עדכונים באתר!

../images/Emo124.gif עדכונים באתר!

1. יש חידון חדש על גלי עטרי! כדי להיכנס לחידון, בעמוד הראשי תלחצו על "מידע", ושם תיכנסו ל"חידון גלי עטרי"! אל תשכחו לכתוב פה אחרי זה מה הציון שקיבלתם...(ותהיו אמיתיים
) תודה לעדי שכתב את השאלות
2. בעמוד הדיסקוגרפיה: עלתה בקשה אם אפשר לשמוע חלקים מהשירים באתר! מעכשיו כאשר תיכנסו לעמוד של שיר, תשמעו את השיר ברקע! את רב השירים כרגע ניתן לשמוע באתר! לחלק מהשירים לא מצאתי את המילים לשירים...אם למישהו יש את המילים ויש לו כח וזמן להקליד כאן אני מאוד אודה לו. רשימת השירים שאני צריך את המילים שלהם: קח אותי הביתה: 1. לא יודעת 3. קסם קטלני 4. מאובנת 5. נסיון נוסף 6. קח אותי הביתה 7. שלך עד אתמול 8. למה לך 9. פני בובה ממריאה ברוח 5. מי שצועק 7. חרציות 8. כמה אפשר 10. אל תתייאש אמצע ספטמבר 3. עוד רחוק החוף 5. הבריחה 10. פעמון מצלצל בראשית 6. אמצע שום מקום סימנים 6. בפעם הבאה 7. מתחת לפני השטח 8. משהו 10. עדיין נשארת גלידה 7. גלידה 8. גן עדן מזרחי 10. בועת הפחדנות 12. הרחוב הקטן 13. פני ילדה תודה! אז כנסו עכשיו לאתר של גלי עטרי
גלישה נעימה ושנה טובה

love amor

New member
תודה על העדכונים../images/Emo13.gif

ויש לי חלק מהמילים..אני אכתוב אח"כ

love amor

New member
הנה 2../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

עוד רחוק החוף מתוך הערפל פנס מטיל אימה, הפחד מזדחל אל תוך הנשמה. גיטרה מיללת מתוך מסך עשן, הראו לי את הדלת, לאן הולכים מכאן. פזמון: עמוק בתוך גופי האש רוצה לטרוף. הלילה אינסופי, ועוד רחוק החוף. ממול בחשכה קרבים אלי פנים, קווי המסכה לפתע משתנים. אני כמעט נשברת, נלחמת בגלים, שוכחת וזוכרת מילים,מילים,מילים. פזמון... הקרב הזה ניטש בתוך מגרש ביתי, כל פעם מחדש, כמו בהילוך איטי. פזמון... פעמון מצלצל פעמון מצלצל בין כותלי הזמן הזמן פועל לטובתו בקרוב הוא יוצא מכאן הזמן לא הזניח אותו. פעמון מצלצל בארובות השמיים הגשם יורד לטובתו השער נסוג לאחור הם באו לשחרר אותו פזמון: בקרוב הוא יוצא לחופש הצדק לא שכח אותו בקרוב הוא יוצא לחופש אל תוך האויר הצח. בקרוב הוא יוצא לחופש השער כבר נפתח וכל הדרכים הם דרך אחת אחרי שעולה השחר.

love amor

New member
כן כן../images/Emo3.gif

עוד רחוק החוף/אהוד מנור-אילן וירצברג פעמון מצלצל/אסתר שמיר-אילן וירצברג

vbbabi

New member
../images/Emo9.gif

בחידון הראשון קיבלתי.... 40 :( !!!!!!! ובשני כבר יותר טוב.... קיבלתי 50 !::( !!!!!

R o b b i e

New member
פחות מ-90 לא מקובל עליי ! ../images/Emo13.gif

טוב נו לא כולם חייבים להיות מורעלים כמוני. בכל מקרה שאלות קלות. love amor מי אתה? חדש? היית במקרה אצלי בבית במפגש שגלי היתה? כל השמות פה השתנו וזה מבלבל? אלירן אתה במקרה שלמונזה? מה הולך פה???

שלמונזה

New member
רובי, מענה לתשובות ../images/Emo168.gif

שלמונזה = יפית AKA בת דודה של אלירן שהתעקשה שהיא בת אדם בפני עצמה
ולנטינו לוי = אלירן, בונה האתר. שכולם מכירים ואוהבים.

המילים של השירים

אלירן מה המצב? את המילים לשירים אתה יכול להשיג משירונט.. דאגתי שם שיהיו הרבה מהשירים של גלי יש שם חלק נכבד מהשירים שאתה צריך אם לא את כולם.. אבל.. לפי דעתי צריך רישיון כדי לפרסם את המילים באתר.. תנסה.. :) עודד

hilali1

New member
הוא יכול

פשוט לשים קישורים לשירונט ואז זה חוקי לגמרי

למעלה