עדכונים חמים היישר מהתנור

karoleking

New member
../images/Emo124.gifעדכונים חמים היישר מהתנור

כפי שידוע לנו, ביום חמישי הקרוב תשודר כנראה (גם לפי דיאנה וגם לפי לוח שידורים) התוכנית עם עינת שרוף "הלילה הוא שירים" שהשתתפנו בה: "הלילה הוא שירים" עם עינת שרוף - תכנית 1 תכנית שבועית שכולה מוסיקה ושמחה ישראלית, השוזרת קטעי בידור,אירוח, מפגשים מוסיקליים, מחוות ליוצרים ובכלל התאמה ללוח השנה של החיים בישראל בהנחיית עינת שרוף. כל תכנית מוקדשת לאומן/נושא מרכזי, ולמעשה שוזרת את תעודת הזהות האישית והלאומית של האורח המרכזי עם תעודת הזהות המוסיקלית שלו, ההופכת אותו לחלק מפס הקול של כולנו. ניהול מוסיקלי : רועי זוארץ תכנית 1 אורחים: שלומי שבת, גלעד שגב, דפנה ארמוני, יהודה קיסר במקביל, ביום חמישי, תשודר גם ברדיו 91FM בשידור חוזר התוכנית שהשתתפנו גם עם אליקו (זוכרים? בטח זוכרים - איזה לילה!!!) החל מהשעה 22:00. אז תנסו לתמרן. ובנוסף, יום שלישי אחרי זה |(שבוע הבא) שלומי מתארח בתוכנית של אייל גולן "קורא לך". מסכן שלומי

karoleking

New member
מתוקה שלי עכשיו עד פסח תחלמי על עוגיות

אני צריכה להכשיר את המטבח. אז יש עוד 3-4 עוגות שצריכות לצאת עד אז ושלום. אחר כך עוברים לקמח כשר. והאמת, עם הקמח שמצאתי השנה, יש מצב שלא תרגישו בהבדל בכלל.

קרול קרול קרול !!!

אני חושב שאת קצת מגזימה ששלומי מסכן !!! לדעתי זה מאוד מפרגן לשלומי להיות האורח כבוד ואחד השופטים בתוכנית הגמר של אייל גולן "קורא לך" . למי שראה את התוכנוית ולמי שלא ראה חשוב שתדעו שהתוכנית שודרה מדי יום והופיעו בתוכנית זמרים ואורחים מהשורה הראשונה ולשלומי ניתנה הזכות להיות אורח כבוד ושופט שחלק גדול משיריו יהיו בתוכנית הגמר, אז אני ממליץ לא הגמר שיהיה ביום שלישי הבא 12.04.2011 וזה יהיה בשידור חי בערוץ 24 החל מהשעה חמש וזה יצולם מהאומן 17 ואייל יחגוג ביום זה החלפת קידומת ל-40 לסיום אני מאחל לאייל גולן שהוא גם חבר שלי וגם לקוח שלי מזל טוב עד 120 , מכל משפחת פורום שלומי שבת .

karoleking

New member
רפי רפי רפי !!!!

כשאני אומרת ששלומי מסכן זה מתוך הכירות עם שלומי. אני רואה אותו איך לא נוח לו עם כל הדברים האלה. הייתה תוכנית דומה עם שימי תבורי שגם הוא התבקש להגיד מה הוא חושב על בנות שידעו לשיר בערך כמו... טוב עזוב, אחסוך לך... וראיתי את הנבוכה שלו... שלומי לא יגיד בחיים משהו לא מפרגן על מישהו. ולפעמים זה לא פייר אז אני קצת מרחמת על תפקיד כזה. ובקשר לאייל, שיהיה לו במזל. 40, זה גיל קשה.

למעלה