עוד קצת רכילות אדוארד

מיצי007

New member
../images/Emo124.gifעוד קצת רכילות אדוארד

כמה דברים:
לפי הדיווחים האחרונים בסיפור סלמה ואד,מסתבר שהכוכבת הלכה לפתיחת גלרית אומנות כלשהי וכאשר נשאלה ממכר שלה -"היכן אד
" פתחה את העיניים ונתקעה במבטה בעוד אחד מהמכרים האחרים שלה ופיו הגדול אמר -"זה נגמר
" מה גם,לפי הדיווחים האחרונים בסיפור שלהם,מתבהר יותר העניין של מי זרק את מי ומסתבר שזה היה אד ככל הנראה.
עוד הוכחה לכך שסלמה שבורה מפרידתם-לפני שהם נפרדו היא הופיעה בג'יי לנו וכשנשאלה על יחסיה עם אד אמרה שהיא מאוד מאושרת ושהיא הייתה רוצה ילדים ממנו. לאחר הפרידה,נראתה סלמה באחת מתוכניות האירוח הספרדיות וכאשר נשאלה על יחסיה עם אד הכוכבת פשוט החליפה נושא או שאמרה כי שינתה את דעתה.
עדכון אדי קצרצר וחמוד-לפני כמה זמן היה הקרנה של הסרט CAMP!. אד נכנס להקרנה,ולפי הדיווחים אומרים כי הוא הגיע לסרט לבדו וצפה בו לבדו וככה,כמה דקות לפני הסוף עזב אד את הקולנוע לבד שכן הוא לא רצה להתקל בהמון ובתקשורת. לאחר מכן הוא נצפה מטייל לבדו ברחובות ניו יורק,ככה סתם
-כמה חמוד זה
אויש איזה קוצ'י
לטרוף אותו...

S P O C K

New member
../images/Emo45.gif

קיצור משפטי ההערצה לאד הרגילים: הוא נפרד ממנה כי הוא יודע שאני מחכה לו איפשהו. גם אני הייתי רוצה ילדים מאד. גם אני הייתי שבורה עם אד היה נפרד ממני. וכו'

SoundsOfSilence

New member
../images/Emo99.gif

מעניין למה הוא זרק אותה... וזה בטח ממש כיף לגור בניו יורק. אפשר לראות את אדי מסתובב לו בעיר ולהתנפל עליו

למעלה