עדכון!

Death of Rats

New member
../images/Emo124.gifעדכון!../images/Emo124.gif

קודם כל הוחלף הסקר, אחרי שנים שנים שנים
מצטערת שלא הצלחתי לחשוב על משהו קצת יותר, אר, ~סקרי~. כמו כן אני רוצה להתחיל את העינן של סקר הפראצ'ט הגדול, עכשיו כשיש לנו את תת הסדרות (תודה ליאת ורחל!). הבוקריפורטס של ויימס הוכנסו למאמרים, אבל לצערי אין אפשרות (שאני יודעת עליה) לסדר את הכתב כך שיתחיל מצד שמאל ולא ימין, ולכן כל העסק מבולגן למדי >_<. אגב, להדגיש את כל המקומות בהם מוות מדבר זה לא נחמד
גם רשימת הספרים לפי תת הסדרות נוספה למאמרים. אנשים שמציירים פאנארטים: אנא סירקו וחילקו (נשמע כמו משהו מ"בארני" >_<). לי אמנם יש כמה, אבל הם די זוועה (ציירתי אותם בשנה שעברה ^^;). במחצית הזו אני מתכננת לצייר כריכה למונסטרוס רג'ימנט במסגרת בוק ריפורט, ואם היא לא תצא זוועה כל השאר אני מבטיחה לסרוק אותה
יום טוב והמשך שבוע נעים

The Mad Hatter

New member
הצבעתי ראשונה! יאי!

באמת, משימה קשה...:/ וקולי הלך, כמובן, לאפשרות המחסור בגולשים. הביאו את חבריכם! תגררו את מי שרק אפשר! יש לי פאנארט להעלות, אבל המחש עם הסורק תפוס כל הזמן על ידי אחי המעצבנים, אז זה עשוי לקחת קצת זמן. חוץ מזה שאני צריכה לעשות תיקונים ורקע, אז...המ. בכל מקרה, אני אעלה את זה לפורום בקרוב, אני מניחה. ותסרקי מהר את הכריכה שלך לMR. מעניין אותי לראות. ניסיתי לעשות תמונה קבוצתית של רוב הדמויות, אבל אין לי מושג איך לצייר טרול ואיגור, אז כל הציור נהרס. וככה גם היה כשניסיתי לצייר את המשמר. P:

Athaclena

New member
אני הצבעתי שנייה.

וניסיתי לגרור לכאן אנשים (7 אנשים!!!) או ליתר דיוק כתבתי להם email עם קישור ורמז דק לבוא לפה. לצערי זה לא כ"כ עבד
אולי בגלל שאחד לומד ועובד ומטפל בתינוק החדש שלו, 2 לומדים וכל השאר בצבא, ורובם עסוקים בטירוף. האמת שראיתי את רובם לאחרונה ושכחתי לשאול אותם
אבל היי, ניסיתי! אני לא מציירת בכלל

ויימס

New member
ראיתי שהצביעו חמישה אנשים.

יופי! זה אומר שכולם הצביעו!
שיט, יוצאות לי יותר מדי הודעות ציניות בזמן האחרון... הזדהות יתר עם סתמרוח בגלל הפאנפיק או משהו. זה עושה לי צרבת. אתם לא נעלבים, נכון? אתם מבינים שזו דרכי להגיד שאני אוהבת אתכם???
הצבעתי שחסרים גולשים, כי מאמרים וכל מיני עניינים אנחנו מביאים, אז רק חסר שהיינו הרבה אנשים, ואז היה לנו... אה... פורום עם הרבה אנשים! ...אבל זה בסדר, יש לנו פורום קטן ואיכותי!

dino_din

New member
שכחת כמה דברים שמאוד חסרים פה

כיבוד (אני מבטיח לך שזה כבר מעלה את אחוז הביקורים ב 220%). פינות יצירה. הופעות אורח. סטיקרים ושלטי חוצות. וחלוקת פרסים למצטייני פורום חודשיים ! אז איך את מצפה שהפורם יתפתח ?? לילה טוב, דינו. >מוכן להופיע כאורח בתשלום<

ויימס

New member
הופעות סטרפטיז...

בחורות רוקדות... אלף פילים... ...מרק עוף...? ...עציצי פלסטיק...?

למעלה