עדכון סרטים

Thestral

New member
../images/Emo124.gifעדכון סרטים../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

destiny deoxis
____________________________________ ובכן, הוכרז רשמית, שהסרט השביעי בדרכו לאמריקה ויצא שם בDVD. כמובן שבארץ ניתן לחלום בלילה
כי בנתיים החמישי עוד לא הגיע אפילו>_< אבל, כפי שני מכיר את חברי הפורום התמימים, הם ימצאו דרך "להשיג" את מבוקשם
הנה אריזת הדיוידי
אבל לפני שהדיוידי יצא לאור בעוד כמה חודשים, לאמריקאים היתה האפשרות לראות אותו בקולנוע בפסטיבל ה: eNerGy Anime & Game Festival 2004 בניו-יורק שהתרחש ב20 לנובמבר, השנה
בדיוידי יצורף גם הסרטון הקטן של פוסיס ומינון^-^
הסרט השמיני
_________________________ נחשף טריילר חדש לסרט השמיני, בטריילר רואים את מיו עף מעל המים בתוך טירה שכזו. לפי האמירות בטריילר, הסיפור כנראה יהיה קשור לאיך כל הפוקימונים התחילו, שינוי בעלילה של להציל את העולם, לכו תדעו
מיו וגיבור מדריכי הגלים, יצא לקולנוע ביפן בתאריך: 16.6.2005 הסרטון הקצר יהיה של פיקאצ'ו וגונבה, הפוקימון הראון שנחשף מהדור השמיני.

Thestral

New member
../images/Emo42.gifפוסטר הסרט השמיני../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

Thestral

New member
../images/Emo188.gifופוסטר הסרטון הקצר../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

יום נעים

Thestral

New member
תגובות, מישהו../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

Pikachuit!

New member
ואוו.. אני פשוט לא מאמינה..

הם חייבים לסיים את הסדרה הזאת כבר, ודחוף. אלוהים ישמור, סרט שמיני? אני כבר פרשתי בחמישי (שהיה גרוע כמו לא יודעת מה...) ותאמינו לי, שאם הייתם מכירים אותי לפני בערך שנתיים-שלוש, הייתי הפריקית של פוקימון הכי גדולה בארץ (ובאמת, זה התבטא בכל כך הרבה דברים...) עכשיו ברצינות, אני ממש לא מבינה למה הם עדיין ממשיכים את הסדרה הזאת, מה יש להמשיך בה? כשזה היה עוד בעונה הראשונה זה היה טוב, שזה היה בעונה השנייה זה היה אפילו עוד יותר טוב (לדעתי לפחות), העונה השלישית כבר הייתה התדרדרות, והרביעית? חחחח.. משם זה כבר נהיה קטסטרופה. איזו עונה הם עכשיו לעזאזל? איזו עונה שזאת לא תהיה, אני מוכנה לחתום על מיליון דולר שהנושא העיקרי של הסדרה נשאר הפוקימונים (שפשוט ממשיכים לצאת ולצאת, מלווים בחורי עלילה ענקיים, כמו שפנפני מעבדה שמתרבים בקצב מסחרחר) ו"תגליות מדהימות על עולם הפוקימונים" שלא מעניינות תתחת של אף אחד... האכזבה הכי גדולה שלי מהסדרה הזאת הייתה, באופן מאוד אירוני, הפוקימונים. כמה כבר מעניין את הצופים לדעת על 400 מפלצות שמתיימרות להיות חמודות? ועוד הכל כל כך ממוחזר! וזה פשוט -לא- משתנה! לסדרה היה פוטנציאל ענקי, ממש ענקי, להיות משהו מעבר לסתם סדרה על יצורים שנלחמים אחד בשני.. אפשר היה לפתח את הדמויות, אפשר היה להתמקד במערכות יחסים, אפשר היה להתמקד בעבר שלהם, אפשר היה להתעמק בכל אספקט אפשרי בחיים של הדמויות האלה, בתור סדרה כל כך ארוכה , ורמת ההקשרות של הצופה אל הדמויות, זה היה יכול להיות כל כך מוצלח. אבל לא, הנושא היחידי שמעניין את היוצרים זה פוקימונים, פוקימונים, ושוב.. פוקימונים. הם כבר איבדו את הצפון.. המסחריות עלתה להם למוח... לעזאזל, איזה מתקפות חדשות (שלא דומות לקודומותיהן) הם ממשיכים להפליץ? ועד מתי לעזאזל ימשיכו לצאת עוד ועוד פוקימונים שיימלאו לנו עוד 100 פרקים, לעוד עונה "חדשה", נוסחתית, ומלאת זבל משעמם? והסרט השמיני הזה, פאקינג שיט, על מיו ועל איך "עולם הפוקימונים נוצר"? אני לא מבינה, הם פשוט -חייבים- להתעסק רק בפוקימונים ובעולם הדפוק הזה שהם יצרו? הם לא יכולים לקחת את הסדרה לפאן קצת יותר רציני? או מעניין? או מרענן? או חדש?! פוקימון - היה פעם אהבת חיי...אבל ככל שזה נמשך ונמשך, אני פשוט מתפלאת להאמין שכל כך אהבתי את זה פעם, שישימו לזה כבר סוף.

Yuske

New member
מסכים עם הרוב

למרות שדי יהיה לי עצוב לראות הודעה "פוקימון נגמר" אבל אם יחדשו את הסדרה עם דמויות חדשות (ולא מקס ומאי במקום מיסטי!) או הרפתקאות חדשות (שלא חוזרות על עצמן), או פרקי פילר שלהם יהיו על יחסים בין דמויות וכו ולא "בואו נעזור לפוקימון המסכן הזה כדיי להתפתח" או משהו כזה, הם באמת מתמקדים יותר מידי על פוקימונים מומצאים (למרות שהסרט השמיני נראה לי שיהיה מעניין יחסית). וכאן איי רסט מיי כיס.

livnatkris

New member
../images/Emo29.gif

נמאס לי כבר להגיד את זה אבל: בספישל של ראיקו אני ממש לא חושבת שזה ככה. אני חושבת שזה הקטע היחיד בסידרה שראיתי בגלל הדמויות ולא בגלל הפוקימונים #__#

למעלה