עוד 11 שעות ישודר בבריטניה

TheSegal

New member
../images/Emo124.gifעוד 11 שעות ישודר בבריטניה

הפרק המיוחד לחג המולד של דוקטור הו "The Runaway Bride" התקציר: As Donna is about to marry her boyfriend Lance on Christmas Eve, she suddenly finds herself aboard the TARDIS. As the Doctor tries to get Donna to the church on time, the alien Empress of Racnoss watches closely from the throne in her spaceship. How is Donna the key to an ancient plot to destroy the Earth? With time running out, can the Doctor solve the puzzle, defeat the Empress and stop her army of robot santas? בפרק משתתפת שחקנית נהדרת בשם Sarah Parish שאולי מוכרת למי שראה את "קצוות מפוצלים" בתפקיד The Empress of Racnoss למי מאיתנו (אם יש) שנמצא בבריטניה, צפייה נעימה

Yaki J

New member
ואתמול שודר הפרק של "טורצ'ווד" שכתב

נואל קלארק (מיקי). מהפריוויו של הפרק הקודם הוא נראה מאד מסקרן.

ובשעה זאת משודר

ספיישל קריסטמס בסדרה התיעודית Doctor Who Confidential. הפרק נקרא Monsters and Music ואני מניח שהוא מלווה את הפקת The Runaway Bride אבל רק אחרי שאצפה בו אוכל לדעת לבטח. אה, בעצם רוב הסיכויים שזה לא כדי לא להרוס את הספיישל בערב, אז זה כנראה משהו כללי יותר. (אגב, ממש אהבתי את העונה הראשונה של קונפידנשיאל, השניה הרבה פחות)

עכשיו אני יותר חכם

הספיישל הולך מאחורי הקלעים של *אירוע* שהיה בנובמבר: Doctor Who: A Celebration זהו קונצרט שהנחה דיוויד טננט, שבו התזמורת של ה-BBC מבצעת מוסיקה שנכתבה לסדרה בשנתיים האחרונות. בנובמבר יצא גם הפסקול של 2 העונות ראשונות (שאני מקווה שיגיע גם אלי מתישהו בקרוב).

TheSegal

New member
אוווו אני אוהבת פסקולים

ובמיוחד את הפסקול של הסדרה הזאת

Yaki J

New member
אזהרונת: יש בקונצרט ספויילרים (לא

הורסים במיוחד) לכלה הנמלטת ולטורצ'ווד.

pusher

New member
../images/Emo207.gifאממ...מישהו רוצה שנפתח..

קומונה לבלאקול?מי שרואה חח?

למעלה