liron Samuels

New member
הכי נוח יהיה סופ"ש

ולא פסח, לפחות בשבילי ובשביל שאר האנשים שבכיתה י"ב - אנחנו לומדים בפסח, לפחות בחלקו.

1צחי

New member
יוזמה מבורכת

אני חושב שהמפגש צריך להתקיים בחופשות ולא בימי שבת בכדי שכולם יוכלו להגיע. כמובן ישנה בעייה של כאלה שעובדים ולכן צריך לערוך מין משאל לגבי המועד. הייתי רוצה לראות ציוד חדש,לשמוע על האפשרויות יבוא בכדי לגוון במקצת את הזוחלים שלנו. וכמובן אם יהיו הרצאות זה יהיה טוב.

1צחי

New member
דבר נוסף

הייתי רוצה לראות שם וטרינרים שמטפלים בזוחלים.

שובל09

New member
עם כל

התכנונים, תדאגו שזה לא ישאר סתם באוויר, כי זה נשמע ממש רעיון אחלה... זה לא רק למגדלים בפורום, נכון?

naja

New member
זה לא ישאר באוויר.

הכל כבר התחיל לרוץ ובנתיים מצטברים עוד רעיונות והצעות בנוסף למה שכבר העלו לפורום. כרגע מנסים ליצור לוח זמנים מעניין שיכלול כמה הרצאות וברגע שזה יהיה אנחנו נמשיך לעדכן. המפגש הזה הוא לא רק לחברי הפורום אלא לכל מי שמתעניין בנחשים ורוצה לבוא ולשמוע הרצאות ולהכיר אנשים נוספים מהתחום.

naja

New member
יש מצב לאיזו הרצאה?

נראה לי שהרצאה בנושא מחלות בזוחלים, זיהוי ומניעתן או משהו בסגנון יכולה לעניין לא מעט אנשים כולל מגדלים מנוסים. אתה בקשר כלשהו עם רפי?

woma

New member
רעיון נחמד...

אבל אם מפגש מכירה אז למה כשאין עוד בקיעות/השרצות?

naja

New member
../images/Emo124.gifעדכון מפגש מגדלי זוחלים.

כמה פרטים נוספים לגביי המפגש: המפגש יתקיים בתאריך 8-4-04 במושב רנתיה אצל רפי יפרח(ילד הג'ונגל). תהייה תצוגת זוחלים של רפי, בית החיות ומגדלים פרטיים(כל מי שרוצה להציג ויש לו מה-מוזמן). הרצאות-עדיין לא נקבעו נושאי ההרצאות והשעות-פרטים בימים הקרובים. מכירה-כל מי שרוצה להגיע ולמכור זוחלים במקום מוזמן. כדאי לתאם לפני כן עם יונתן או רפי מאחר והמכירה מותנית בתשלום סימלי. עלות כניסה לאירוע-10 ש"ח סימליים לטובת כיסוי ההוצאות והכיבוד. אם ישאר עודף הוא יופנה לטובת האירוע הבא שמתוכנן להיות בחופש הגדול. כל מי שרוצה להגיע מוזמן, מטרת האירוע היא ליצור מסורת של תערוכות שירוצו פעם-פעמיים בשנה ואם התערוכה הזו תהייה מוצלחת אני משער שהתערוכה הבאה תהייה כבר ברמה אירגונית הרבה יותר גבוהה ותפנה לכלל הציבור. פרטים נוספים יפורסמו בקרוב. לכל מי שיש שאלה, בקשה, רעיון-זה הזמן והמקום.

dreaming h

New member
תמונות

מי שמעוניין להציג תמונות זוחלים שצילם בתערוכה המתוכננת בפסח, מוזמן לשלוח אותן אליי לכתובת: [email protected]

omerzi

New member
נישמע רעיון טוב

אני ישמח ליראות שם נחשים ומגדלים.

למעלה