עודכן לוח ההופעות של גלי

../images/Emo124.gif עודכן לוח ההופעות של גלי../images/Emo70.gif

הילה, לצערי, שוב אין לי בשורות טובות בשבילך. כנ"ל לגבי רינה... גלי מופיעה בעיקר באזור המרכז...
4/12/2004(ז) - קמלוט הרצליה, 22:00
18/12/2004(ז) - פיוז'ן תל אביב, 22:30 בשני הסופי שבוע האלו, אני בבית...אך ההופעות יוצאות בימי שבת, דבר שיקשה עליי לקום יום ראשון

עדי 345

New member
לאלירן

אהלן!! בעמוד ההופעות באתר, לא רואים את המספר 4 ו-18 (הימים של ההופעה) אלא רק את חודש 12... להת' וחזרה נעימה (יש דבר כזה????) לבסיס עדי

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לא נראה לי שיש דבר כזה
כל חזרה לבסיס היא לא נעימה... לעוד מישהו יש את הבעיה הזו שלא רואים את הימים? אצלי רואים את זה טוב
אגב, זה 4 ו-18... (שני ימי שבת)

hilali1

New member
לא נורא... אני אמתין בסבלנות

אבל אם מישהו יוכל לבדוק אם באמת מתישהו היא תופיע בירושלים אז אני אשמח. תודה, הילה

sarit29

New member
יכול להיות שיש הופעה סגורה בי-ם

אבל הבעיה שרק אסף דרעי מנהלה של גלי יכול לתת מענה לשאלות האלה. אני מקווה שהוא ייכנס לאתר בימים הקרובים ויעדכן.

שלמונזה

New member
סגורה זה אומר ש... ../images/Emo168.gif

ההופעה היא לא לכל אחד, יעני אין מכירת כרטיסים לכולם. זה בעיקרון הופעה פרטית למי שהזמין (משרדים של היי טייק, בנקים שמביאים הופעות לעובדים שלהם, וכו')

hilali1

New member
הרגת אותי מצחוק...

תודה! הצטננתי משום מה...(וכשאני מצוננת הדמעות זולגות לבד. אבל רק מעין אחת) וגם ממש ביאס אותי שההופעה בירשלים כנראה ותהיה סגורה לקהל...

../images/Emo6.gif

גם לי הדמעות זולגות, ונראה כאילו אני בוכה... זו הרגשה ממש חרא במיוחד שאתה בצבא, כי לא מקבלים על זה גימלים. בתור חובש אני יכול להגיד שנותנים כולה טיפות אף שעוזרות רק אחרי יומיים... לי היה את זה סוף שבוע שעבר, וכלכך רציתי לתת לעצמי בתים....

hilali1

New member
אתה חובש??????

עכשיו בכלל נפלתי מכיסא.. סתם
מותר לשאול איפה? דווקא עם כמו שאני נראית כשאני מצוננת, למרות שאין חום, ישר היו נותנים לי גימלים... רק בריאות לכולנו, הילה

תאמיני לי

שלא יותר גרוע ממני ובכלל ראיתי אנשים שמרגישים ממש גרוע, וכמה שהייתי רוצה לתת להםפ בתים או משהו, אין להם חום, אז זה באסה... אני כבר שולח לך מסר, איפה

sarit29

New member
אני לא יודעת אם אכן יש אמרתי אולי

לגלי יש הרבה הופעות סגורות ויכול להיות שגם באיזור ירושליים אני אנסה לבדוק ובמידה וכן ולא צפויה הופעה פתוחה לקהל הרחב אני אדבר עם אסף שיכניס אותך אולי עם עוד חברה אני לא מאמינה שתהיה בעיה. לפני שנים הייתי באינספור הופעות "סגורות" של גלי פשוט הייתי מחכה לה בחוץ ונכנסת יחד איתה... כי הופעות פתוחות יש רק אחרי שיוצא תקליט ויוצאים במופע האומנים בארץ מתפרנסים בעיקר מהופעות "סגורות".

hilali1

New member
היי תודה!!

תיראי אולי, זה 50% כן 50% לא... אני מחכה לעידכון ממך.ובכלל. בינתיים אצניע תגובות (כמו שאומרים בצבא (בטירונות))

בהופעה ב-18/12 גלי מארחת את

אתי אנקרי, שרית שימי
שמתי עין על ההופעה הזאת
שימו
למשהו מוזר, בעמוד של ההופעות ב"קמלוט" רשום שבדיוק באותה שעה יש גם הופעה של קורין אלאל
זה יכול להיות? כאילו יש שם כמה אולמות? או שזה אומר שאחד מהם זה טעות...
הנה, תראו פה

שרית7

New member
בקשר להופעות

אם היא מארחת את אתי אנקרי זה נשמע לי ממש אחלה אני מאוד אוהבת את אתי אנקרי ומה שעוד יותר משמח אותי, זה שיש לי הרגשה שהן כנראה הולכות לשתף פעולה באלבום הבא של גלי... וזו כנראה הסיבה לשיתוף הפעולה על הבמה. אני אישית חושבת שאתי אנקרי יוצרת וזמרת נפלאה. גלי ואתי נפגשו (לראשונה נדמה לי) על בימת הפסטיגל בשנת 1992. אני יודעת שגלי מאוד מעריכה את אתי אנקרי. מקווה שאיני טועה בהרגשתי. לגבי ההופעה בקמלוט אז אני בטוחה שיש טעות יכולות להיות שתי אפשרויות או שבכלל קורין מופיעה בת"א וגלי בהרצליה (יש שני קמלוט) וזה יוצא באותה שעה אבל לא באותו מקום, או שיש טעות בתאריך ההופעות של אחת מהן.

למעלה