עדכונים

ayaliar

Well-known member
../images/Emo124.gifעדכונים../images/Emo124.gif

ההופעה הבאה בתיאטרון תמונע תהיה ב-11.11.05, יום שישי
ב-19.10.05, יתקיים ערב הצדעה לעוזי חיטמן ז"ל במסגרת פסטיבל היין בראשון לציון, בהשתתפות אוהד חיטמן, הראל סקעת, ארקדי דוכין, נינט טייב, זהבה בן ועוד המופע, "עוד סיפור של אהבה", יהיה בהיכל התרבות בראשון בשעה 21:00 ויצולם לערוץ 10. כרטיס עולה 90 שקלים ולא נשארו הרבה.
הקליפ של "נהר האהבה" יצא אחרי החגים

booksmeller1

New member
תודה איה!

פעם ראשונה שלא אוכל לבוא למופע של תמונע והמופע של עוזי חיטמן יוצא בדיוק על היומולדת שלי שלא לדבר על ה90 שקל שאין לי :( בטח צריך להיות ערב מדהים. תהנו כולכם.

dabnir15

New member
תודה איההההההה:)

איזה באסה ששוב ההופעה ביום שישי (לכל השומרי מסורת וכדומה). אני מקווה להיות שם :) תודה על העדכון של הקליפ, מחכה לראות אותו. ובקשר להופעה לזכרו של עוזי חיטמן ז"ל אני לצערי לא מגיע, מי שהולך תהנו ותשירו. תודה איה.

ranch22

New member
לא!!!!!

די זה לא הולך ככה מעכשיו אני ברוגז עם אוהד....
{הערה:אז מה אם אני לא יכולה להיות ברוגז איתו באמת.העיקר הכוונה.}

herut123

New member
וואי נכון רינת וענת

גם עכשיו לא יכולות לבוא למה הוא לא עושה במוצ"ש?

ayaliar

Well-known member
דיברתי איתו על זה אתמול

הוא אמר שהוא יודע שזה בעייתי בשביל חלק מהאנשים אבל שזה לא תלוי בו קודם כל צריך להתחשב בלו"ז של הנגנים ולקבוע הופעות כשכולם יכולים להגיע. דבר שני יש את עניין המקומות שבהם הוא מופיע שמבקשים מופעים בסופי שבוע, בדר"כ בימי שישי. אוהד עצמו לא ממש קובע באיזה יום הוא מופיע בקיצור, תצעקו על תיאטרון תמונע
אני בטוחה שבסופו של דבר יהיו הופעות באמצע השבוע שכולם יוכלו להגיע אליהן

ענת 19

New member
וואו זה ממש ממש מאכזב!!!

אני לא מאינה שההופעה הבאה גם ביום שישי! איה, אני ממש שמחה שדיברת איתו על זה אבל אני חושבת שאם היה לו טיפה יותר אכפת הוא היה עושה עוד משהו בנידון. בכל זאת כבר 3 הופעות! ואני באמת הולכת לצעוק על "תמונע" מה הם מנסים להיפטר מכל שומרי המסורת שבינינו?

booksmeller1

New member
אני מציעה באמת לגשת אל המקור ו

להתקשר לתמונע ולבקש להתחשב עד כמה שהם יכולים. שינסו לקחת את זה לתשומת ליבם. אני לא אוכל להגיע גם ככה להופעה של ה-11 בנוב' כי אני הולכת לקורס שמתפרס על כל הסופ"ש לתוך הלילה :\

dabnir15

New member
ניצול אשכול :) שאלה מקווה לתשובה

אוהד גר ברעננה?! אם לא היכן גר אוהד?

תודה איה...

יו.. אולי אני אבוא להופעה... הלוואי... שלא יעשה באמצע שבוע שיעשה בימי חמישי, זה הכי טוב לכולם, גם לשומרי מסורת וגם לי שאני צריה לבוא מהצפון... אמ... ויש לי רעיון יותר טוב, שיופיע גם בצפון!!!!!!!!!!!!!!! סליחה לכל המרכזניקים...

למעלה