עדכון פגישת צוות הסברה

אירילה

New member
../images/Emo124.gif עדכון פגישת צוות הסברה

היום התקיימה ישיבה מן המניין של חברי הועד המנהל של העמותה. בישיבה זו העלתי בפני הועד המנהל את היוזמה שלכן בנושא ההסברה. רק תשבוחות היו והגדיל היו"ר הזמני עו"ד מיכאל קידר בכך שהעלה הצעה לצרף לישיבת הועד המנהל הבאה את צוות ההסברה של הפורום ,ההצעה התקבלה פה אחד - בברכה כמובן. אי לכך ובהתאם לזאת מוזמנים חברי צוות ההסברה לישיבת הועד המנהל הקרובה שתתקיים ב - 25/4 יום ג' בשעה 16.00 במשרדי העמותה. קודם לכן תדרש מכן "הקרבה" של מפגש מקדים עם מנכ"ל העמותה מר גרי רוט בתאריך 20/4 יום ה' בשעה 17.00 גם כן במשרדי העמותה , למעשה זו תהיה הכנה לקראת הפגישה עם הועד המנהל וקביעת הסעיפים המוסכמים. נא הערכנה בהתאם ,סידורים וכו'. בהזדמנות זו ,אני שוב מבקש להעביר לכן את תודתי האישית להרתמותכן לנושא, כן ירבו כמותכן. תודה מקרב לב גרשון

zs1957

New member
תודה על העדכון

רשמתי לפני את תאריכי המפגשים ואגיע אליהם. תודה על שיתוף הפעולה.בהצלחה לכולנו במשימה זהבה שחם

צוות ההסברה

לגרשון בוקר טוב, תודה על העדכון. אני מקווה שאגיע בע"ה למפגש ב 20.4 . להתראות , טובה

ענתי44

New member
מקווה שאוכל לבוא

לגבי ה-20.4 לא ברור אם אוכל לבוא כי זה חול המועד ואמא תהיה בבית ולא בטוח שהמטפלת תהיה פנויה. לגבי הפגישה השניה נראה לי יותר אפשרי

מפגש הסברה

לענתי בוקר טוב, המפגש יוצא באיסרו חג של פסח - חג המימונה. שיהיה לך יום נפלא. טובה

ענתי44

New member
אני יודעת

כל אותו שבוע אין מרכז יום, ולמעט הסדר אני לבד עם אמא. זה השבוע הכי קשה בשנה.

ronnyw

New member
מעון יום בפסח.

ענתי, אמא שלי הולכת מידי יום למוסד דומה (יש לו שם אחר "מועדון לקשישים" או משהו כזה - אבל זה מעון יומי לחולי אלצהיימר כמו שלכם בדיוק.) המוסד "שלנו" פתוח בערב החג וכן בכל המועד. אמנם מאוחר, אבל אולי זו גזרה שאפשר לבטל? אני בטוחה שגם המשפחות האחרות ישמחו אם המוסד ימשיך להתנהל כרגיל (בעיקר כיוון שהוצאת הזקנים משגרת חייהם למשך 9 ימים עלולה להקשות מאוד את השיבה לשגרה אחרי החג). אם לא לשנה זו - צריך יהיה לחשוב על כך מבעוד מועד בחגים הבאים (סוכות זה אותו סיפור?)

ronnyw

New member
אופס, טעות איות

התכוונתי שהמועדון פתוח בכל חול המועד. התפספסה לי מילה...

אירילה

New member
עדיין לא הבנתי ,באות או לא? ../images/Emo132.gif

אין חובה (החובה היא כמובן מחוייבות אישית) ,אבל ע"מ שהפרוייקט ייראה רציני ושהדיבורים ייהפכו למעשים ,גם אנחנו צריכים להיות רציניים ,ולכן עם כל הקושי של האילוצים הקיימים ,אנא נסו למצוא הסדר ע"מ להגיע לשני המפגשים ,לא הייתי אומר שהמפגש הראשון אינו חשוב ,משום שאז נכין ביחד את טיוטת עקרונות ההסברה שתהיה מוסכמת על ידנו וגם על ידי גרי ובפגישה הבאה עם הועד המנהל של העמותה ,נשטח בפניהם את תורתנו שסוכמה מראש ,כך גם ניראה רציניים ומכובדים מאוד. בכל אופן אני בא.....

zs1957

New member
אני מגיעה לשני המפגשים החשובים

אני מקווה שגם ענ וטבה תגענה למפגשים ויחד נוכל להזיזי ענינים. אני וענת נוסעות לסוף שבוע בנהריה ,חבל שלא תוכל להגיע. רציתי להעלות רעיון אולי נעשנ מפגש של חברי הפורום עם חברי העמותה ונצא לטיול בפסח שאתה תדריך. האם זה מתאים לך מבחינת הלו"ז? עדיף לעשות בחול המועד פסח לפני הנסיעות שלך לחו"ל. אשמח לשמוע את תגובתך. ושוב תודה שכתב בפורום שלי הגעת את הכותבת. שבת שלום זהבה שחם

פנטזי1

New member
ענתי שלום

האם כשאין מרכז יום בפסח לא שולחים מטפלת מחברת כוח האדם כמו שהם עושים אם לא יכולים להגיע כשלא מרגישים טוב?

zs1957

New member
טובה אנחנו זקוקוים לך חשוב שתואי

לשני המפגשים עם גרי רוט. חייבים לקדם את הענינים אחרת לא יזוז כלום. לא ניתן לקיים מפגש בלעדייך ובלעדי ענת. תעשי את כל המאמצים להגיע. אנחנו נחגוג את המימונה במשרדי העמותה עם התוכניות. סתם התלוצצתי. מה שלום בעלך?אני מבינה שהוא טרם השתכנע ללכת לקבוצת תמיכה. אין להכריח אותו עם הוא מסרב.חשוב שאת תלכי. אם נפתחת קבוצה בכפר סבא במחלקה לשרותים חברתיים אני אבוא אתך. עדכני אותי על מועד המפגש. שבת שלום זהבה שחם

zs1957

New member
ענתי אנחנו זקוקים לך חשוב שתבואי

למפגשים עם גרי רוט. תשכנעי את המטפלת להשאר עם אמא שלך ותבואי אי אפשר לקיים מפגש בלעדייך ובלעדי טובה. תעשי את כל המאמץ להגיע. שבת שלום זהבה שחם.

ענתי44

New member
ברור שאני אעשה מאמץ

אבל שתי האפשרויות הם בעלות משפחה ולא בטוח שהם יהיו פנויות.

zs1957

New member
תבררי כעת אם הן פנויות להחליפך

בתאריכים הללו. חשוב מאד שתבואי. העלתי מספר נקודות בנושא קו לזקן תעלי גם את ונאחד את הנקודות. בשבוע הבא אנחנו בנהריה. אני מצפה לזה בכליון עיניים.נעשה חיים . תביאי מצלמה.גם אני מביאה. נכתוב כתבה לעלון העמותה ונצרף תמנות. שבת שלום, זהבה שחם.

ענתי44

New member
זה מוקדם מידי

כי גם אם אחת מהן תאשר לי שתבוא והבן שלה יפיל עליה את הנכדים אז היא תתנצל ותבקש סליחה ולא תגיע. אני חוששת לגבי התאריך הראשון. מצלמה אין לי אני אשאל את יוסי ידידי אם יש לו. גם אני ממתינה בקוצר רוח לנופש הזה

למעלה