עוד חודש

dilan angel

New member
../images/Emo124.gifעוד חודש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

יוצא הסינגל הבא של גוון מתוך אלבומה החדש!
הסינגל נקרא: "What You Waiting For?"(אהבתי ת'שם
) היא כתבה אותו ביחד עם לינדה פרי(הבת של אלביס פרסלי אם אני לא טועה
). הקליפ ישוחרר בספטמבר,השיר יצא לרדיו באוקטובר והאלבום יצא לקראת נובמבר! קוצור-יש למה לחכות
לקוח מפה!
(טנקס לTheRasmus)

L P rulez

New member
ווואווו בטח השיר מדהים!

לינדה פרי כתבה את ביוטיפול של כריסטינה...וגם לגוון בטח יהיה ביצוע מדהים!!

NoWords

New member
מה פתתאאוםם../images/Emo3.gif

לינדה פרי לא קשורה לאלביס! לבת של אלביס פרסלי קוראים ליסה מארי פרסלי קיצור, בטח שיר טוב, לינדה אכן כתבה את Beautiful
והיא גם מופיעה ביומן MTV של כריסטינה לשנת 2002 שיר, בטח ראית את היומן פעם אחת הן משחקות פינג פונג ועושות שטויות

dilan angel

New member
אופס התבלבלתי../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif

תמיד יוצא לי לראות ת'יומן של כריס מהקטע שהיא נכנסת לבית הישן שלה עד הסוף שהיא עושה ת'מסיבה של הפיראטים אפעם לא יוצא לי לראות הכל

NoWords

New member
שיר...

כמה לוגואים יש בנתיים? ומתי נעלה אותם לפורום שתתחיל ההצבעה? (את מעלה או אנחנו? נראה לי שהכי טוב שאת תעלי כדי שיהיה סדר)

dilan angel

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif

לבנתיים רק את ונופר שלחתן
נראה לי שיהיה הכי מסודר שאני אעלה וארשום של מי הלוגו התחרות מסתיימת ב15.9,אז כנראה בתאריך הזה אני אעלה אותם.

NoWords

New member
דווקא יש לי רעיון אחר

ב15.9 (היומולדת של אחי
) תעלי את כל הלוגואים שקיבלת, אבל תגידי לכולם שישלחו לך למייל. ואל תכתבי איזה לוגו שייך למי - ככה אם מישהו מצביע - הוא מצביע רק מתוך יופי נטו וכמובן מי ששלח לא יגיד "זה שלי!" וכאלה, ואני מציעה שההצבעות יהיו על ידי כך שנשלח אלייך מסר של מספר הלוגו שהכי אהבנו מה את אומרת?

dilan angel

New member
בסוף השתמשתי בחצי מהרעיון../images/Emo110.gif

כי אני חושבת שבמסרים זה נראה פחות אמין. אני חושבת שאם ההצבעה תהייה גלוייה ככה לא יהיו בעיות

למעלה