עדכונים... צימרים בראש פינה!

drtrip

New member
../images/Emo124.gifעדכונים... צימרים בראש פינה!

שלום לכם, ברצוני לספר לכם על שני צימרים שראיתי היום בראש פינה. הראשון LA-גליל, צימרים חדשים ויפים מאוד. עיצבה אותם מעצבת על מאזור המרכז שחשבה באמת על כל הפרטים הקטנים... אז כך הצימרים לזוגות. צימר אחד עם ג'קוזי עגול בתוך החדר... שתי מדרגות מיוחדות שקופות שבתוכם יש חלוקי נחל-(זה משהו שעדיין לא ראיתי באף צימר)מובילות לגקוזי הענק והיפה הזה. החדר בסגנון צרפתי ועדין להפליא. הקירות מצופים טפט צרפתי עם נגיעות של פרחים קטנטנים בצבעים עדינים ושקטים... המיטה מעץ מסיבי, מצעים לבנים עם תחרה. פינת אוכל עדינה מעץ. בקיצור משהו אחר... החדר משרה אווירה שלווה ורומנטית, הריהוט בצבע קרם בסגנון צרפתי עתיק... הבקתה השנייה, גם באותו סגנון רק הג'קוזי נמצא בחוץ תחת פרגולה מיוחדת עם וילונות בצבע קרם שסוגרים לאינטימיות מירבית. שתי הסוויטות פונות כל אחת לחצר משלה, מסביבם דק מעץ וגינה מטופחת להפליא... שווה... מחירים לא יקרים כרגע 500 ש"ח למינימום שני לילות, זיל הזול!!! הצימר השני הוא ראש פינת נוי. כשאתה מגיע לבית אתה לא מבין איפה בדיוק יש צימרים. בעלת הבית מאירה-חמודה, בדיוק תפסתי אותה באמצע הצינון של הקייץ, התנצלה אך הראתה לי את המקום. מאחורי הבית יש עולם ומלואו. סוויטה אחת לזוג עם חדר שינה ענק המחובר גם לפינת הטלויזיה והמטבח. מקלחת וג'קוזי מלבני גדול בנפרד. הריהוט מסיבי, הכל מתוקתק ונקי ומסודר להפליא... כשיצאנו הלכנו כמה צעדים ופתאום ראיתי שתי בקתות עץ גדולות המשקיפות לנוף של ראש פינה. כל בקתה באזור שלה. לכל בקתה גינה משלה וחצר משלה ופרטיות משלה. בכניסה יש מרפסת נהדרת המשקיפה לנוף עם פינת ישיבה. בתוך הבקתה גקוזי גדול עם חלונות ענקיים הפונים לנוף, מיטה, שרותים ומקלחת, פינת ישיבה ומטבחון. מקום יפה,ירוק, מוקף בצמחייה ונותן פרטיות. מאירה סיפרה כי היא נמצאת באתר הפסגה וכי הם מומלצי מפה. לא סתם!!! וזהו להיום...

drtrip

New member
שכחתי להוסיף לכם קישורים...

אני חייבת לציין רק שהאתר של ראש פינת נוי, לא משקף את יופי המקום. לפי דעתי המקום הרבה יותר יפה מכל האתרים שבנו להם שעד עכשיו ראיתי!

ShirShir

New member
לפי התרשמות באתר שלהם../images/Emo26.gif

"LA-גליל" נראה מהמם
אלו צימרים חדשים
מתי הוקמו

ה דרומי

New member
אחלה ../images/Emo51.gif לעדכונים מקווים שיש

גם תמונות לגלריה? ושאלה האם הם נמצאים ברחוב הראשי? רחוב המיסדים. או שהם יותר למעלה? ושוב תודה להשקעה.

drtrip

New member
הדרומי היקר!!../images/Emo13.gif

אתה יודע שקשה לי מאוד עם תמונות.... ואני לא תמיד עם המצלמה... וחוץ מזה להעביר מהמצלמה למחשב... סיפור בשבילי... אז אין לי תמונות לצערי
אבל הכנסתי קישורים.
דרך אגב מבחינת מיקום אז לה גליל נמצא בראש פינה למטה ליד הככר השנייה ופינת נוי נמצאים בהרחבה ג' שזה יותר למעלה ובצד השני של ראש פינה.

lavendula

New member
מהצצה ב-2 האתרים, נדמה לי

שבשניהם אין פינת ישיבה בתוך הבקתה- כלומר סלון, נכון?

drtrip

New member
שלום לך שוב...../images/Emo13.gif

לא היה לי כ"כ זמן לפרט אתמול, אך היום אפרט לך בדיוק לגבי פינות הישיבה שעליהם את שואלת. אז ככה ב-LA גליל יש שני צימרים זוגיים והמקום ישיבה שלהם הוא גם פינת האוכל. בראש פינת נוי, לכל צימר יש גם פינת ישיבה נפרדת+טלויזיה. מקווה שהסברתי את עצמי טוב יותר הפעם.

נומנום

New member
האם LA גליל מתאים לילדים?

דיברתי עם בעלת המקום והיא אמרה שאין בעיה. אשמח גם אם תחווי את דעתך... ועוד שאלונת- האם הצימרים זהים? המחיר עבורם הנו זהה. יש לדעתך צימר עדיף?

drtrip

New member
תראה..

הצימר כעקרון לזוג, אך הוא מרווח ולכן יש אפשרות להכניס מיטת תינוק, אין עוד מיטה למבוגר בחדר, כך השאלה בן כמה הילד. הצימרים זהים בתפאורה ובעיצוב אך באחד הג'קוזי בתוך הצימר ובשני הגקוזי מחוץ לצימר. אם הייתי צריכה לבחור, היה לי מאוד מאוד קשה בין שניהם, את שניהם מאוד מאוד אהבתי.אתם צריכים להחליט רק עם אתם רוצים גקוזי בחוץ או בפנים, ואז יהיה לכם קל לבחור. שני הצימרים מדהימים, לכל אחד כניסה נפרדת, אף אחד לא רואה את השני. ממליצה בחום עם מחיר הרצה שכזה!!! חבל"ז... נראה לי שברגע שהם יחשפו יותר, המחירים ירקיעו שחקים ל-900/1000 ש"ח.

lavendula

New member
כבר את מפתה אותם להעלות מחירים?

אני דווקא מקווה שהם ידעו לשמור על פרופורציות וימשיכו לגבות מחיר שפוי, להבדיל מהרבה בעלי צימרים שסובלים מאגו-טריפ, במיוחד בראש-פינה, ולפעמים ממש לא בצדק.

drtrip

New member
לונדולה יקירתי,

אני פשוט מכירה צימרים בסגנון שלהם ובאמת במחירים גבוהים מאוד, מה שהם אמרו לי שאלו מחירי הרצה ובעתיד זה יעלה. אני אומרת מה שאני שומעת.

למעלה