עוד 5 ימים למפגש פורום ת' בובות

../images/Emo124.gifעוד 5 ימים למפגש פורום ת' בובות

שיתקיים ב: יום חמישי הקרוב 12.11.09 ויתארח הפעם במרכז לתיאטרון בובות בחולון ( רח' רמז 13 ) שנודב לנו ללא כל תמורה ע"י אילן סביר למטרה זו
לכל החוששים\ מהססים- סמויים וגלויים שטרם אישרו את השתתפותם במפגש תוכלו לעשות זאת עד יום שלישי 10.11 בלבד!!! מתאריך 11.11 לא יתקבלו יותר בקשות להשתתפות!!! שימו
נותרו עוד מס' מצומצם של מקומות פנויים למפגש אז מהרו לאשר השתתפותכם * את הבקשות נא לא להעלות בפורום אלא לשלוח לי מסר דרך
או במיילים בלבד [email protected] לכל אלה שכבר אישרו את השתתפותם - הערב או לכל היאוחר מחר יום שני בבוקר תעלה הודעה עם שעות ותוכניות מדוייקות וסופיות שיכללו את שמותיכם, החלקים בהם ביקשתם להשתתף וכמובן ניצור שירשור בנושא ה
ומה כל אחד מתנדב להביא איתו אז בידקו ועיקבו אחר מועד פירסומה. מאחל לכולנו שבוע נפלא, מלא ברכה, בשורות טובות והצלחה והכי חשוב מפגש מעניין, פורה ומהנה מחכה ומצפה לפגוש ולראות כל אחד ואחת מכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום!!

הי דודי, אני חושב שזה מאוד נחוץ שנדע פחות או יותר את השעות, לפני שאנחנו מאשרים הגעה. אני אישית מאוד מאוד מאוד רוצה לבוא אך יחד עם זה השבוע הזה מאוד לא מאפשר לי לבוא. כל השבוע וחצי האחרון לא הייתי בבצפר, יש לי המון חומר להשלים ומלא מבחנים השבוע שדחיתי
מאחר ואני גר בחולון אני אשמח לקפוץ לאיזו שעה- שעתיים כדי להגיד שלום או לפחות להראות נוכחות. מאוד עצוב לי שאני לא אוכל להשאר ולקחת חלק בכל המפגש אבל יש לי המון חומר להשלים והתחייבויות קודמות לצערי...
אני מקווה שתצלמו תמונות ושיהיה כמה שיותר כיף!

הי רועי

השעות הוגדרו פחות או יותר כבר כשהעלתי את ההודעה הראשונה על המפגש והדגשתי שמכסימום הן יזוזו חצי שעה קדימה או אחורה...כנראה שהיית עסוק ולחוץ מדי בחזרות ולא שמת לב לכך!!! כדי לקבע באופן סופי את השעות ולוחות הזמנים הייתי זקוק לכמה תשובות והבהרות מאילן, מדבי ועומרי וכידוע לך גם אנחנו לא בדיוק יושבים כל היום בבית מול המחשב ועסוקים במגוון תחומים היום קיבלתי את התגובות הנדרשות, אני אשב על תיכנון וסידור ועד הערב תעלה הודעה עם פרטים סופיים. אישית גם אני מאוד מאוד מאוד מאוד הייתי רוצה שתשתתף ותיקח חלק בכל המפגש אבל מבין לחלוטין את החובה להשלים את החוסרים בלימודים ובמבחנים, אין מה לעשות בשלב זה בית הספר הוא ה-דבר החשוב שאתה אמור להקדיש לו זמן והוא אכן קודם לכל דבר. יחד עם זאת הרעיון לקפוץ לשעה- שעתיים כדי שבכל זאת נוכל להפגש הוא אחלה פיתרון
אולי לחלק האחרון ( המפגש החברתי ) שככל הנראה יחל בסביבות 19.00 וימשך כשעה וחצי אבל תחליט מה בא ומסתדר לך כשיעלו כל הפרטים ויידע אותי במסר או מייל. מלבד זאת מקווה שהצלחת כבר להתאושש מהחזרות, הלחץ וההופעות הצפופות לא סיפרת איך עבר? איך הגיבו הצופים? והכי חשוב אם נהנת?! יום טוב
.

תודה על התשובה :)

אני אתאמץ ואשתדל להגיע למפגש החברתי.. התאוששתי מהלחץ קצת וישנתי הרבה.. עבר נפלא, ההצגה מאוד מצליחה, נהנתי מאוד. כשבאמת יהיה לי זמן יותר פנוי אני אפרט יותר ואעלה תמונות. בינתיים יום טוב!

למעלה