עדכון פורום, ינואר 2005 (3)

לארי

New member
../images/Emo124.gifעדכון פורום, ינואר 2005 (3)

שלום לכולם, מצרף קישור למאמרים, שם נמצא העדכון החדש, ינואר 2005, מאחל לכולם קריאה מועילה ומהנה. לסיפא, יש לי שאלה קטנה
(אבל, לענות רק לאחר הקריאה, אוקיי ?
) חשוב לי לדעת מה דעתכם על העדכון, האם הוא שימושי, האם יש בו צורך ואתם מוצאים בו תועלת? האם לדעתכם יש להמשיך בו? לצורך עריכת וכתיבת העדכון ,אני משקיע לא מעט שעות ולכן חשוב לי ההיזון החוזר, כתגובה לעדכון בשרשור זה.
! לארי

לארי

New member
מצרף מחיר עדכני של נפט 2.98 ש"ח

לליטר. הוזמנו 300 ליטר נפט מחברת דור בתאריך 2.1.05 ע"י שי אהרוני תושב הישוב,וחברת דור מסרה לו שיגיעו לישוב ביום ג' הקרוב . מחיר ליטר 2.98 ₪ .
לשי על המידע !

המשך בדרכך!../images/Emo140.gif

לארי, לאט לאט אתה צובר זכויות באופן בו מנוהל הישוב הזה, לשביעות רצונם של תושביו. הפורום המנוהל על ידך משמש, כידוע לך, בסיס איתן להכרות עם תושבי הישוב ומפיץ סביבו אוירה של פירגון, שיתוף פעולה, שקיפות וחתירה משותפת למען יעדי המחר (ללא מרכאות!), וקנאת סופרים רק מרבה חוכמה. ריכוז המידע התקופתי מאפשר רענון גם למכורים לפורום (כמוני) וגם לנקלעים אליו במקרה (וכידוע, אין מקרה בעולם). בנוסף המידע המרוכז מצטבר ונערם לטובת הארכיון אשר ישמש את כולנו בעתיד להתגאות ולהסתפק (מלשון "סיפוק") במעשי ידינו. אל תתייאש ואל תוריד את הרגל מהגז!

עדכונים

לארי שלום, לצערי היו לי בעיות עם פורום תפוז, כך שאני מוסיפה את התגובה רק עכשיו. בכל אופן לשאלתך על העדכונים: העדכונים אכן חשובים ומצויינם ועושים סדר בראש. עם זאת לדעתי אין צורך לסכם את מה שמופיע בלוחות. מי שמחפש משהו מסויים, יכול להכנס אליהם על פי הנושא. החיפוש מאד פשוט ונוח. אבל, אולי יש מקום לנפות הודעות ישנות, אחרי פרק זמן שיייקבע מראש, כמו חודש או חודשיים. מי שההודעה עדיין אקטואלית, יוכל לבקש להעלות אותה שוב. בצורה זו, הלוחות יהיו כל הזמן מעודכנים ויעודדו כניסה יותר מסיבית של הגולשים. מיכל גורדון

למעלה