עדכון מפגש פורום בישול ילדים

../images/Emo124.gifעדכון מפגש פורום בישול ילדים

מפגש הפורום נקבע ליום 27/1/04. המפגש ייערך אצל מירבלי באזור, שעה 20.00, חניה במקום. עלות המפגש למשתתף סה"כ -.20 ש"ח, (10 ש"ח עבור ניקיון ו-10 ש"ח נוספים עבור כלים חד פעמיים). בנוסף. כל גולש/ת מתבקש להביא בקבוק שתיה קלה. אבקש לשלוח לי במסר, מה כל אחד מתכוון להביא בכדי שלא תהיינה כפילויות. לאחר ההרשמה, ההשתתפות חובה ואין ביטולים, במידה ויהיו ביטולים, תחוייבו בתשלום

נופר א

New member
../images/Emo7.gifכל כך הרבה זמן יש לי לחכות../images/Emo7.gif

אי אפשר לעשות פגישה לפני הפגישה הזאת?

רוני ר

New member
../images/Emo124.gif מחפשת טרמפ מחיפה למפגש

אם יש מישהי שנוסעת מהכיוון אשמח מאוד להצטרף. תודה

מוצרלה

New member
בצער רב וביגון קודר מודיעה לכם

שלא אוכל להגיע למפגש, עקב היותו ביום ג', שכידוע לכם, זהו יום החזרות שלי, ולא יכולה לפספס אותו. אבל ליבי יהיה אתכם, וגם שולחת נציגה מטעמי (פנינה כמובן) כדי לתפוס מקום בשביל משפחת החתן. אז תרבחו ותסעדו........חחחחחחחחחחחח איזה כיף לכם

מונית למפגש מאיזור חיפה

ישנה הצעה לקחת מונית 4 איש לחיפה, בחזרה מהמפגש, כרגע יש 2 (מאקי ו-רוני ר) וחסר עוד 2 לפחות, האם יש עוד 2 משתתפות המעוניינות להצטרף? נא לשלוח לי במסר. תודה ויום נעים

אני גרה בקריות אשמח להצטרף

מה העלות של המונית האם היא תיקח אותי מהקריות ותחזיר אותי גם? תודה מקרב לב

clcl

New member
תשחררי קצת את ההודעה . . . . היא

עכשיו תהיה כאן למשך חודש שלם???????? אפשר יהיה לרענן שבוע לפני המפגש. כך לעניות דעתי הבלתי קובעת

גיליתי את הפורום רק עכשיו.. הבת שלי

ואני אוהבות לבשל ביחד.. אפשר גם לבוא....? אם כן - מהי הכתובת?(אני גרה בראשל"צ ,לא רחוק מאזור)

ברוכה הבאה../images/Emo24.gifומקווה שתהני בו

כמו שכולנו נהנים. לגבי המפגש בהחלט את מוזמנת .

נופר א

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה ויהיה לך כייף../images/Emo20.gif

ונעים איתנו!!!

הי שוש.. שלחתי לך תגובה ,אבל ליתר

בטחון - כן, אני מעוניינת להצטרף למפגש. ארצה יותר פרטים- כמו למשל- מיקום מדוייק,שעה,האם ילדים יכולים להצטרף? יש איזו הודעה שלך שנראית לי מפורטת , יותר ,אבל היא קופצת לי משום מה ונעלמת לפני שאני מספיקה להיכנס .. אז אשמח אם תשלחי לי תשובות על השאלות תודה מראש פנינה

למעלה