ולנטינו לוי
New member
../images/Emo124.gif עדכונים באתר!
1. יש חידון חדש על גלי עטרי! כדי להיכנס לחידון, בעמוד הראשי תלחצו על "מידע", ושם תיכנסו ל"חידון גלי עטרי"! אל תשכחו לכתוב פה אחרי זה מה הציון שקיבלתם...(ותהיו אמיתיים
) תודה לעדי שכתב את השאלות
2. בעמוד הדיסקוגרפיה: עלתה בקשה אם אפשר לשמוע חלקים מהשירים באתר! מעכשיו כאשר תיכנסו לעמוד של שיר, תשמעו את השיר ברקע! את רב השירים כרגע ניתן לשמוע באתר! לחלק מהשירים לא מצאתי את המילים לשירים...אם למישהו יש את המילים ויש לו כח וזמן להקליד כאן אני מאוד אודה לו. רשימת השירים שאני צריך את המילים שלהם: קח אותי הביתה: 1. לא יודעת 3. קסם קטלני 4. מאובנת 5. נסיון נוסף 6. קח אותי הביתה 7. שלך עד אתמול 8. למה לך 9. פני בובה ממריאה ברוח 5. מי שצועק 7. חרציות 8. כמה אפשר 10. אל תתייאש אמצע ספטמבר 3. עוד רחוק החוף 5. הבריחה 10. פעמון מצלצל בראשית 6. אמצע שום מקום סימנים 6. בפעם הבאה 7. מתחת לפני השטח 8. משהו 10. עדיין נשארת גלידה 7. גלידה 8. גן עדן מזרחי 10. בועת הפחדנות 12. הרחוב הקטן 13. פני ילדה תודה! אז כנסו עכשיו לאתר של גלי עטרי
גלישה נעימה ושנה טובה
1. יש חידון חדש על גלי עטרי! כדי להיכנס לחידון, בעמוד הראשי תלחצו על "מידע", ושם תיכנסו ל"חידון גלי עטרי"! אל תשכחו לכתוב פה אחרי זה מה הציון שקיבלתם...(ותהיו אמיתיים