עדכון נוסף - מועדי ישראל

sobolina

New member
../images/Emo124.gif עדכון נוסף - מועדי ישראל

כפי שהבטחתי - סיימתי לערוך ולתקן את תקציר המקראה לקראת המבחן במועדי ישראל - התכתבות - ד"ר שפיגל
התקציר הועלה עכשיו לאתר הלא רשמי. להורדת התקציר לחצו
כאן. שיהיה לכולם
רבה. שבת שלום ומוברך הילה
מנהלת האתר הלא רשמי(24 שעות ביממה
)

kerenkk

New member
הסעיפים שירדו:

נושא:א'-הלוח העברי,ז'-חנוכה,ט'-פורים וסעיפים: 15, 38 בהצלחה קרן

roneneyal

New member
רק כדי להיות בטוח את מתכוונת למבחן

הקרוב ביום שישי של מועדי ישראל- שפיגל. לא ידעתי שהסעיפים הנ"ל ירדו ואינם לבחינה. מהיכן קיבלת את המידע הזה? בתודה מראש ובהצלחה.

kerenkk

New member
הייתי בשיעור הראשון

וחברה שלי היתה בשני כן זה המבחן הזה איך אתה לא יודע?זה הרבה חומר בהצלחה קרן

chenie

New member
בקשה דחופה..

ניסיתי כמה פעמים להשאיר הודעות בפורום של לוגיסטיקה,ומשום מה מתעלמים ממני.. אולי כבוד המנהלת יכולה לעזור,לברר לגבי חומר ב- 2 קורסים ביהדות (בדקתי ואין חומרים עדיין.) 1) בין שאול לדוד- דבורה גנץ 2)נשים במקרא- חזוניאל טויטו. בתודה מראש!

sobolina

New member
אם תוכל לפרט את השאלה../images/Emo26.gif

זה מאוד יעזור. שאל ותענה בהקדם

thrall

New member
למישהו יש שחזרוים של מועדי ישראל

הקורס בהתכתבות של שפיגל?

The Mask

New member
דחוף!!!!

מישהו יכול להסביר לי איך מורידים את הקובץ של הסיכומים מהאתר של לוגיסטיקה כי ניסיתי כמה דרכים וזה עדיין לא נפתח לי. תודה.

sobolina

New member
מישהו קרא לי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

והנה ההסבר המפורט: כשאתה נכנס לאתר - אתה תמצא תפריט מצד ימין של המסך. (המלבן הראשון). שם - תלחץ על קטגורית המקצועות. ברגע שלחצת על קטגוריה זו - יפתחו בפנייך כל סיווגי הקבצים הנמצאים באתר. כל שאתה צריך לעשות הוא לדפדף עם העכבר כלפי מטה עד אשר תמצא את מקצועות היהדות. לאחר מכן תוכל לראות בקטגוריה זו את החלוקה הפנימית לפי המקצועות - ופשוט תבחר את הקורסים המבוקשים ולחץ על "שלח". לאחר הלחיצה הזו יפתחו בפניך כל הקצבים הקיימים על השרת בקטגורית הקורס שבחרת - מה שאתה צריך לעשות זה בסה"כ ללחוץ על הכיתוב באדום וההורדה תחל באופן אוטומטי. זה כל הסיפור אם תסתבך- תרשום שוב הודעה. ואם אתה עדיין לא מצליח להוריד את הוקרסים המבוקשים - פשוט תגיד לי מהם הקורסים - ואנ אנסה לשלוח לך קישור ישיר לקבצים אותם אתה צריך. שיהיה המון בהצלחה הילה
מנהלת האתר הלא רשמי ללוגיסטיקה

Naomif

New member
זה קובץ PDF

אתה צריך תוכנת אקרובט כדי להוריד. אתה יכול להוריד את התוכנה בכתובת: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html לחלופין תשלח לי מסר עם האימייל שלך ואשלח לך את הקובץ בפורמט של וורד. בהצלחה! נעמי

למעלה