עדכונים בפורום

מיצי007

New member
../images/Emo124.gifעדכונים בפורום../images/Emo70.gif

עכשיו שחזרתי אפשר לעדכן אתכן קצת במה חדש פה ושם,בפורום ואצל ג'ון ג'ון
נתחיל ב
חדשות ג'וני
:
הגולשת ניקול (גין גריי) הביאה לנו את הטריילר לסיקרט ווינדו,ואת הקישור אליו אתם יכולים למצוא למטה בקישורים המצורפים.
ג'וני היה מועמד לפרסי המבקרים אך הפסיד לטובת שון פן,הוא גם היה מועמד לפרסי בחירת העם אך הפסיד לטובת מל גיבסון(מה לעזאזל
). ועכשיו ניקול (גין גריי) עידכנה אותנו שהוא מועמד גם לSAG,פרסי איגוד השחקנים. קצת חבל שכל המועמדויות מגיעות בשלב כזה מאוחר לא?
כרגע ג'וני עובד על שני סרטים,ליברטין והסרט הצרפתי(סלחו לי שאני לא מסוגלת לרשום את השם שלו כאן).סיקרט ווינדו עתיד לצאת באפריל והסרט נברלנד עתיד לצאת בנובמבר.נונסטופ ג'וני,24\7
שמועות: השמועות אכן מרמזות על כך שוונסה פאראדי שוב בהריון. עדיין אין הודעה רישמית,אבל בתקווה שעוד חודש ככה תהיה ונוכל לעלוז ולרקוד לעוד מיני ג'ון ג'ון.
עדכונים בפורום:
זוכה הסקר "מוזר אבל אהוב" הוא לא אחר מאשר ג'ק ספארו עם 34 קולות קובעים ולכן,כראוי לכל זוכה בתחרות נפתחה לו גלריה,פשוט לחצו עליי
(תתביישו
איך יכולתן? מה אד ווד עם סוודר האנגורה לא עשה לכן את זה הא
)
עלה סקר חדש ומחודש,"קוזינות או לא להיות". לכו תצביעו לחברה הכי טובה שלכן...
כיף ושטויות: למי שפספסה,ג'וני מועמד בתחרות בתפוז בפורום גאווה צעירה על המעמד הנכסף של גבר השנה 2003,אני מציעה שכולכן תלכו להצביע. מה גם? הסקר לגבר החלומות של פורום בנים בלבד(הקישור מצורף למטה) לא ירד עדיין ויש לנו צ'אנס לעזור לג'וני לזכות,אז יאללה תרימו את התחת שלכן ותלכו כבר להצביע
מידע חיוני: הדיוידי של שודדי הקאריביים יצא בארץ מתורגם והוא עולה 139 ש"ח בחנויות המובחרות וזהו להפעם עד לפעם הבאה-טה טה

מיצי007

New member
מה הקשר?

היא שמה תמונות שדומות אחת לשנייה לא כדי לפתוח שרשור תמונות כאילו what the fuck?

אהבתי../images/Emo13.gif

רואים שזה איכבוד וזה ג'ק. למרות שהם באותה פוזה הם לא דומים. רואים שהוא שחקן מעולה.

ואני לא אמרתי שאת אמרת שאני אמרתי

שהם דומים.
אוקי לומשנה, הבנתי אותך..

Deppaholic

New member
אאההה את גורמת לי לקנא

מעניין כמה זמן ימרחו לי את הקנייה של הדיוידי אוחחח.. מעצבן

למעלה