עוד 2 ! רק עוד 2 !

ארזS

New member
../images/Emo124.gif עוד 2 ! רק עוד 2 !

רק עוד 2 תמונות חסרות כדי שבאתר JetPhotos יהיו 2,400 תמונות מישראל. ברגע כתיבת הודעה זאת יש 2,398 תמונות מישראל באתר הזה, וחלק מהתמונות (לפחות לפי דעתי) הן תמונות די נדירות ולא רגילות. האם אתם זוכרים שממש לא מזמן התקבלה התמונה ה-2,000 ? איזו התקדמות יש לנו... ואולי...אולי כשתלחצו על ה ל י נ ק כבר יהיו עוד תמונות, כי בתור ממתינות עוד מעל 100 תמונות (שלי ושל עוד צלמים כמובן !). אני מציע
ללחוץ על התמונות הקטנות כדי לראות את התמונות בגודל המלא וגם להוסיף קצת רייטינג... (אם לא מועיל זה בוודאי שלא מזיק...) שבת שלום וסוף-שבוע נעים לכולם

ארזS

New member
השאלה לא כל כך ברורה

אבל אנסה להגיב לפי הבנתי: התמונה שהכי למעלה בדף הראשון כשאתה מעלה את הלינק זאת התמונה האחרונה שהתקבלה. ככל שתתעמק בדפים הפנימיים תראה תמונות יותר ותיקות. מקווה שזה ברור ותהנה מהתמונות.

הנכד של

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo49.gif. שאלה? אין אפשרות לצל

לצלם עם פלאש? כדי שהגחון יהיה מואר?

ארזS

New member
../images/Emo6.gif ודרך אגב,

יש עוד תמונה אחת של AXH שבעיני היא אחת היפות והמיוחדות שצילמתי אי פעם, אבל הם דחו אותה מאיזו סיבה לא ברורה והעליתי אותה מחדש, ולכן בינתיים אני לא מפרסם אותה במקומות אחרים עד שאדע אם יקבלו אותה או ידחו שוב. במקרה שידחו שוב אפרסם כאן בלי נדר.

הג'מבו שהם...

יכולים לשמש גם מטען וגם נוסעים, בקיץ יוסבו לנוסעים... כמו כל קיץ בשנים האחרונות....

ארזS

New member
AXH ועוד

התמונה שהזכרתי (שנדחתה מסיבה לא ברורה) והעליתי בשנית התקבלה.

ארזS

New member
ומה ה"עוד" שהזכרתי בתגובה הקודמת ?

בטעות לחצתי "שלח" לפני שסיימתי לכתוב... אז ה"עוד" אלה תמונות נוספות שהתקבלו מישראל, ונכון לעכשיו יש כבר 2,408 תמונות מישראל באתר הזה JetPhotos. אני חושב שיש ביניהן כמה תמונות מעניינות במיוחד.

ארזS

New member
../images/Emo124.gif כבר לא רק עוד 2 ! ../images/Emo13.gif

כי עכשיו קיבלו שם עוד 2 תמונות, והלינק נשאר אותו הדבר...

ארזS

New member
../images/Emo51.gif והאמת שדווקא את התמונה הזאת

הייתי משוכנע שידחו כי היא לא הכי איכותית. אז תשאלו למה אני מעלה תמונות לא איכותיות ? נכון ? והנה לכם התשובה : לפעמים הם דוחים תמונות שבעיני נראות סופר איכותיות ולפעמים הם מקבלים תמונות שאינן הכי איכותיות. כפי שכבר כתבו כאן לא פעם, אי אפשר לדעת מראש איזו תמונה תקלע לטעמו של הסקרינר התורן, ולכן מנסים... מה יש להפסיד ?

e dor

New member
בדיוק

וזו אגב התשובה (לדעתי) לכל אלה שתמיד אומרים: "זה בטוח יכנס לאירליינרס".

למעלה