עוד סירטון, ועוד סירטון...

The Immortal Me

New member
../images/Emo124.gifעוד סירטון, ועוד סירטון...

טוב, אז הכנתי סירטון על וונדרוול של אואזיס, ויצא חמוד למדי, ואז גיליתי את הגרסה האקוסטית של בריאן אדאמס (בכלל בסירטון על ורוניקה), אז החלטתי לעשות משהו שרציתי לעשות כבר המון זמן, וזה למזג. אז עכשיו יש לנו שני סירטונים. קבלו: 1. סירטון ראשון- שיר: Oasis- Wonderwall קליפים: בעיקר עונה שביעית ושמינית. קטעים די מפוזרים, אבל באותה עונה לפחות (*אהמ-ים-אהמ*)! קישור: http://www.youtube.com/watch?v=kZ9tJywjcV0 2. סירטון שני- שיר: Brian Adams+Oasis- Wonderwall קליפים: אותו סירטון כמו הראשון, אבל מוזיקה (וקצב) שונה. תופתעו לגלות כמה זה משנה את האוירה. ואני מזכירה- זה אותו שיר, רק מבצע ומלודיה שונים. קישור: http://www.youtube.com/watch?v=z1-P8CNVY5c הערות: אני מדגישה, זה אותו סירטון, רק בגרסאות שונות. לדעתי שניהם שווים צפייה, כדי שתראו איך כל המערך של הסירטון משתנה (בגלל מהירות המוזיקה, בסך הכל). בבקשה, תראו את הראשון קודם, ואז את השני. אא, ותגיבו
רוני
.

G House

New member
../images/Emo103.gif

איי! יפה, מדהים, מהמם, מושלם, מרהיב, פנטסטי! ואהבתי יותר את הגירסא האיטית, למרות ששתיהן יפות.

YaEl 15

New member
וואוו! ממש יפה! כל הכבוד!../images/Emo140.gif

אני אישית מעדיפה את הראשון, אבל שתי הגרסאות נחמדות.... שאלה-- את עורכת את זה ב-windows movie maker , נכון?? ניסיתי לעשות שם כמה דברים, אבל זה פשוט נסגר כל פעם שאני מנסה לעשות משהו....
(יש לך מושג למה?) את יודעת על עוד תוכנות טובות לעריכת סרטים?? תודה מראש....

The Immortal Me

New member
:]../images/Emo215.gif

תודה לשתיכן! טוב, טכנית אני השתמשתי במובי מייקר, אבל התוכנה הזאת פשוט נהייתה יותר ויותר מפגרת בשנים האלו, אז אני הכנתי את כל הסירטונים הנאלה כשהיא עוד עבדה, אבל עכשיו אני לא יכולה לעשות איתה בערך כלום. אני לא מכירה תוכנות אחרות, אבל אם את רוצה להשתמש בזאת הכי חשוב זה לשמור אחרי כל דבר קטן שאת עושה. רוני

CheN323

New member
ממש יפה../images/Emo70.gif

השני לטעמי מוצלח יותר, המיזוג ממש מגניב

Dangerous angel

New member
../images/Emo99.gif אין כמו הסרטונים שלך!!!

האמת שאני לא יודעת מה אני אוהבת יותר, לכל אחד יש את המיוחד שבו... בקשר לתוכנה, עכשיו כשאני לומדת , כדאי לך לעבור לפרימייר, תוכנה פשוטה ומאוד ידידותית... תמשיכי להציף אותנו בסרטונים

The Immortal Me

New member
מאיפה אני מורידה את התוכנית?../images/Emo215.gif

אממ, שמעתי על פרימייר, אבל אפשר בכלל להוריד אותה, או שצריך לקנות? רוני
.

Dangerous angel

New member
Premiere Pro

אצלנו בבית הספר משתמשים ב1.5 אבל אני מעדיפה את 2.0 ואל תיבהלי, בהתחלה מסתכלים עליה והיא נראית כאילו את צריכה ללמוד שפה מיוחדת בשבילה אבל היא ממש ידידותית אחרי שמכירים אותה. בהצלחה

YaEl 15

New member
אממ....

את יודעת איפה אפשר "להשיג" אותה? ניסיתי, ולא הצלחתי...

The Immortal Me

New member
אוי, זו תוכנה גאונית!../images/Emo215.gif

שיחקתי איתה אתמול, והיא ממש מאגניבה! ויש לה... יש לה אפקטים! ופיצול מסך! והיא לא נסגרת! ומעלה קבצים בשניות! והעיצוב כל כך יפה! תודה רבה! עכשיו כל מה שנשאר זה לשכנע את אבא שלי לקנות לי ליומולדת... ארג. רוני
.

Dangerous angel

New member
אחרי המובי מייקר כל תוכנה מלכה...

אבל זאת באמת אחת הטובות והידידותיות...

Dangerous angel

New member
ועוד משהו ששכחתי להגיד....

כשתתרגלי לקיצורים שלה זה יהיה יותר נוח אבל בנתיים, כשאת נכנסת לאפקטים את יכולה לכתוב את השם שלהם והיא מוצאת לך, למשל דיזולב את כותבת Diss ממש התחלה של כל אפקט.. וזה באמת על קצה המזלג, יש לך את המקשים J,K,L שזה פליי ו"קדימה" "אחורה" (בשפת רחוב
) ורק תשימי לב שבשני הפליירים בצד יש לך אחד של דגימה (שמראה את קובץ המקור) ואחד שאותו את בעצם חתכת (כשאת מסמנת IN ו OUT במסך דגימה)... נשמע קצת מסובך, תתחילי לעבוד עליה ותתרגלי

barhenhalliwell

New member
אני שונא לעבוד עם גירסא 2

עם כמה שהיא מנסה להיות ידידותית וחביבה, היא פשוט מסורבלת מדיי. פרימייר היא תוכנה נחמדה, אבל היא עושה המון בעיות עם קריאת קבצי וידאו מקודדים, היא פשוט משנה להם את הגודל.. וזה מעצבן. כרגע אני בשלבי השיא של עריכת סרט הגמר שלי. נשארתי יומיים שלמים בבצפר, ובכלל לא ישנתי =\

Dangerous angel

New member
באופן אישי לא נתקלתי בבעיות איתה...

אבל לכל תוכנה יש את הפלוסים והמינוסים שלה... ולעורכים יש חיים קשים

למעלה